Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Review over het ‘Fitcooking Lifestyle Programma 2020’

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

Review Fitcooking Lifestyle Programma 2020. Lekker en gezond eten en een strak lichaam, dat wil iedereen wel. Dit is een compleet programma om in shape te komen en te blijven. In mijn persoonlijke review zal ik je meer vertellen hier over en wat mijn mening en ervaringen zijn. Lees snel verder?

Review Fitcooking Lifestyle Programma 2020

Lekker en gezond eten en een strak lichaam, dat wil iedereen wel. Maar toch vinden de meeste mensen het best moeilijk om de goede combinatie te vinden en ook echt hun doelen te halen. Fitcooking beweert je met beide dingen te kunnen helpen: zowel met voeding als met sport. Ik wilde hier meer van weten dus heb ik me ondergedompeld in dit ´Fitcooking Lifestyle programma 2020´.

Wie is de maker van Fitcooking Lifestyle Programma?

De auteur van het Fitcooking programma is niemand minder dan Veerle Trum. Veerle is veel met voeding en fitness bezig in haar dagelijkse leven en ze wil deze lifestyle dan ook delen met zoveel mogelijk mensen. Haar persoonlijke doel is om mensen te motiveren en te helpen met hun voeding en het trainen van hun lichaam, zodat ze een gezond mooi leven kunnen lijden.

Veerle is zelf ook regelmatig te vinden in de keuken en de sportschool. Daarnaast is zij foodfotograaf en zorgt ze voor mooie content over fitness en voeding en lifestyle. Veerle is dagelijks te vinden op Instagram waar ze foto’s plaatst van heerlijke gerechten die gezond zijn, en ze geeft tips over fitness en voeding. Ze werkt samen met het bedrijf ‘Droog Trainen Academie’ en die staat keurig ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Fitcooking lifestyle programma 2020

Wat is het Fitcooking Lifestyle Programma?

Het Fitcooking Lifestyle Programma is een compleet programma dat digitaal geleverd wordt. Wanneer je het beste resultaat wilt behalen uit je sportprestaties, is voeding ontzettend belangrijk. Veel mensen vinden het moeilijk om de juiste voeding tot zich te nemen en hun doelen te bereiken. Maar als je fitness en voeding op de juiste manier laat samenwerken zouden je doelen wel eens dichterbij kunnen zijn dan je denkt.

Dit programma is niet alleen voor mensen die aan topsport doen, maar het is juist bedoeld voor iedereen die een gezonde lifestyle belangrijk vind. Voeding is de sleutel voor een gezond leven en het bedrijf ‘Droog Trainen Academie ’ is met dit concept aan de slag gegaan. Daar is Fitcooking ontstaan. In eerste instantie was dit bedoeld voor mensen die aan fitness doen. Maar nu is het ook voor mensen die aan andere sporten doen. Het is voor iedereen die meer resultaat wil behalen door de juiste voeding te eten. Zo wordt het makkelijker om snel je doel te bereiken.

Wat staat er allemaal in Fitcooking?

Het programma staat vol van de nuttige en waardevolle tips, weetjes en adviezen over voeding en training om fysiek de beste versie van jezelf te komen. Er is een macrocalulator om je calorieën en macronutriënten te berekenen voor zowel vetverlies als spieropbouw. Ook zijn er zijn persoonlijke voedingsschema´s op maat voor je caloriebehoefte, voor zowel mannen als vrouwen. Er is uitleg over hoe je het beste voeding kan klaar maken en wanneer je het beste tot je kan nemen. En natuurlijk alles over food preppen, pre- en post workout maaltijden en progressie meten.

Ook zijn er 137 eiwitrijke smaakvolle recepten om iedere dag van te genieten. Bij elk recept staat precies hoeveel voedingsstoffen je binnenkrijgt zodat je niet alles hoeft uit te rekenen. De recepten zijn over het algemeen gezond, maar de nadruk ligt vooral op de verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. De gerechten zijn bedoeld om je een richting te geven, maar je kunt de recepten ook gebruiken als je gewoon gezonder wilt leven of wil afvallen. Veerle heeft zelfs overzichtelijke boodschappenlijstjes gemaakt zodat je niet hoeft na te denken wat je moet kopen want alles staat al beschreven. Zo kan je gelijk aan de bak!. 

fitcooking combipac

Fitcooking combipack nu tijdelijk met extra korting!

Beging vandaag nog met dit super programma en val de nodige kilo`s voor een strak en fit lichaam!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Wat vind de maker of verkoper belangrijk

Veerle Trum heeft de afgelopen jaren al honderden mensen geholpen om hun voeding- en levensstijl te veranderen zodat hun doelen haalbaar werden. Men kwam bij haar met problemen als vetverlies, spiermassa opbouwen en het onderhouden van resultaat zonder het jojo effect. Er zijn heel veel soorten diëten maar mensen keren eigenlijk altijd weer terug in oude slechte gewoontes. De meeste mensen weten niet zo goed waar ze moeten beginnen om gezond te leven. Veerle kan hier echt bij helpen.

Hier zijn een paar beloftes van haar over haar eigen programma samengevat: je gewicht en je vetpercentage gaan dalen doordat je inzicht krijgt in je voedingsopnamen. Je mag koolhydraten eten maar je gewicht zal toch afnemen bij het meten. Je zal leren om saaie gerechten om te toveren tot heerlijke eiwitrijke recepten zodat je wordt geholpen bij spieropbouw en vetverlies. Als je druk bezig bent in de sportschool of een andere activiteit, wordt je nu wel beloond met zichtbaar resultaat. Je gaat je laatste randje vet nu echt verliezen. Jij gaat nu echt aan je gezondheid en fitness werken terwijl je lekker en gevarieerd kunt eten. 

Fitcooking lifestyle programma 2020

Wat vinden klanten van het programma?

Wat klanten vinden van dit product vond ik erg belangrijk en ik ben dus op onderzoek gegaan. De reacties die ik heb gevonden op het internet zijn allemaal erg positief. De meeste mensen zijn geholpen door dit programma aan te schaffen en zijn zich meer bewust van hun eigen voedingspatroon.

Wat is de prijs?

De prijs van dit Fitcooking Lifestyle programma is 37 euro. Maar er is een 14 dagen ´niet goed geld terug´ garantie. Na betaling heb je het product in minder dan 5 minuten in huis! Dus als je na het lezen van deze review niet tevreden bent over het Fitcooking Lifestyle Programma, dan stuur je gewoon een mail en wordt er zo snel mogelijk contact met je gezocht.

Conclusie

Dit programma is niet zomaar een programma dat over eten en fitness gaat. Het is veel meer dan dat. Je merkt dat dit product met liefde is gemaakt en dat er een passie is voor eten. Het is natuurlijk niet alleen geschikt voor mensen die aan sport doen maar voor iedereen die hun gezondheid belangrijk vindt en die daar aan wil werken. Er zijn tegenwoordig heel veel dieet- en gezondheidsboeken te koop die allemaal wat anders beweren.

Dus als je zo´n programma op de markt brengt, moet het natuurlijk wel echt goed zijn om te kunnen slagen. Veerle heeft dit in mijn ogen prima gedaan door eerlijke informatie te geven over voeding. Het berekenen van je caloriebehoefte is een handige tool om je doelen te behalen en het stappenplan met jouw persoonlijke voedingsschema’s is heel fijn. Zo word je je bewuster van je voedingspatroon. De recepten zijn allemaal erg smaakvol en niet moeilijk te maken. Het programma is ook nog eens prachtig weer gegeven waardoor het makkelijk leesbaar is.Dus als jij je leven wilt omgooien naar een gezonder bestaan waarbij je je doelen gaat halen, kan dit programma je zeker helpen!

Fitcooking lifestyle programma 2020

Fitcooking Lifestyle Programma 2020

Het ultieme voeding en fitness plan voor een strak en fit lijf!

Ga direct naar de kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *