Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Thinking Into Results ‘Review’?

Jouw weg naar geluk en succes?

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

Thinking Into Results ‘Review’? Wil jij ook je leven veranderen, maar je weet niet zo goed hoe. Je hebt al meerder dingen geprobeerd maar het lukt je niet. Dan is het tijd om jouw mindset te veranderen! Dit coaching programma gaat samen met jou aan de slag om je doel, je droomwens snel en permanent om te zetten in de realiteit. Lees snel verder!

Inhoudsopgave

Thinking Into Results ‘Review’?

Wil je jouw leven veranderen? Dan is het tijd om jouw mindset te veranderen!

Je bent geboren met een geweldig potentieel. Je bent geboren met een vermogen om te zijn wie je bent en om te hebben wat je maar wilt. Maar wat nou als je dat vermogen niet vervult? Ben je meer bezig met tegenslagen en tekorten? Dan ervaar je ook minder mogelijkheden en ben je meer bezig met verliezen in plaats van overwinnen. Heb je je weleens afgevraagd en misschien zelfs in de lege ruimte geroepen: waarom? Ik heb zelf ook vaak van dat soort gedachtes: waarom ik en waarom nu?

Misschien geef je je eigen situatie de schuld. Of je wilt het er niet meer over hebben en je probeert voorbij deze situatie te komen door te kijken wat je anders kan gaan doen. Je geeft misschien je eigen slechte gewoontes de schuld en probeert die te verbeteren. Misschien kan je inzien dat je je eigen gedrag moet veranderen. Het coaching programma ‘Thinking Into Results’ kan je hierbij helpen om antwoorden te krijgen, zodat je ze kan gaan oplossen en anders gaat kijken naar jouw dagelijkse situaties.

Wie is Bob Procter?

Bob Procter is een succes expert. Dit coaching programma heeft hij samen met Sandy Gallagher gemaakt. Zij is een bedrijfsadvocaat. Samen hebben ze dit programma gemaakt om elk doel, elke droomwens snel en permanent om te zetten in de realiteit. Grote bedrijven hebben dit programma al toegepast op hun bedrijf, in hun verkoop of in hun teams. Ook maken individuele ondernemers gebruik van dit programma om te presteren en dus met succes hun doelen te realiseren en ervoor te zorgen dat de verandering permanent wordt in zowel een organisatie en als individu. De effecten zijn door de deelnemers beschreven als ronduit en wonderbaarlijk.

Bob Procter worstelde al op jonge leeftijd om zijn rekeningen te kunnen betalen. Hij verdiende zo rond de $ 4.000 per jaar maar had toen een behoorlijke schuld lopen van zo’n $ 6.000. Bob Procter kon zich geen uitweg bedenken, maar toen kreeg hij een boek van iemand die hij vertrouwde. Dat was het boek ‘Thinking and Grow Rich’ van Napoleon Hill. Vanaf dat moment begon zijn leven te veranderen. Hij paste de principes van dat boek toe op zijn eigen leven en zag zijn inkomen groeien van $4.000 naar $175.000 per jaar.

Bob Procter luisterde duizenden keren naar Earl Nightingale´s beknopte opname van het boek van Hill. Vervolgens werkte Bob schouder aan schouder met Earl Nigtingale van 1968 tot 1973 totdat hij vertrok om zijn eigen bedrijf voor persoonlijke ontwikkeling starten. Hij ontwikkelde zijn bedrijf tot iets groots maar zijn passie lag toch wel om deze theorie te onderwijzen aan mensen.

Wie is Gillian Bendanon?

Gillian is oud marinier en dat zie je zeker terug in zijn enorme drive die hij heeft om succes te behalen. Gillian is zelf ook zes jaar lang bezig geweest met zijn eigen groei en tegelijkertijd ook met de groei van mensen met wie hij in contact kwam. Zijn keuze was daarom snel gemaakt toen de tijd was aangebroken om van zijn passie zijn beroep te maken. Gillian heeft de afgelopen tien jaar hele bijzondere prestaties geleverd op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Binnen een half jaar had Gillian zich opgewerkt tot een zescijferig inkomen.

Hij is een gecertificeerde consultant van Bob Proctor en is de persoon om jou te helpen en om jouw maximale potentie te behalen. Gillian werkt met individuen, groepen en bedrijven.

Wie is Daisy Bahnerth?

Daisy is een dromer en een groot denker. Ze is een zeer gedreven onderneemster en gecertificeerd consultant van Bob Proctor. Ze is succescoach en helpt haar klanten om hun ware potentie te ontdekken. Daisy brengt de succes wetenschap van Thinking into Results naar bedrijven, scholen en individuen

Daisy is zelf ook jaren op zoek geweest naar haar ware zelf. Ze begon in het lager onderwijs toen ze student psychologie was maar ze kon haar draai niet vinden in het onderwijssysteem. Toen heeft ze haar studie beëindigd en verschillende alternatieve genezing cursussen gevolgd. Ze reist de wereld over en heeft haar eigen leven binnenstebuiten gekeerd. Ze is behoorlijk diep gegaan om zichzelf te ontdekken. Hoe meer ze leerde over haarzelf, hoe meer ze andere mensen begon te begrijpen.

Uiteindelijk is Daisy samen met Gillian een sales bedrijf begonnen en alles wat ze van zichzelf heeft geleerd paste ze toe in het bedrijf. Ze zat in een schildersbedrijf maar kwam erachter dat het niet om de sales en business ging maar om persoonlijke ontwikkeling. Toen viel het kwartje en koos ze voor Bob Proctor als haar mentor en is ze nu een succesvolle Proctor Consultant.

Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon.

Wat heeft dit coaching traject voor mij betekend?

Je probeert je leven te veranderen maar op de één of andere manier kom je uiteindelijk toch weer uit waar je bent begonnen. Dat is ook het patroon waarin ik me een paar jaar geleden bevond. Ik wist dat ik meer in me had om te zijn en te geven. En ook wist ik dat er meer was en dat ik meer wilde hebben. Ik wist dat allemaal, en ik wist ook dat het zou bijdragen tot mijn eigen geluk, en dat geluk, echt geluk was. Maar ik had alleen geen idee hoe ik het moest krijgen.

Uiteindelijk besloot ik op een dag dat het genoeg was. Het werd tijd om mijn leven in eigen handen te nemen. Tijd om mijn eigen toekomst op te bouwen met mijn voorwaarden en die voorwaarden zijn gebaseerd op eerlijkheid, bewustzijn en vertrouwen dat in mezelf zit. En met de gedachten dat het allemaal goed gaat komen. Deze stap heeft alles voor mij betekend wat ik nu ben. Door hard te werken aan mezelf en vertrouwen te kweken, wijsheid te vergaren en te zoeken naar begeleiding van leraren die mijn mentoren werden. Nu heb ik een veel beter leven gekregen.

Wat heb ik geleerd?

Dit is wat ik heb geleerd en wat ik heb geleerd heeft alles in mij veranderd; je overtuigingen en je gedrag creëren samen jouw resultaten. Die dingen worden gecreëerd door jouw gedachten. En veel van die gedachten die voor jou belangrijk zijn, werken op een bepaald trillingsniveau waarvan je je niet eens bewust bent. Daarom kun je ook zo hard werken om een slechte gewoonte te veranderen of een negatief patronen doorbreken, maar dat lukt niet. En daarom kun je zo graag iets willen, alle juiste dingen doen om het te bereiken en toch vallen op dit punt! Deze verborgen gedachten zijn de gedachten die je moet veranderen.

Als je deze verborgen gedachten echt kunt stoppen, dan zul je zien dat jouw leven minder moeilijk gaat worden en dat er dingen beginnen te veranderen die op jouw pad komen. De gewoonte, jouw gedrag die de problemen veroorzaken, veranderen onmiddellijk in situaties die zich gaan oplossen. Je geest begint voor je te werken in plaats van tegen je. De geest gaat naar de gewenste resultaten toe bewegen en uiteindelijk trek je allemaal mooie dingen aan! Het slechte nieuws is, is dat het moeilijk of zelfs onmogelijk kan zijn om op onbewust niveau je gedachten te vinden en te veranderen. Het goede nieuws is dat je het niet alleen hoeft te doen!

Thinking Into Results Review.

‘Alles wat we zijn komt voort uit onze gedachten. Met onze gedachten maken we de wereld’. Deze uitspraak is van Boeddha.

Thinking Into Results is een intensief coaching programma.

Thinking Into Results is een uniek bedrijf en individueel programma, gebaseerd op 50 jaar intensief onderzoek van Bob Proctor. En 150+ jaar aan kennis van andere beroemdheden. Wereldwijd zijn honderdduizenden mensen je voorgegaan. Dit programma en de inhoud ervan zijn gebaseerd op het levenswerk van Pearl Nightingale, de mentor van Bob Proctor. Pearl Nightingale is op zijn beurt de leerling van Napoleon Hill. Die weer op zijn beurt les kreeg van Andrew Carnegie. Andrew Carnegie was de rijkste man van zijn tijd. Napoleon Hill schreef de best verkopende klassieker ´Think and Grow Rich´, de bijbel van persoonlijke ontwikkeling. En zo inspireerde hij het werk van Bob Proctor. Kortom, dit is zo dichtbij als je ooit kunt komen om begeleid te worden door al deze bewezen wereldwijde titanen van persoonlijk onderwijs en leiderschap.

‘Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt’

Deze methode van het coaching programma is zeer gestructureerd. Stap voor stap wordt alles uitgelegd en het is ontworpen om positieve diepgaande veranderingen teweeg te brengen. Je zult zien dat op elk gebied van jouw leven dingen zullen veranderen. Ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

Wat is de inhoud van dit coaching programma?

De lessen zijn van te voren opgenomen door Bob Proctor en Sandy Gallagher. De deelnemers kunnen de lessen online bekijken vanaf hun PC, mobiel of tablet, overal waar een internetverbinding is. Het online coachingstraject wordt in 6 maanden gefaciliteerd door ons (Daisy Bahnerth en Gillian Bendanon). Wij zijn getraind door Bob Proctor om dit traject te faciliteren.

Thinking Into Results is een Engelstalig programma bestaande uit 12 lessen. Elke les duurt 20 minuten. Deelnemers dienen de les 2 keer per dag te bekijken. Wat betekent dat je maar maximaal 40 minuten per dag bezig bent. Ook als deelnemer krijg je een digitaal en/of fysiek werkboek wat helpt om de lesstof te ankeren en toe te passen in het dagelijks leven. Let op: Het Engels is niet van hoog niveau! If you can read this then you are qualified ;-).

Er wordt aangegeven dat de theorie van dit programma wetenschappelijk bewezen zou zijn. Ik denk dat ieder persoon dat voor zichzelf moet uitmaken en dat de mensen die dit hebben gedaan succes hebben behaald. Het waren zeker geen wetenschappers maar allemaal zakenmensen die een droom hadden, en daar mee aan de slag zijn gegaan.

In het begin richtte dit programma zich alleen erop om bedrijven te coachen maar uiteindelijk gingen men dus ook individuele mensen coachen en er waren steeds meer mensen die zich ingeschreven hebben voor dit programma. Je hebt natuurlijk wel levenslang toegang en je kunt het materiaal zo vaak doornemen als je nodig hebt. Bob Proctor gebruikt dit materiaal zelf ook nog elke dag en bestudeert deze methode al meer dan 51 jaar. Dat vind ik een prestatie op zich! 

De eerste stap zal zijn om te kijken wat jouw doel is en te kijken naar de details en de visie vast te leggen in het geestesoog. Door na te denken over de resultaten kun je heel duidelijk en krachtig jouw doel voor jezelf in het universum vormgeven. Dit doel zal dan uiteindelijk naar jou toe gaan bewegen. 

Er is speciaal voor alle deelnemers een besloten Facebookgroep waarin alle deelnemers van Thinking Into Results kunnen netwerken met elkaar en vragen aan ons en anderen kunnen stellen.

Thinking Into Results review

Wat is de lesstof?

 • Les 1 – A worthy ideal Setting and achieving worthy goals.
 • Les 2 – The knowing/ doing gap Understanding this gap.
 • Les 3 – Your infinite mind Using your mind and getting the results you want.
 • Les 4  – The secret genie Unlocking the secret.
 • Les 5 – Thinking into results The trick to staying in charge no matter the consequences.
 • Les 6 – Environment is but our looking glass Creating the environment and team that you want.
 • Les 7 – Trample the terror barrier Identifying and avoiding the land mine that will sabotage your success.
 • Les 8  – The power of praxis Aligning you with you so we all win.
 • Les 9  – The magic word The magic of attitude.
 • Les 10 – The most valuable person The leader is most valuable person.
 • Les 11 – Leaving everyone with the impression of increase The secret to increasing the power of your mind.
 • Les 12 – Magnifying the mind The secret to increasing the power of your mind.

Voor wie is dit coaching programma bedoeld?

Dit programma is geschreven om jouw levenskwaliteit te verbeteren. De levenskwaliteit kan voor ieder mens anders zijn. Of dat nou met geld, relatie, vriendschappen of meer met werk te maken heeft. Misschien wil je de verkoop of jouw zaken in je bedrijf verbeteren. Je kunt deze methode op alles toepassen, zolang je er maar mee bezig blijft en het werk doet. Dit programma is bedoeld om jouw dromen uit te laten komen. Of het nou met liefde te maken heeft, of een bedrijf starten, je maandelijkse inkomsten verdrievoudigen, je netwerk marketing bedrijf laten groeien of een betere relatie met je kinderen hebben. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt deze methode toepassen. 

In het begin was dit coaching programma alleen voor ondernemers die al bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en er klaar voor zijn om te investeren in hun toekomst. Maar later werd toch wel duidelijk dat alle mensen hier wat aan kunnen hebben als ze willen. Ik denk dat je nooit bent uitgeleerd als mens en zeker niet op dit gebied. Ik weet dat er altijd meer te leren is en dat er meer uit jouw persoonlijke leven gehaald kan worden of uit je business. Dit is voor mensen die naar ‘the next level’ willen en mensen die willen leven naar hun maximale potentie.

Voor wie is dit coaching programma niet bedoeld?

Als je tijdens het slapen rijk wil worden en geen extra werk wilt doen, dan kun je dit programma gewoon overslaan. Ook is het belangrijk dat je echt in dit coaching programma  gelooft. Ik wil wel benadrukken dat dit coaching programma geen oplichterij is. Je kunt echt alles hebben wat je wenst en dat is bewezen door talloze mensen die aan dit programma hebben deelgenomen. Maar het is aan jou om je eigen werk te doen Niemand zal het voor jou doen. En de uitkomst zal misschien ook wat anders zijn dan dat je van tevoren had bedacht.

Betalingsopties.

De investering in Thinking Into Results kan op drie manieren worden gemaakt. De betaling kan in:

1 keer ( 1 x €6500/Regular Payment)

3 keer ( 1 x €2500 / 2 x €2075 / Easy Payment )

5 keer ( 1 x €2500 / 4 x €1062 / Super Easy Payment)

Prijzen zijn inclusief BTW.

Thinking Into Results Review

De prijs van dit programma

Deze cursus was te koop voor €10.000 maar heeft een behoorlijke korting ondergaan en is nu te verkrijgen voor €6.500. Het kan een vrij hoge prijs voor je zijn maar dat is voor iedereen verschillend. De vraag is hoe graag je dit wilt? Ik heb er ook lang over nagedacht om hierin te investeren. Maar ik had een punt bereikt en dacht: dit is het enige wat ik nu op dit moment wil gaan doen, namelijk werken aan mezelf. Ik ben met dit programma een aantal maanden geleden gestart en heb veel zin te veranderen in mijn leven.

Vooral het doelen stellen en de vraag waar ik wil zijn en dan vooral op de lange termijn hebben een behoorlijke impact gemaakt op mijn persoonlijke leven. Je krijgt natuurlijk zes maanden begeleiding en er wordt zes maanden gewerkt om jouw mindset te veranderen en te kijken hoe jij succes kunt behalen. Als dit niet werkt je en je hebt je volledig ingezet, dan kun je geld hier terugkrijgen. Dit was voor mij de doorslag om dit programma te kopen met de gedachte: ik ga het gewoon doen.

Voordelen

Het is een compleet programma en alles wordt goed uitgelegd. Er zijn veel succesverhalen. Het is een theorie van 150 jaar oud waar heel veel mensen succes hebben bij behaald. Ik zie de laatste tijd ook dat deze manier van denken steeds meer wordt toegepast door mensen. Het wordt steeds meer bekend bij het grote publiek. Daarbij is dit een ontzettend tof coaching programma. Natuurlijk kan jij alleen maar je eigen mening erover vormen.

Nadelen

Ik heb een aantal jaar geleden de film The Secret gekeken. Ik kwam toen in aanraking met deze materie. Bob Proctor speelde een van de hoofdrollen in deze film. Een aantal maanden geleden heb ik zijn programma aangeschaft maar daar heb ik lang over nagedacht om hiermee te starten. Ik vond het vrij prijzig. Maar mijn tijd was bereikt en ik wilde het doen, ik wilde veranderen.

Ik heb dit niet aan iedereen verteld omdat zij misschien daar iets te nuchter voor zijn. Maar ze hebben mij zien veranderen. Ook omdat het een Amerikaans programma is kan het je weerhouden om dit te gaan doen. Ik vind het ook jammer dat er in Nederland nog niet veel over bekend is. Ook de coaches die aan dit programma zijn aangesloten blijven op de achtergrond en ik weet niet veel over hen. Het zou misschien helpen om ook te weten wat hun ervaring is met dit programma en wat voor succes zij hebben geboekt in hun eigen leven.

Bonus materiaal

Thinking Into Results

Wil je jouw leven veranderen? Dan is het tijd om jouw mindset te veranderen! Begin vandaag nog met dit complete coaching programma!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *