Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Online Cursus Betere Relaties met Iedereen Review

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Online cursus Betere relaties met iedereen Review. Kosten sommige relaties jou ook veel energie en vind je het moeilijk je grenzen aan te geven? Word je vaak teleurgesteld in je relatie? Maar ben je het zat en wil je per direct dit gaan veranderen. Wil jij leren je relatieproblemen op te lossen en dieper contact te maken? Begin dan vandaag nog met deze online training en verbeter jou relaties. Lees snel verder!

Review online cursus Betere relaties met iedereen

Online cursus Betere relaties met iedereen Review.

Ben jij altijd anders geweest dan anderen? Heb je ook altijd een gevoel dat je je anders moet voor moet doen als je in een groep bent? Vind je het moeilijk om contact te zoeken met de mensen om je heen?

Misschien is deze cursus dan wel iets voor jou. Je zult leren om een relatie op te bouwen die voor jou prettig is. Een relatie waardoor jij je prettiger gaat voelen en je je minder buitengesloten voelt. De online cursus ´Betere relaties met iedereen´ gaat over omgaan en communiceren met anderen uit een groep maar ook met mensen daarbuiten of die je zomaar tegenkomt. Het stukje relatie krijgt een mooiere betekenis dan dat het hiervoor misschien voor je had, het wordt makkelijker en leuker.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is geen onbekende van ons maar hier geef ik je toch nog wat dingen op een rij voor het complete plaatje:

Frank is cumlaude afgestudeerd in positieve psychologie en is een gecertificeerde life coach Neuro Associative Conditioning. Frank Moei heeft het lifecoach model geleerd van de beroemde Anthony Robbins. Het Neuro Associative Conditioning model is gericht op het doorbreken van oude patronen en het creëren van nieuwe patronen waardoor jij je gewenste doelen kunt bereiken.Voor Frank heeft een tijd geduurd voordat dit zijn roeping werd. Toen hij bij een seminar was over zelfontwikkeling wist hij opeens dat dit zijn passie was.

De les die Frank daar leerde was: Ik kan alles veranderen wat ik wil, als ik maar zelf verander. Want pas dan verandert alles met mij mee. Dit was voor hem de doorslag om zich toe te leggen op Coaching Training psychologie en persoonlijke ontwikkeling. Hij houdt zich inmiddels 25 jaar bezig met trainingen, lezingen en het volgen van seminars en hij heeft natuurlijk met vallen en opstaan ontzettend veel geleerd. Frank de Moei is naast lifecoach ook International Trainer en hij is aangesloten bij het NOBCO ( Nederlandse Orde van Beroepscoaches) en het EM CC (European Mentoring and Coaching Council.)

Is Frank de Moei betrouwbaar?

In mijn ogen is Frank een professional en betrouwbaar en weet waar hij over praat. Hij is zeer gemotiveerd om anderen te helpen vanuit zijn eigen passie en hij heeft natuurlijk al meerdere trainingen ondergaan voor zijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Dat probeert hij weer over te brengen op anderen.

frank de moei
Frank de Moei

De inhoud van de online cursus Betere relaties met iedereen

De online cursus ´Betere relaties met iedereen´ duurt 11 weken. In die tijd ontvang je 23 lessen per mail. De lessen zijn opgedeeld in vijf verschillende delen:

  • Wat zijn goede relaties?
  • Communicatie in relatie verbeteren
  • Inzicht en begrip krijgen
  • Omgaan met uitdagingen
  • Betere keuzes maken

2 Bonussen

Bonus 1

Waarde: 25 euro.

Het e-book Inzicht in je kracht.

56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en blijvende verandering.

Bonus 2

Waarde: 35 euro.

Een email Coachingsessie.

Mocht je nog persoonlijke vragen hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail.

Wat schrijven klanten over deze cursus?

De ervaringen van klanten zijn eigenlijk alleen maar positief. Veel mensen geven aan dat deze cursus meerwaarde heeft op zowel privé gebied als op zakelijk vlak.

Review online cursus Betere relaties met iedereen

MR, Vrouw

Cursus Betere Relaties Met Iedereen

Leerzaam en verhelderend
Beste Frank, ik vind het heerlijk als er weer een les binnenkomt. Ik vind de cursus héél leerzaam en het klopt allemaal wat er in beschreven staat. Ik probeer de adviezen op  te volgen en soms merk ik onmiddellijk dat het werkt. Fijn hoor, ik ben alweer benieuwd naar de volgende les. Merk wel dat ik nog enige oefening nodig heb, maar dat is eigenlijk vrij normaal. Oefening baart kunst. Bedankt voor de verhelderende lessen. Vond de cursus de moeite waard en goed samengesteld. Ik heb er veel aan gehad. Veel succes met je verdere activiteiten! Hartelijke groeten,
MR, vrouw

Review online cursus Betere relaties met iedereen

BZ, Man

Cursus Betere Relaties Met Iedereen

Ongelofelijk wat een verschil
Hallo Frank, hierbij wat feedback. Ik ben blij dat ik de cursus ben aangegaan omdat ik weet dat ik een slecht luisteraar ben. Als mij iets verteld of gevaagd wordt, was ik halverwege al met mijn antwoord bezig of iets over mezelf aan het vertellen. Dus nu ben ik met de oefeningen bezig en het wordt echt helemaal anders, ongelooflijk wat een verschil. Ik probeer oprecht geïnteresseerd te zijn en neem geen genoegen met het antwoord totdat het me duidelijk is.  Heb het e-book nog niet helemaal gelezen, maar daar staat ook veel interessante dingen in. Ik ben erg blij, bedankt
BZ, man

Nog niet overtuigd?

Met de aanschaf van de cursus krijg je een 100% garantie. Dat betekent dat als je niet tevreden bent over de cursus, je het aankoopbedrag op je rekening gestort krijgt. Hierdoor is de drempel natuurlijk lager om met deze online cursus te beginnen. Ik ben ook erg te spreken over de bonussen en de prijs die je voor het totaalpakket moet betalen. Eigenlijk is het een hele mooie kans om je relaties te verbeteren en met de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie loop je natuurlijk geen enkel risico.

Garantie

garantie

Mijn conclusie over deze online cursus..

Weet jij niet hoe je een betere relatie met de mensen om je heen moet krijgen? Dan raad ik je aan om deze cursus aan te schaffen. Het is echt een goede cursus want het zit goed in elkaar en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Waarom ik dit zeg? Omdat ik weet hoe duur een goede relatie coach is. En ik weet dus ook dat je ontzettend veel ontvangt voor het bedrag wat je eraan uitgeeft. En het feit dat je natuurlijk een 100% garantie krijgt heeft mij echt het gevoel gegeven dat Frank de Moei helemaal achter het product staat.

Je loopt dus eigenlijk geen enkel risico. Het heeft mij zeker geholpen en ik ben nu veel zekerder. Ik hoef me niet anders voor te doen en hoef ook niet aardig gevonden te worden. Als ik mezelf maar goed voel, dan is het goed. Ik vind deze cursus erg uitgebreid en ik had er wel wat langer over willen doen. Of misschien had ik deze cursus wel in een aantal delen willen doen. Verder is het concept dat je elke week twee mailtjes ontvangt een zeer krachtige tool.

Hierdoor blijf je scherp en zal je sneller resultaat bereiken. Het belangrijkste is natuurlijk wel dat je de lesstof en de kennis zelf tot je moet nemen en het ook nog eens gaat gebruiken in de praktijk. Verder is dit een compleet plaatje van hoe je aan jouw relaties kunt werken en dan natuurlijk vooral hoe je ze verbetert.

De prijs

Als je interesse hebt en je wilt deze cursus aanschaffen dan is dat een eenmalige investering van 59 Euro. Voor deze cursus heb je 15 dagen de tijd om te kijken of deze cursus iets voor je is. Als je binnen 15 dagen geen resultaat hebt geboekt of je bent niet tevreden, dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen en krijg je het volledige bedrag teruggestort op je rekening. Frank geeft daarmee aan alleen maar 100% tevreden klanten te willen.

Review online cursus Betere relaties met iedereen
gelukkig zijn gelukkig blijven

Bron: Frank de Moei | Professional Coach | Newstart.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *