Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Review Blijvend zelfvertrouwen

e-Cursus voor het vergroten van je zelfvertrouwen?

Gemiddelde leestijd: 14 minuten
mm

Review Blijvend zelfvertrouwen. Ben je onzeker over je werk of je privé leven? Maak jij je druk over wat anderen van je vinden en heb je last van verlegenheid? Veel mensen twijfelen aan zich zelf en aan hun eigen kunnen. Heb je het idee dat jou onzekerheid je belemmert in wat jij echt wil. Wil je graag weer geloven in je zelf, zo dat jij ook een gelukkig en succes vol leven lijd. Lees dan snel verder!

Review Blijvend Zelfvertrouwen

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Mis je zelfvertrouwen en geloof in jezelf? Ben je regelmatig onzeker? Dan is deze eCursus Blijvend Zelfvertrouwen echt iets voor jou!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een gezond zelfvertrouwen!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Review Blijvend zelfvertrouwen

We twijfelen allemaal wel eens flink of zitten op zijn tijd niet zo lekker in ons vel. Op dat soort momenten is ons zelfvertrouwen vaak flink naar beneden gekelderd. We zijn niet aardig tegen onszelf en hebben het gevoel dat we niet goed genoeg zijn zoals we zijn.

Als jij je nu ook zo voelt is het tijd voor actie! Je wilt natuurlijk weten wat deze cursus over zelfvertrouwen je kan brengen en hoe het je gedrag kan veranderen en hopelijk kan leren hoe je blijvend zelfvertrouwen kan toepassen in je eigen leven.

Frank de Moei
Frank de Moei

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is Cumlaude afgestudeerd in positieve psychologie en hij is een gecertificeerde life coach in Neuro Associative Conditioning. Frank Moei heeft het lifecoach model geleerd van de beroemde Anthony Robbins. Het Neuro Associative conditioning model is gericht op het doorbreken van oude patronen en het creëren van nieuwe patronen waardoor je je gewenste doelen kunt bereiken. Voor Frank heeft het een tijd geduurd voordat coaching zijn roeping werd. Toen hij bij een seminar was over zelfontwikkeling wist hij dat dit zijn passie was. De les die Frank hiervan heeft geleerd was: ik kan alles veranderen wat ik wil, als ik maar zelf verander. Want dan pas verandert alles met mij mee. Dit was voor hem de doorslag om zich toe te leggen op Coaching Training psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Inmiddels houdt Frank zich al 25 jaar bezig met trainingen, lezingen en het volgen van seminars. Frank de Moei is naast lifecoach ook een internationale trainer en hij is aangesloten bij het NOBCO ( Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Is Frank de Moei betrouwbaar?

In mijn ogen is Frank betrouwbaar, een professional, en hij weet waar hij over praat. Frank is zeer gemotiveerd om anderen te helpen vanuit zijn eigen passie. Hij heeft natuurlijk al meerdere trainingen ondergaan voor zijn eigen persoonlijke ontwikkeling en dat weer over te brengen naar anderen.

De controle over je eigen gedachten is de hoogste vorm van gebed. Denk daarom puur en alleen aan goede dingen.

Neale Donald Walsch

De inhoud van deze cursus Blijvend zelfvertrouwen

12 weken lang krijg je elke week een e-mail met daarin lessen, informatie en nieuwe inzichten. De lessen bevatten ook opdrachten en vragen die je maakt. Deze vragen gaan allemaal over je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dus je gaat echt met jezelf aan de slag.

De cursus bestaat uit drie delen.

Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen

Wat maakt jou uniek, wat zijn jouw beperkende gedachten en hoe kun je deze veranderen? Wat denken mensen met zelfvertrouwen over zichzelf en wat voor invloed kan zelfvertrouwen op jouw leven hebben? Dit zijn allemaal vragen die je zult beantwoorden in Deel 1. Ook leer je dat je elke dag de keuze hebt om je oude gedachten los te laten.

Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen

Ook in deel 2 zul je je weer bezighouden met vragen over jezelf: Wat wil je specifiek veranderen aan jezelf, wat zijn je sterke punten en je mooie eigenschappen? Wat is de oorzaak van je verlegenheid, zelf-kritiek of je perfectionisme? Vergelijk je jezelf wel eens met een ideaalbeeld, dat afhankelijkheid en vergelijkingen met anderen je zelfvertrouwen beïnvloeden?

Deel 3: Weer nieuw zelfvertrouwen

Het laatste deel is gericht op de toekomst. Hoe kan je je doelen bereiken en wat betekent dat voor je zelfvertrouwen? Je zult leren hoe je zelfvertrouwen in je relaties met anderen kunt creëren, hoe je meer op je gevoel en je intuïtie kunt gaan vertrouwen en hoe jij de positieve controle krijgt over je leven. Je leert zelfs een simpele truc toe te passen waardoor je elke dag trots kunt zijn op je zelfvertrouwen.

Review blijvend zelfvertrouwen

Nog 3 extra bonussen

Als je deze cursus ´Blijvend zelfvertrouwen´ koopt, krijg je er ook nog drie e-books bij van Frank Moei.

Inzicht in je kracht: Frank de Moei

Dit e-boek staat vol inzichten over succesvolle en gelukkige mensen. Al deze inzichten kun je toepassen in je eigen leven en het helpt je om positiever in het leven te staan. In dit e-boek staan de beste artikelen van Frank de Moei.

Je bent prima zoals je bent: Frank de Moei

Dit e-book gaat over zelfacceptatie, zelfrespect en over hoe jij met onzekerheid kunt omgaan. In dit e-book staan nog 7 verrassende vormen van zelfvertrouwen beschreven. Je leest ook nog over je zelfbeeld en hoe je dat verder kunt ontwikkelen.

Volg je eigen weg: Frank de Moei

Dit e-book gaat over hoe je wilt veranderen, hoe je kunt werken aan je sterke punten. Er staat geschreven: als je voor jezelf kiest ben je dan egoïstisch? Het werkt niet om altijd aardig gevonden te willen worden. Stop jezelf te vergelijken met anderen, zo overwin je verlegenheid.

Alle drie prachtige ebooks bieden ontzettend waardevolle informatie waar ieder mens wel wat aan kan hebben.

Wat zijn de ervaringen van deze cursus?

Om een beter beeld te krijgen van deze cursus ´Blijvend zelfvertrouwen´ ben ik naar de website van Frank de Moei zelf gegaan. De website van Frank de Moei is www.newstart.nl. Er staan hier echt ontzettend veel ervaringen van cursisten. Op deze website biedt Frank naast de cursus blijvend zelfvertrouwen ook andere online trainingen aan zoals:

Ik heb geen enkele negatieve ervaring kunnen vinden, misschien zijn deze eraf gehaald maar dat zal niemand weten. Het geeft mij een vertrouwen en een goed beeld. Het maakt mij wel nieuwsgierig om aan dat zelfvertrouwen te gaan werken met al die positieve ervaringen van andere mensen.

Nog niet overtuigd?

Frank de Moei is ervan overtuigd dat deze cursus je meer zelfvertrouwen gaat geven en vergroten en daarom geeft hij je 30 dagen lang volledige garantie. En daar bedoel ik dus mee: een 100% niet-goed-geld-terug garantie. Je hebt 30 dagen de tijd om vooruitgang te boeken in: je zelfvertrouwen vergroten, je zeker gaan voelen in elke situatie die zich voordoet, meer willen stoppen met twijfels en zelfkritiek, minder perfectionistisch zijn, minder afhankelijk van anderen, meer willen durven en dan ook doen en natuurlijk vertrouwen op je eigen gevoel en meer willen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Als je al deze punten die hierboven beschreven staat niet heb gehaald, zelfs niet een beetje, kun je gewoon een mailtje sturen.

In mijn ogen loop je dus geen enkel risico en kun je zelf kijken of deze cursus je eigen zelfvertrouwen vergroot. Is dat niet het geval dan kun je gewoon jouw geld terugvragen.

Review blijvend zelfvertrouwen

Mijn conclusie over deze cursus blijvend zelfvertrouwen

We zijn allemaal anders en denken allemaal verschillend, maar ik weet dat iedereen om mij heen wel eens last heeft van een gebrek aan zelfvertrouwen. Dus een cursus volgen over dit onderwerp is voor iedereen waardevol. Het doel van ´Blijvend zelfvertrouwen´ is in mijn ogen heel hard werken aan je zelfvertrouwen op de lange termijn. Dus het is geen snelle tool die je even kan toepassen. Je gaat leren om weer in jezelf te gaan geloven, niet alleen vandaag maar voor de langere tijd. Weer in je energie staan. Het recept voor gelukkig en succesvol bestaan is eenvoudig: Doe wat je echt leuk vindt en wordt daar heel goed in.

Mijn persoonlijke conclusie is dus dat ik deze cursus aanraad. Zet de eerste stap, ga aan de gang. Deze cursus heeft me andere inzichten gegeven en ik ben positiever gaan leven. Zo heb ik een bijdrage kunnen leveren aan mijn eigen persoonlijke doelen. Ik ben veel bewuster van mijn eigen handelen en gedrag geworden. Ik weet ook dat het anderen niets zal interesseren hoe ik me voel en ik heb er eigenlijk alleen mezelf ermee als ik niet aan mijn zelfbeeld ga werken.

Door de stappen die ik heb gedaan weet ik ook dat mensen het veel prettiger vinden om met mij om te gaan. Want niemand vind het fijn om met iemand om te gaan die geen zelfvertrouwen heeft. Ieder mens bepaalt zijn eigen regels, ieder bepaalt zijn eigen mindset. En als jij niet met je eigen zelfvertrouwen aan de slag gaat, staan al deze dingen behoorlijk in de weg. Ga aan de gang met deze cursus ´Blijvend zelfvertrouwen´ en neem de regie over je eigen leven.

De prijs van de cursus ´Blijvend zelfvertrouwen´?

Wil je je zelfvertrouwen vergroten en wil je kijken wat binnenin je zit en je mooiste leven te leiden? Dan raad ik deze cursus zeer aan en al helemaal voor deze prijs.

Eerst was deze cursus 189 euro maar die is nu tijdelijk voor slechts 49 euro te verkrijgen. Met natuurlijk die 3 bonussen die je er gratis bij krijgt.

Er zijn heel veel mensen die al met deze cursus aan de bak gingen en zij hebben daar behoorlijke stappen mee gemaakt. Hoe zou dat voor jou zijn om blijvend zelfvertrouwen te hebben? Ik zeg je bij deze: het is niet onhaalbaar maar je moet er wel wat voor doen. Dus zet de eerste stap en ga aan de bak!

Review Blijvend Zelfvertrouwen

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Mis je zelfvertrouwen en geloof in jezelf? Ben je regelmatig onzeker? Dan is deze eCursus Blijvend Zelfvertrouwen echt iets voor jou!

Ja, ik neem vandaag de eerste stap naar een gezond zelfvertrouwen!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *