Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Unstoppable Mindset Review (Jia Ruan)

Gemiddelde leestijd: 17 minuten

Unstoppable Mindset Review. Heb je wel eens nagedacht over jouw mooiste leven? Heb je wel eens aan jezelf gevraagd: waarom doe je wat je doet? Wat wil je echt? Heb jij er ook zo genoeg van om alleen maar met anderen bezig te zijn? Of wil je je eigen werkgever zijn met meer vrije tijd en een eigen inkomen? Dan zou deze Unstoppable Mindset cursus wel iets voor jou kunnen zijn! Jia Ruan heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan deze nieuwe cursus: The Unstoppable mindset. Jia Ruan is een jonge ondernemer die de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg getimmerd heeft. De kennis, mindset en ervaringen die hij heeft opgedaan, wil hij nu graag met ons delen. Lees snel verder!

Wie is de Jia Ruan en wie is Team Unstoppable?

Jia Ruan

Wie is Jia Ruan? Je heb hem vast wel eens voorbij zien komen in die online advertenties? Jia Ruan heeft zich al behoorlijk verdiept in hoe je succesvol kan worden. Succesvol worden in zijn gezondheid was een reden om regelmatig te sporten en zijn spieren te trainen zodat hij op school behoorlijk kon uitblinken als gespierde God.

Daarna was succesvol worden in het stukje lifestyle en geld erg belangrijk voor hem. In 2017 en 2018 heeft hij duizenden euro’s verdiend met het inkopen en verkopen van producten via bol.com.

In 2018 kwam de bekendheid van de cursus De Bol Masterclass er bij.

Jia Ruan heeft ook een eigen Youtube kanaal waar hij onderwerpen rond business en persoonlijke ontwikkeling bespreekt. Daarnaast heeft hij ook een podcast waar hij geregeld deze onderwerpen bespreekt.

En het Team Unstoppable is de BV die Jia Ruan samen met een paar vrienden heeft opgezet waarmee ze trainingen geven. De bekendste grootdeelhouders van de BV zijn Jia Ruan, Mitchel Weijerman en Virgel Brewster.

Jia Ruan is één van de meest succesvolle online ondernemers van Nederland. Hij is nog jong maar heeft al meerdere succesvolle bedrijven opgezet. En de meeste life coaches hebben meestal geen 4 miljoen euro winst gemaakt in twee jaar tijd. Dat vind ik wel heel indrukwekkend op het financiële vlak.

Voordat hij deze bedrijven heeft opgezet coachte hij mensen 1-op-1 om hun mindset te verbeteren. Ook qua lifestyle, mindset en zijn geluk zit het heel goed; Jia Ruan heeft een goede band met familie, een prachtige relatie en een fijne vriendenkring. Je kan wel zeggen dat deze jongeman zijn droom leeft en dat hij dus ook de aangewezen persoon is om jou te helpen en te kijken hoe jij jouw mindset kunt verbeteren.

Wat is je Mindset?

Je mindset is jouw manier van denken. Mindset is als een taal, er zijn vele talen en zo zijn er ook vele mindsets. Het gaat erom dat je de taal begrijpt en spreekt. De controle over je mindset kun je vergelijken met taalbeheersing.

De manier van denken bepaalt hoe je in het leven staat, of je gelukkig en succesvol bent of niet. Wil je iets aan jezelf, jouw gedrag of de kwaliteit van jouw dagelijks leven verbeteren? Dan is het noodzakelijk om je denkwijze en je overtuigingen te veranderen.

Wat houdt de Unstoppable Mindset cursus in?

Wat is het doel van deze cursus? Jia Ruan en zijn collega’s hebben deze cursus ontwikkeld om andere mensen te helpen succesvol te worden. Zodat het jou ook succes gaat opleveren. Iets wat je daarbij nodig hebt is de juiste mindset. Het doel van deze cursus is dan ook om ervoor te zorgen dat jij de juiste mindset hebt om jouw dromen na te leven. Als je deze cursus hebt afgerond is het goed om te kijken waar je staat en om door te pakken zodat het jou ook succes gaat leveren. Alleen deze cursus volgen en geen stappen ondernemen zal ervoor zorgen dat je stil blijft staan en dat willen we natuurlijk niet.

Als je de cursus stap voor stap ondergaat en niks overslaat, en echt bij jezelf binnen gaat, dan is de kans op succes veel groter.

Je moet natuurlijk wel bereid zijn om in jezelf te investeren. Als je eenmaal die stap hebt gemaakt, zullen jouw prachtige doelen ook dichterbij komen.

Unstoppable mindset cursus

De inhoud van de cursus Unstoppable Mindset. Wat is het programma?

Week 1 Unleash yourself.

In de eerste week krijg je veel informatie over wie jij bent en wat jouw persoonlijkheid is, dat heet ook wel je blueprint.

Dat is wellicht het belangrijkste onderwerp waar het deze week over gaat. Het draait allemaal om wie jij bent en waar je voor staat. Je moet er zelf achter komen waar jij staat en wat je wilt, om zo een route voor jezelf uit te stippelen die naar jouw succes leidt. Jia Ruan legt je precies uit wat die route kan zijn en wat je daarvoor nodig hebt om de kwaliteit van jouw leven te verhogen.

Week 2 Old identity.

Je gaat naar je oude ‘ik’ kijken en wat je daar aan kan veranderen. Dat kan heel confronterend zijn. Misschien weet je eerst niet zo goed wat te doen. Jezelf een spiegel voorhouden en goed naar jezelf kijken is niet altijd makkelijk.

De informatie die Jia Ruan geeft, kan er voor zorgen dat je meer inzicht krijgt in wat je nodig hebt om jouw doelen te behalen. Als ik deze laatste zin hardop lees klinkt dat heel makkelijk, maar voor mij en andere cursisten was dit best een lastig onderwerp. Je valt namelijk heel snel terug in je oude vertrouwde patronen die je voor jezelf hebt ontwikkeld.

Het kan confronterend en vervelend zijn om kritisch naar je zelf te kijken. Maar dit is wel nodig om afscheid te nemen van het oude, en je nieuwste pad te nemen naar jouw mooiste leven. Wat zeker in het begin onwennig kan zijn.

Het is een ontzettend belangrijk onderdeel waar jij nog geen antwoord op hebt gekregen. Die uitgebreide antwoorden gaan er voor zorgen dat je in de toekomst aan de slag kan gaan om je doelen te behalen of om die bij te sturen zodat je een goede koers zult varen.

Week 3 New Identity.

Alleen Als je dat hebt gedaan kan je kennismaken met jouw nieuwe ik en je nieuwe identiteit. Je kan dan gaan denken aan een nieuwe carrière of misschien wel een nieuwe cursus of de gedachte van 9 tot 5 vaarwel zeggen. Weet wel als je je dromen na wil leven en echt succesvol door het leven wil gaan, moet je hier elke dag keihard voor werken. Niks komt vanzelf.

Jia Ruan helpt je om anders te gaan kijken. Dit haalt het beste in je boven. Dit is een ontzettend belangrijk onderdeel voor jouw persoonlijke ontwikkeling en belangrijk voor jouw verdere levenslessen.

Week 4 The Final Steps.

In deze laatste week staat alles in het teken van je ultieme leven. Jia Ruan Gaat de rest van de vragen beantwoorden waar jij nog geen antwoord op hebt. met deze uitgebreide antwoorden die je daarop krijgt. Gaan er voor zorgen dat je in de toekomst aan de slag kan gaan om jouw doelen te halen of om ze bij te sturen zodat je de goede koers op gaat.

Bonussen.

Als je op deze pagina bent gekomen en je hebt het vol gehouden om het tot hier te lezen, heb je mogelijk interesse in deze cursus? Dan ben je natuurlijk ook wel benieuwd wat je meegeleverd krijgt en of er nog bonussen bij zitten.

  • Je krijgt natuurlijk bij het bestellen van deze cursus de 33 lessen. Die 33 lessen bevatten meer dan 20 uur aan video’s met heel veel informatie. Naast deze cursus krijg je nog een aantal bonussen gratis meegeleverd.
  • Er zit wekelijkse groep coaching bij voor extra hulp. En wekelijkse groep coaching telefoontjes zodat je persoonlijke hulp kunt krijgen. Door deze hulp wordt het persoonlijker en kan je jezelf beter ontwikkelen.
  • Je krijgt natuurlijk toegang tot de exclusieve Facebook groep de Unstoppable Lions. In deze groep kun je altijd vragen stellen met al die andere ambitieuze ondernemers om je heen.
  • Er zit ook een ‘Reprogram yourself’ audio bundel bij. Dit audio programma is opgenomen voor een positieve set. Door dagelijks een aantal minuten naar dit audio programma te luisteren kan je jouw oude mindset resetten voor een positieve mindset.
  • Er zit ook een Daily succes programma bij. in dit programma krijg je waardevolle tips en uitdagingen aangeboden.
  • Money Mastery programma. Met dit programma leer je financieel beter uit te komen en je eigen zaken te ordenen. Zodat je nooit meer in de geldproblemen komt!

Ik was blij verrast met al deze extra bonussen!

Unstoppable mindset wat vinden de klanten ervan?

Deze cursus is uitgebracht in een zeer moeilijke tijd voor mij en voor de hele wereld. Het is Corona tijd en veel mensen hebben een gevoel van angst of worden onzeker van wat de toekomst hun kan brengen. Maar wat kan jij wel gaan doen en waar heb jij wel controle over?

Deze cursus bestaat dus nog niet heel lang maar er is op het internet al heel veel over te vinden. Eigenlijk alle informatie die ik heb kunnen vinden over de bevindingen van deze cursus zijn over het algemeen zeer positief.

Veel volgers zeggen na deze cursus een andere kijk op het leven te hebben. Deze levenslessen die ze in de cursus hebben geleerd vinden ze zeer waardevol. Wat heel erg naar voren komt uit de positieve reacties is het bereiken van specifieke resultaten die op jou zijn gericht als persoon. Zoals in andere cursussen van Unstoppable Lifestyle, de Bol Masterclass en Agentie Masterclass, is alles specifiek gericht op het bereiken van doelen. Dat maakt deze cursus dus echt uniek en is even wat anders en vraagt dus ook echt wel even wat van jezelf.

Unstoppable mindset
Unstoppable mindset review

Unstoppable mindset wat kost het?

Normaal betaal je voor deze cursus €997 maar dat is nu tijdelijk iets teruggebracht tot slechts €497. Voor veel mensen is het heel veel geld maar ik zeg je bij deze veel gelijksoortige cursussen of trainingen die worden gegeven, zijn lang niet zo waardevol als deze. Kijk naar de recensies en lees wat de meesten erover zeggen. De meningen zijn behoorlijk positief.

Als je de cursus hebt besteld heb je ook nog eens 14 dagen bedenktijd. Binnen deze periode kan je dan contact opnemen met de klantenservice en aangeven dat je van de koop af wilt. Dan krijg je zo snel mogelijk het totaal bedrag weer teruggestort op jouw rekening.

Een verkeerde Mindset.

Met een verkeerde mindset ga je nooit jouw doelen behalen.

Als je bijvoorbeeld de hele dag bezig bent met andere mensen tevreden te houden, aardig of aantrekkelijk gevonden te worden, dan kom je er op een gegeven moment achter dat dat veel energie kost. Je gaat misschien verkeerde keuzes maken en dat is wat ik absoluut niet wil.

Als je inzicht krijgt om niet met anderen bezig te zijn maar naar je eigen innerlijke stem te luisteren en je eigen wensen als uitgangspunt leert nemen, kunnen er bijzondere dingen gebeuren.

Jezelf op de eerste plaats.

Zet niet anderen maar jezelf op de eerste plaats! Jij moet je hele leven lang met jezelf omgaan. Jouw leven is helemaal van jou.

Ieder mens zit zichzelf wel eens in de weg. Je merkt op een gegeven moment dat bepaalde dingen niet naar wens gaan, vandaar dat je de keuze maakt om met je mindset aan de slag te gaan.

Neem leiding

In de cursus ‘Unstoppable mindset’ ga je kijken waar je jezelf in de weg zit. Vervolgens krijg je tools om hiermee aan de gang te gaan. Het zal niet makkelijk gaan maar je moet hier wel doorheen. Als je hier doorheen gaat neem je de leiding van jouw leven. In de cursus worden er vragen gesteld om je inzicht te geven en je binnenste naar buiten te keren. Jia Ruan geeft je tools om met deze methode aan de slag te gaan.

Neem leiding

Unstoppable mindset de conclusie.

Ik geloof niet in programma’s en boeken die beloven dat je in korte tijd succesvol, rijk, zen of verlicht zult zijn. Dus ik was in het begin wat sceptisch, maar uiteindelijk kwam ik tot dit:

Jia Ruan is voor mij een heuse leraar waar er niet veel van zijn. Hij neemt je mee en dompelt je onder in zijn verhalen over zichzelf.

Het is een uitstekend trainingsprogramma over mindset. Het programma duurt niet te lang en de lessen zijn goed te behappen. Het is de bedoeling dat je elke week de dingen die je hebt geleerd gaat toepassen voordat je bij de volgende lessen komt.

Deze cursus is dus geschikt voor mensen die aan zichzelf willen werken, voor mensen die bereid zijn de confrontatie aan te gaan om hun doelen waar te maken en hun leven op te tillen naar een hoger niveau.

Met deze cursus ben je in vier weken klaar. Maar je bent in je leven nooit echt helemaal klaar. Je zal altijd tegen dingen aanlopen die niet zo lekker gaan en die je van jezelf graag zou willen veranderen. Dan kan deze cursus je er bij gaan helpen.

Het is in mijn ogen heel goed om geregeld na te denken over wie je bent, waar je staat, wat je wilt en of je ook wat wilt veranderen. Doelen zijn altijd in beweging en deze cursus is een goede manier die beter in kaart te brengen of om te kijken of ze uit kunnen komen.

Je leert hier omgaan met als het leven tegenzit, als je merkt dat je niet helemaal lekker in je vel zit, als je je baan verliest, of je relatie, of iemand sterft in jouw omgeving. De kunst is om er sterker uit te komen. Als je leert om in moeilijke tijden er uiteindelijk sterker uit te komen en dingen te doen die de massa niet doet, dan is dat ook een mindset. Het programmeren van jouw mindset is ontzettend belangrijk en ik heb daar heel veel aan gehad.

Vind jij jezelf belangrijk genoeg?

Ja, ik vind mezelf belangrijk, daarom vind ik investeren in jezelf een van de belangrijkste dingen die je kunt doen. Weet van jezelf dat je het waard bent. Het verbeteren van je mindset is enorm moeilijk. Maar met de juiste tools kun je je Brein her programmeren. En ga je jou doelen halen en heb je meer kans op succes!

Unstoppable mindset

Vind jij jezelf belangrijk genoeg en zou je aan je mindset willen werk? Dan is deze cursus echt voor jou! Begin vandaag nog!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *