Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Review Foodsisters Intermittent Fasting.

Mijn persoonlijke mening en ervaringen.

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Review foodsisters intermittent fasting. In mijn persoonlijke review over het boek intermittent fasting, wil ik je graag vertellen wat ik van dit boek vindt. Kan je met vasten echt de nodige kilo`s verliezen. Hieronder zal ik je er meer over vertellen. Lees snel verder!

Review foodsisters intermittent fasting.

Ik heb al een aantal boeken over intermittent fasting gelezen en ik dacht hebben we nu weer een boek over dit onderwerp? Daarom was ik dus erg benieuwd wat dit boek me zou brengen. Ik heb al een aantal keren naar de website gekeken van de foodsisters en dat maakt me blij hoe zij over eten kunnen vertellen. Ze geven goede informatie en leggen het uit in begrijpelijke taal waar iedereen wat aan kan hebben, als je bepaalde doelen wil behalen. Ze leggen het ook uit als een niet zo streng programma, maar als een methode die voor iedereen haalbaar kan zijn.

de keto en intermittent fasting

Wat vinden de foodsisters belangrijk.

Wat vinden de foodsisters belangrijk dat is de vraag. Voor mij toen ik dit boek ging lezen was het niet moeilijke taal en ik had het zo uit gelezen. Verder vond ik de vormgeving van het boekje leuk en aantrekkelijk ingedeeld met mooie illustraties. Ze hebben op een leuke manier geschreven over een onderwerp wat toch wel spannend kan zijn voor de meeste mensen die aan vasten denken. Ze nemen je mee door de verschillende methodes die je kan doen. En dat maakt voor mij dat de drempel minder hoog ligt om te gaan vasten. Ik denk dat de foodsisters dat ook hebben gewild en dat het niet spannend hoeft te zijn en zelfs leuk kan zijn. Als je maar goed luistert naar je lichaam. De manier van de boodschap overbrengen van dit boek is je inspireren en kijken welke methode bij je past en dan gewoon gaan doen!!

review foodsisters intermittent fasting.

Wat krijg je?

In dit boek van de foodsisters krijg je een aantal methodes uitgelegd waar je uit kan kiezen en rustig kan gaan kijken welke methode bij je past. Als je nog geen ervaring heb met vasten wordt er ook uitgelegd om rustig te gaan beginnen met de eerste methode de ‘Basis methode’. Zodat je lichaam kan wennen aan het vasten. Verder staan er natuurlijk ook andere methodes in die je kan gaan doen als je er wat meer bekend mee bent. Ze leggen heel goed uit wat er gebeurd met je lichaam als we eten en wat er gebeurd als je gaat vasten en waarom je dan afvalt. Ze beschrijven ook de voedingstoffen die je het beste kunt nemen en de verschillende eet schema’s die bij jou dagritme passen. Veel lekkere recepten, maar afgestemd op de juiste combinatie van koolhydraten en suikers.

Wat vinden klanten van de foodsisters?

Veel mensen die dit boek hebben aangeschaft zijn zeer tevreden en vinden het een mooie boek wat duidelijk beschreven is. De foodsisters zijn ook erg duidelijk in hun boodschap en als er wat onduidelijk is kan je hun altijd via de mail je vraag stellen. Dat vinden de meeste mensen erg fijn.

review foodsisters intermittent fasting.

Wat is de prijs.

Het boek met recepten en uitleg over intermittent fasting is verkrijgbaar voor slecht 20 euro bij bol.com. Dit boek legt uit hoe je makkelijk je doel kunt bereiken met gemakkelijke weekmenu’s met de methode die bij je past. In mijn ogen een top boek voor een top prijs.

Conclusie en eindoordeel.

Voor mij was dit boekje waardevol niet om veel kilo’s kwijt te raken maar om te kijken hoe ik me voelde tijdens het vasten. Ik voel me fitter tijdens het vasten en heb meer energie. Verder geniet ik veel meer van de maaltijden die ik eet in zo’n periode. Ook hun manier van koken is niet moeilijk maar wel afwisselend en smaakvol. Ik ben veel minder tussendoortjes gaan nemen waar door ik toch tijdens het vasten wat van mijn gewicht bent kwijt geraakt. Het heeft mij dus net weer iets nieuws gegeven hoe je tegen vasten kunt aan kijken en daar ben ik blij om.

review foodsisters intermittent fasting.

Heb jij ook interesse in dit top boek?

Klik dan op de knop hier onder.

Ja! Ik wil meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *