Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Review Online Cursus Leven in het NU!

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Review Online Cursus Leven in het NU! Het is leven zoals je leven werkelijk is bedoeld: zonder druk, angst, stress, twijfel of haast. Veel mensen begrijpen wel wat leven in het nu betekent, maar in dit artikel wil ik graag uitleggen hoe het voelt. Want leven in het nu kun je niet bedenken, je moet het beleven. Lees snel verder!

Review Online Cursus Leven in het NU!

We leven allemaal in het nu en we zouden dat eigenlijk altijd moeten doen maar velen van ons dwalen af. De chaos die zich soms in ons drukke hoofd kan afspelen is enorm en we vergeten dan te genieten van de momenten die vanzelf voorbij gaan. Wij als mensen zijn vaak bezig met momenten die nog moeten plaatsvinden of we houden ons bezig met het verleden. Door deze chaos leven we te weinig in het nu. Dat is eigenlijk raar want het enige waar je wat aan hebt is het nu, dit moment. In dit moment leven wij en kunnen we de dingen beleven en genieten van wat er zich nu om ons heen afspeelt.

Review Online Cursus Leven in het NU!

Door gedachten te denken, plaatsen we onszelf in andere momenten van ons leven en dan vergeten we dat het leven op dat moment allerlei mogelijkheden heeft. Vaak denk je aan het einde van de dag: wat is deze dag voorbij gevlogen en waar heb ik het allemaal zo druk mee gehad vandaag? Ik denk dat je het heel druk hebt gehad in je hoofd. Juist dit stuk is goed om te onderzoeken, om te kijken of je dat kunt veranderen. Want dat drukke gedoe in je hoofd, daar word je erg moe van.

Je zult uiteindelijk minder goed presteren op een dag en minder jezelf zijn. Ik en veel mensen om mij heen doen al deze dingen die hierboven staan. Maar er is hoop, dat heb ik gezien bij mezelf, en ik zie dat ook bij anderen om mij heen. Als je maar interesse heb om dit stuk aan jezelf te veranderen en hier mee te spelen. Deze cursus van Frank de Moei kan daarom net dat hulplijntjes zijn die jou kan helpen bij het leven in het nu. Wil jij ook wat meer rust en wil je wat minder chaotisch zijn en minder bezig zijn met het verleden maar juist met het nu? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Lees deze review aandachtig door en bepaal zelf dan of je hiermee aan de gang gaat.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is geen onbekende van ons maar hier toch nog wat dingen op een rij voor het complete plaatje:

frank de moei
Frank de Moei

Frank is cumlaude afgestudeerd in positieve psychologie en is een gecertificeerde life coach Neuro Associative Conditioning. Hij heeft het lifecoach model geleerd van de beroemde Anthony Robbins. Het Neuro Associative Conditioning model is gericht op het doorbreken van oude patronen en het creëren van nieuwe patronen waardoor jij je gewenste doelen kunt bereiken. Voor Frank heeft het een tijd geduurd voordat dit zijn roeping werd. Toen Frank bij een seminar was over zelfontwikkeling wist hij dat dit zijn passie was.

De les die Frank hiervan heeft geleerd was: ik kan alles veranderen wat ik wil, als ik maar zelf verander. Want dan pas verandert alles met mij mee. Dit was voor hem de doorslag om zich toe te leggen op coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels houdt hij zich al 25 jaar bezig met het geven van trainingen, lezingen en het volgen van seminars. Frank de Moei is naast lifecoach ook International Trainer en hij is aangesloten bij het NOBCO ( Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EM CC (European Mentoring and Coaching Council.

Is Frank de Moei betrouwbaar?

In mijn ogen is Frank betrouwbaar. Hij is een professional en hij weet waar hij over praat. Frank is zeer gemotiveerd om anderen te helpen vanuit zijn eigen passie en heeft natuurlijk al meerdere training ondergaan om zijn eigen persoonlijke ontwikkeling te helpen en dat weer over te brengen naar anderen.

De inhoud van de online cursus ´Leven in het nu´

De inhoud van de online training ´Leven in het nu´ bestaat uit de volgende onderdelen die hieronder beschreven staan. Je krijgt 11 weken de tijd om deze cursus te voltooien. Je krijgt 13 e-mails toegestuurd en in deze e-mails zitten de lessen. 10 van deze lessen hebben uitgebreide audio gedeeltes met oefeningen die ongeveer 20 minuutjes duren. De lessen geven je een handleiding over hoe je uit je hoofd kunt stappen en het leven kan ervaren zonder gedachten. De audio oefeningen geven ervaringen uit de praktijk die je kunnen helpen bij de theorie van de lessen.

Overzicht van alle lessen

Les 1: welkom en overzicht.

Review Online Cursus Leven in het NU!

Les 2: Leven in het nu – wat is dat nu eigenlijk.

Les 3: Waarom lukt het je niet om in het nu te leven?

Les 4: Zit je vast in de illusie van verleden en toekomst?

Les 5: Waarom doen onze hersenen niet wat we willen?

Les 6: Samenvatting – Weerstand en controle naar acceptatie en vertrouwen.

Les 7: Wat doe je precies met je gedachten en emoties?

Les 8: Lichaamswerk – oefenen met het nu.

Les 9 : Praktische uitdagingen – dieper in het nu.

Les 10: De effectieve short cut voor snelle toegang tot het nu.

Les 11: De hele dag leven in het nu.

Les 12: Mijn verhaal – leven in het nu is licht, ontspannen en gelukkig.

Les 13: Leven in het nu – Hoe ga je nu verder?

Je krijgt 11 weken lang elke week één of twee mailtjes. In totaal krijg je 13 lessen via de mail met veel theorie en mooie inzichten. Je krijg je 10 audio oefeningen toegestuurd zodat alles makkelijk in de praktijk toe is te passen. En daarnaast ontvang je twee bonussen: inzicht in je kracht- met 56 pagina’s is dit fantastische ebook een inspiratie voor iedereen die in zijn persoonlijke kracht wil staan. Een e-mail coachingsessie, dit betekent dat je een persoonlijke vraag kunt stellen aan Frank, en dit doe je dan per e-mail.

Voor wie is deze training bedoeld?

Review Online Cursus Leven in het NU!

Deze training is bedoeld voor mensen die last hebben van hun gedachten. Dan bedoel ik mensen die last hebben van hun gedachten op de momenten dat ze kunnen genieten in het nu. We brengen veel tijd door in ons hoofd en dat is nou juist de tijd die je aan je leven kunt spenderen. Gedachten en leven horen bij elkaar maar ik bedoel: meer bewust leven en genieten van de momenten die je op dat moment doet. Als je op zoek bent naar meer innerlijke rust en wilt leren om dat piekeren en doemdenken onder de knie te krijgen en de storende gedachten die op dat moment plaatsvinden te elimineren. Dan is het tijd om te gaan genieten van het leven in het nu……. als je dit allemaal wilt dan is deze training zeker de moeite waard.

Wat schrijven klanten over deze cursus?

Dat ontspannen gevoel – heerlijk!
Beste Frank, DANKJEWEL!! Ik ben blij met de online training ‘Leven in het NU’. Vooral het inzicht, het begrijpen hoe de hersenen werken was een eyeopener voor mij. Van weerstand en controle naar acceptatie en vertrouwen. Hoe mooi is dat! Het loslaten van negatieve gedachten, gewoon mezelf zijn, dat ontspannen gevoel… ppffff… heerlijk. Het is zoals het is, en dat is goed. Wat fijn dat ik dit nu kan ervaren. Het lukt nog niet altijd. Door verder te gaan met oefenen gaat dat vast lukken.

De cursus is goed van opzet. Stap voor stap goede uitleg en met duidelijke voorbeelden en oefeningen. Ik kan nog niets bedenken wat ik eraan mis, dus een dikke pluim voor jou!! Ik ga rustig verder met het volgen van de komende lessen. Het voelt niet als moeten, ik doe het graag. Nogmaals dank en veel succes met je goede werk. Hartelijke groet,
JR, vrouw

Ik voel me heerlijk ontspannen
Beste Frank, vanmorgen heb ik deze leerzame les ontvangen waar ik heel blij mee ben. Je hebt een hele fijne stem om naar te luisteren. Ik vind het waardevolle oefeningen. Na de oefeningen voelde ik me heerlijk ontspannen. Je achtergrondmuziek vind ik fijn, heel rustgevend en zoals al eerder gezegd vind ik je stem heel prettig om naar te luisteren.

De oefening was een leuke ervaring. Van een hoge ademhaling bij het denken aan iets minder leuks, naar een diepere ademhaling na het loslaten van de gedachte. Als ik bewust aan iets leuks denk verschijnt er vanzelf een glimlach op mijn gezicht en stroomt er een fijn gevoel door me heen. Leuk dat je 2 verschillende dingen kunt ervaren en zelf kunt kiezen welke van de twee je wilt ervaren.

Hartelijk bedankt voor alle lessen tot nu toe. Ik ga deze week oefenen met het loslaten van gedachten en me verheugen op je volgende les. Mede dankzij jouw cursussen wordt mijn leven fijner en fijner.
JV, vrouw

Sterke aanrader voor iedereen
Beste Frank, zoals altijd zijn je cursussen heel praktisch en goed begrijpbaar met een vleugje humor. Drie jaar geleden heb ik mindfulness gevolgd was ook goed, heb het idee dat jouw cursus voor mij dieper ging. Elke dag probeer ik te oefenen en de energie rond mijn lichaam voelen vind ik prachtig. In verbinding komen met mezelf, wat is er mooier dan dat.

Wil daar graag nog wat dieper ingaan mocht dat kunnen, werken met die energie, mocht je daar nog een cursus over hebben volg ik ze graag. Maar ik weet dat niet iedereen daar interesse in heeft. Ben heel blij dat ik je cursus heb gevolgd en zelfs indien de mensen mindfulness hebben gevolgd vind ik dit een sterke aanrader voor iedereen. Bedankt voor alles, nog veel succes met alles wat je doet. Groetjes,
MV, vrouw 

Review Online Cursus Leven in het NU!

Nog niet overtuigd?

Als jij ook graag een kijkje wilt nemen in je eigen brein dan zal je snel merken hoe opmerkelijk de werking van je hersenen kunnen zijn. De online training ´Leven in het nu´ kan je zeker helpen om jouw eigen gedachten beter te reguleren en om anders om te gaan met die gedachte die je dan hebt. We denken vaak dat het waardevol is om stil te staan bij wat je wilt denken en hoe je die gedachte wilt gebruiken. Het zijn juist die discussies en die negatieve gedachten die al die spanningen veroorzaken waardoor je minder kunt genieten van het nu.

Ik heb mezelf nu overtuigd….nu is het aan jou wat je er mee doet!!

Mijn conclusie over deze online cursus

Ik ben met deze cursus aan de bak gegaan en ik kan je vertellen dat het mij een hoop heeft gebracht. Ten eerste heb ik geleerd om naar mijn eigen gedachten toe te gaan en te kijken wat die nou aan het doen zijn. Ik heb geleerd om te kijken hoe ik met die gedachte kan omgaan zodat ik kan meer genieten in het nu. Soms moet je gedachten ook gewoon een plaats geven en dan kunnen ze als vanzelf stukje bij beetje verdwijnen. Wat ik ook een belangrijk punt vind is dat ik vaak in discussie ga met mezelf en dat ik dat elke dag op precies dezelfde manier doe. Je kan je voorstellen dat je daar erg moe van wordt.

Ik heb nu meer rust maar ik ben me ook veel meer bewust van wat ik op dat moment doe. Dat kunnen dingen zijn die om mij heen afspelen maar ook zeker mijn innerlijke stem, mijn innerlijke zijn, is veel rustiger. Deze training heeft mij geholpen en ik vind ook zeker dat die goed is ingericht. Je kan wel zeggen dat Frank weet waar hij het over heeft en ook weet hoe je mooi resultaat kunt behalen voor jezelf. Je zult het altijd zelf moeten doen maar deze cursus kan je daar zeker bij gaan helpen.

Review online cursus Leven in het nu

De prijs

Frank is een betrouwbare lifecoach die 100% vertrouwen heeft in zijn product. Daarom heeft hij een 21- dagen- niet- goed- geld- terug garantie op deze online training leven in het nu.

Begin met deze online cursus ´Leven in het nu´. Normaal kost het €159 maar nu is het te koop voor maar €67

Bron: Frank de Moei | Professional Coach | Newstart.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *