Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Samsung Galaxy Watch Active Review?

De beste smartwatch?

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Samsung Galaxy Watch Active Review? In deze review wil ik je graag meer vertellen over dit geweldige smartwatch. Met zo veel verschillende handige functies en een fraaie uitstraling. Lees snel verder!

Samsung Galaxy Watch Active Review.

Als je op zoek gaat naar een sporthorloge dan kom je vaak enkele fitness functie te kort. En als je op zoek gaat naar een fitnesstracker mis je weer enkele premium functies van een sporthorloge. Maar nu met deze Samsung Galaxy watch Active ben je gelijk klaar en komen al je wensen uit met een combinatie van een fitnesstracker en een sporthorloge.

De Galaxy Watch Active past bij mij?

Maak nu kennis met deze nieuwe generatie sporthorloges. Je kan niet alleen zien hoe laat het is, maar de Galaxy Watch Active houd ook nog eens je gegevens bij. En als dat nog niet genoeg is geeft dit horloge, je actief advies zodat je altijd iedereen een stap voor blijft.

Sterke punten Samsung Galaxy Watch Active.

De Samsung Galaxy Watch Active heeft een metalen omhulsel en is verkrijgbaar in de kleuren zilver, zwart, roze goud en groen. De vormgeving is nog steeds rond, maar is veel minder aanwezig om je pols door het kleine en smalle ontwerp. Dit horloge is dus heel handig bij het verkleden omdat het kleiner is en daarom niet aan je kleding blijft hangen.

Gewicht

De gewone Samsung Galaxy Watch Active weegt ook het minst met 25 gram. De Active scheelt 6 gram met de Active2.

GPS functies

De Active maakt gebruik van 4 satellietsystemen voor een nauwkeurige locatiebepaling. Zo helpt het bij de juiste richting te navigeren. Je kan niet zelf je route bepalen en op dit horloge laden. En het heeft geen trackback functie die je helpt de weg terug te navigeren.

De bediening.

De bediening van het scherm verloopt vlot waarbij het horloge snel reageert. Als het horloge nat is geworden moet je soms een tweede keer tikken voor dat het reageert. Je moet het schermpje ook wel geregeld schoon maken, omdat je met je vingers er op zit, waardoor het vies kan worden en dus minder snel kan reageren.

Besturingssysteem.

Dit horloge heeft een resolutie van 360 bij 360 pixels. Dus alles is haarscherp af te lezen. De bediening met een draairichting van de vorige Samsung smartwatch is nu niet meer. Deze Galaxy Watch Active heeft een drukgevoelig scherm en twee knoppen. De bovenste knop ga je terug in het menu en met de onderste knop ga je naar het overzicht, van je apps of terug naar de wijzerplaat.

samsung galaxy watch active review.

Voordelen.

De Samsung Galaxy Watch Active is uitgerust met een 1,1 inch AMOLD-scherm dat heel kleurrijk en helder is. Zowel binnen als buiten is het scherm goed leesbaar, dankzij de automatische helderheid. Als je in donkere ruimtes bent wordt het scherm automatisch gedimd. Dat is beter voor je ogen en bij zonlicht wordt de helderheid wat opgedreven zodat het horloge leesbaar blijft.

Bij het horloge zit een rubberen horlogebandje die je in verschillende kleuren kan nemen. Het rubberen bandje is 20 mm en is heel soepel. Rechts van het horloge zitten er twee indruk baren knoppen. Ze steken niet uit dus je kan ze niet zo maar indrukken per ongeluk als je je pols beweegt. Verder heeft de Samsung Watch Active een 5ATM-certificaat, dat betekend dat je met dit horloge kan duiken tot 50 meter diepte. Dus hij kan tegen water. En dit horloge houd ook bij hoe je slaapt en het heeft een ingebouwde microfoon zodat je het verschillende spraakcommando’s kan geven.

Nadeel.

Het kleine formaat kan een nadeel zijn zeker als je wat dikkere vingers hebt. Het beeldscherm is klein en kan een nadeel zijn zeker als je een man bent en houd van een groot beeldscherm.

Conclusie.

Mijn conclusie is zeker wel positief. Dit sport horloge doet wat het moet doen en er zitten nog velen extra’s op. Het is een mooi klein horloge en zit dus lekker comfortabel. Het bandje kan wat verkleuren als je dit Horloge intensief gebruikt. Verder zeer tevreden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *