Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Ervaar de diepe ontspanning!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
mm

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s. Ben jij ook opzoek naar een methode waardoor je beter gaat slapen en minder stress gaat ervaren? Wil jij ook graag af van je slechte gewoontes en overtuigingen? Ik ben op onderzoek uitgegaan en deel hier graag mijn eerlijke mening met je over Yoga Nidra: reis door de chakra’s en wat het voor mij heeft betekent. Lees snel verder!

yoga nidra reis door de chakra`s

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Wil je leren hoe je tot een diepe ontspanning kan komen en tegelijkertijd ook je beperkende overtuigingen en slechte gewoontes veranderen? Begin dan vandaag nog aan deze cursus!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Het is in deze tijd niet meer zo makkelijk om offline te gaan of om even te ontspannen en naar binnen te keren. In ons dagelijkse leven komt er zoveel op ons af en we hebben met veel prikkels te maken. Door al deze dingen ervaren we vaak steeds meer stress dat uiteindelijk weer leidt tot energieverlies.

Wie is de verkoper?

De makers van deze cursus zijn de mensen achter het succesvolle yoga platform Happy with Yoga. Het zijn Rolf van Balen en Melanie Poldervaart. Voordat ze succesvol waren volgden ze een aantal jaar terug een yogales in New York. Ze waren zo positief verrast wat dan hun bracht dat ze bij terugkomst in Nederland ook lessen gingen volgen. Ze hebben hun passie gevonden en ze zijn met hun reis begonnen om te werken aan hun eigen online yoga platform. Rolf en Melanie willen heel graag hun kennis delen en hebben allerlei cursussen gemaakt zodat jij die kunt volgen. Ik heb al eerder een andere cursus gereviewd van hun.

Het fijne aan yoga vinden zij, is dat je echt gaat leven. Alles wat je de hele dag door automatisch doet gaat even uit. Je gaat heel bewust iets doen en dat is yoga. Er zijn vele voordelen die dat met zich meebrengt als je je lichaam op een hele andere manier laat werken; je wordt sterker en fitter en krijgt meer uithoudingsvermogen. Je hebt veel minder kans op lichamelijke klachten en je werkt aan je mindset om in het hier en nu te zijn en langdurige stress tegen gaan.

De inhoud van de cursus Yoga Nidra: reis door de chakra’s

Er wordt op de verkooppagina niet veel beweerd over wat je allemaal zou kunnen bereiken als je deze cursus gaat volgen. Er worden dus geen claims gemaakt over de cursus Yoga Nidra: reis door de chakra’s. Voor mij was het heel duidelijk en heel fijn om op deze manier te weten wat de cursus inhoudt. Het is in mijn ogen een cursus voor iedereen met heel veel praktische tips maar vooral om meer rust te krijgen en te gaan ontspannen. Er zit ook een behoorlijke uitleg van de chakra’s bij. Je gaat ontdekken wat chakra’s precies zijn en tegen welke blokkades je kan oplopen bij iedere chakra. Als je weet waar deze oude blokkades vandaan komen kun je die veranderen en meer in balans komen. Er worden geen resultaten genoemd behalve dat je meer rust gaat vinden. Nadat je een account hebt aangemaakt wordt het totale pakket dat bestaat uit 22 modules waar je ongeveer acht weken aan gaat werken zichtbaar gemaakt. Het is ingedeeld in vijf delen.

Deel 1: welkom bij Yoga Nidra: reis door de chakra’s

Hier krijg je instructie wat de cursus precies inhoudt. Daarnaast krijg je video’s te zien die jou uitleggen hoe het verloop van de cursus zal zijn en hoe vaak en wanneer je het beste yoga kunt beoefenen.

Deel 2: chakra Yoga Nidra cursushandleiding

In deze online ebook handleiding kom je in aanraking met zeven chakra’s die ingedeeld zijn in 12 hoofdstukken.

Deel 3: werkboek – reis door de chakra’s

In het werkboek ga je aan de slag met de chakra’s. Het bestaat uit zeven hoofdstukken en iedere hoofdstuk bevat vijf oefeningen.

Deel 4: chakra Yoga Nidra sessies

Deze modules bestaan uit vijf audio sessies die je gaan leren om meer te ontspannen. Het is erg belangrijk tijdens deze audio sessies dat je dit echt op het moment doet wanneer je daar ook tijd voor hebt.

Deel 5: veel gestelde vragen

Hier kun je vragen lezen die al vaak gesteld zijn en waar jij misschien ook mee worstelt. Bij deze vragen zitten natuurlijk alle antwoorden die je verder kunnen helpen. De toegang tot de Facebook community is optioneel. Dit kan ideaal zijn om ervaringen met anderen te delen en inspiratie op te doen.

Als je met vragen zit waar je niet helemaal uitkomt, ook niet bij de Facebook community, kun je altijd vragen stellen per e-mail aan Melanie en Rolf. Zij kunnen je altijd helpen. Je hebt levenslange toegang tot deze cursus dus als er in het vervolg eventuele updates zijn krijg je deze dus ook te zien. Van deze cursus kun je dus nog heel lang genieten. Of als je nu even geen tijd hebt, later weer instappen.

Wat zijn de ervaringen van deze cursus?

Het maakt niet zoveel uit of je een beginner bent of al zeer gevorderd bent op dit onderwerp en al regelmatig Yoga Nidra beoefend. Ik lees uit veel recensies dat dus iedereen dit kan doen en ervan geniet. Veel mensen noemen de combinatie van Yoga Nidra en de uitleg over de chakra’s, dat het goed aansluit om jezelf tot rust te brengen. Ook vinden veel mensen het platform fijn om met gelijkgestemde in contact te komen.

yoga nidra
yoga nidra

Nog niet overtuigd?

‘Hoe gaat deze online cursus mij helpen?’ Dit hoor ik je denken en ik ga je hier antwoord op geven.

1: je zult veel beter jouw eigen energie gebruiken daar waar dat nodig is.

2: je gaat jezelf beter leren kennen een keuzes maken waar jij meer feeling bij hebt.

3: je gaat ook leren om meer en ook dieper te ontspannen zodat het een activiteit wordt waar je kracht uithaalt.

4: ook leer je wat chakra’s zijn en daarbij oefeningen en technieken te gebruiken die je verder helpen.

5: leer je bewust te zijn van oude gedachtenpatronen en die in te wisselen voor de nieuwe.

6: je zult erachter komen wat Yoga Nidra is en wat het voor jou kan betekenen.

7: stress, prikkelingen, rusteloosheid of zelfs een burn-out en niet goed kunnen slapen Daar hebben we allemaal weleens last van. Maar het gaat er vooral om bij de langdurigheid van al deze symptomen dat ze lichamelijk met zich meebrengen wat wij allemaal niet willen. Deze cursus is een mooie ervaring om hier mee aan de gang gaan. En te kijken of er voor jou ook verbetering in zit naar dat mooie leven wat jou gegeven is.

Mijn eerlijke conclusie

Deze cursus heeft altijd gedaan wat het heeft beloofd. Het is een compleet pakket dat maar goed heeft geholpen om meer in mijn kracht te staan. Deze cursus heeft mij enorm geholpen om de stappen te zetten naar meer rust. Met deze cursus heb ik ook het gevoel gehad dat de makers mij echt wilden helpen. En dat is ook zeker terug te zien in hoe het is opgezet. Ik ben zelf niet lid geworden van De Facebook community en heb ook niet om hulp gevraagd omdat het voor mij allemaal duidelijk was en omdat ik het altijd fijn vond dit voor mezelf te houden. Maar weet dat ze bereid zijn om jou altijd te helpen. De 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie hebben mij ook geholpen om deze cursus aan te schaffen en te kijken waar ik uitkom. Zou je zelf ook graag aan de slag willen gaan en heeft deze review jou meer duidelijkheid gegeven? Ga dan nu vandaag nog de uitdaging aan en bestel deze online cursus Yoga Nidra: reis door de chakra’s.

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra's

Wat is de prijs?

Voor deze cursus vroegen Rolf en Melanie eerst € 222 maar dat is misschien ook een bedrag om te laten zien dat dit een kwalitatief goede cursus moet zijn. Over de prijs kunnen we lang gaan dubben of het de goede is. Maar als ik kijk naar andere soort cursussen die ook over yoga gaan, of de lessen die je daaruit kunt volgen, is dit bedrag wat ze er nu voor vragen een koopje. Ook als je niet tevreden bent en je haalt niet het resultaat wat jij in gedachten hebt, hebben Rolf en Melanie de 30 dagen niet-goed- geld- terug garantie. Het heeft mij echt geholpen om deze cursus aan te schaffen en te kijken wat het gaat doen. Dus 30 dagen lekker uitproberen en je loopt geen enkel risico. Deze complete cursus van Yoga Nidra: reis door de chakra’s kost nu € 87. Als je denkt: ik vind het bedrag nog te hoog en ik durf het niet zo goed aan, dan is de cursus die ik eerder heb gereviewd, Yoga Nidra, misschien meer iets voor jou. Deze kun je nu aanschaffen voor € 37

yoga nidra reis door de chakra`s

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Wil je leren hoe je tot een diepe ontspanning kan komen en tegelijkertijd ook je beperkende overtuigingen en slechte gewoontes veranderen? Begin dan vandaag nog aan deze cursus!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *