Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Mindfulness voor het dagelijkse leven? Review en Ervaringen.

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Mindfulness voor het dagelijkse leven? In deze review wil ik je graag meer vertellen over deze cursus, wat houd het in en wat zijn de gezondheidsvoordelen. De gedachte achter deze cursus is met regelmaat deze compacte oefeningen te gaan doen, zodat het jou helpt om meer in het moment te gaan leven. De oefeningen helpen om minder stress te ervaren en minder chaotisch te zijn. Lees snel verder!

Mindfulness voor het dagelijkse leven? Wat houd de cursus in.

In deze cursus over Mindfulness voor het dagelijkse leven krijg je 8 weken lang begeleiding. Je krijgt elke dag een email met daarin oefeningen. Deze oefeningen gaan je helpen om elke dag een stukje bewuster de dag in te gaan. Deze oefeningen worden praktisch uitgelegd en nemen niet veel tijd in beslag. Je bent per oefening ongeveer een half uur bezig.

Constante stress zorgt ervoor dat het lichaam niet kan herstellen in zijn alertheid. Vroeger was dit voor de mens heel belangrijk zodat je kon vluchten voor levensbedreigende situaties. Je lichaam deed dit volautomatisch.

Dit was heel logisch want je lichaam hoefde zich niet zorgen te maken over zijn spijsvertering of in je gedachte je gelukkig te voelen als je direct in levensgevaar zit. Maar het probleem zit bij veel mensen dat het stukje stress niet soms voorkomt, maar dat het altijd aanwezig is. Dus de alertheid en stress is er constant en dat komt om dat je gedachte zich zorgen maken. Je brein kan het onderscheid niet maken tussen de echte problemen die van levensbedreiging zijn en gedachte die je jezelf verteld die helemaal niet waar zijn.

De gedachte achter deze cursus is met regelmaat deze compacte oefeningen te gaan doen zodat het jou helpt om meer in het moment te gaan leven. De oefeningen helpen om minder stress te ervaren en minder chaotisch te zijn.

Door de oefeningen krijg je steeds meer controle over je gedachten, waardoor je meer geluk ervaart, meer in balans zal zijn (dit geldt ook voor je emotionele balans) en je beter kan concentreren. Ook zal je merken dat je beter gaat slapen.

Mindfulness voor het dagelijkse leven? Wie heeft de cursus ontwikkelt?

De cursus is onderdeel van het ‘Happy With Yoga’ platform. Dit platform heeft een behoorlijk hoog leden aantal en is een van de bekendste spelers in de yogawereld. Op dit platform kun je allerlei blogs en artikelen lezen en worden verschillende cursussen aangeboden.

Ik ben op onderzoek gegaan naar de oprichters van de ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’ cursus. Op de website staan de oprichters met hun naam en foto. Dat geeft mij meteen een vertrouwd gevoel.

Wie is de verkoper?

Het platform ‘Happy With Yoga’ is opgericht door Melanie en Rolf. Zij hebben zich de afgelopen jaren behoorlijk ontwikkelt in Yoga en zijn daarvoor maanden in het buitenland geweest. Dit heeft gezorgd voor een breed palet aan diploma’s. Dit alles is bij hun begonnen vanuit een eigen ervaring met stress. Het roer moest om! Na het volgen van een yoga training op Bali voelde ze zich een stuk beter en zijn van daaruit yoga gaan gebruiken in hun dagelijkse leven. Ze hebben een missie en die gaat als volgt:

“De tijdloze traditie van Yoga vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen”.

De verkopers Rolf en Melanie geven aan dat mannen en vrouwen deze cursus gewoon kunnen volgen en er is genoeg informatie te vinden over blije klanten. Je negatieve gedachten te laten. Ze leren je hoe je met beginnende stress om kan gaan, maar ook voor mensen die te kampen hebben met langdurende stress.

Voor meer informatie over Happy With Yoga neem een kijkje op hun website https://academy.happywithyoga.com/

mindfulness voor het dagelijkse leven review.

Mindfulness voor het dagelijkse leven? Wat krijg je in de cursus.

Deze cursus begint als je jezelf hebt ingeschreven in de online omgeving. Deze omgeving is vanaf elk apparaat te bereiken, zodat je het overal kan doen waar je maar wilt. Bij het inloggen kom je eerst in het ledengedeelte terecht waarbij alles overzichtelijk staat aangegeven. Je kunt zelf navigeren naar de week van jouw keuze. Deze week bevat verschillende bestanden met video’s, audio bestanden en artikelen.

De cursus bestaat uit:

  1. Dagelijkse e-mails
  2. Een introductie
  3. Audio’s bestanden voor te luisteren en filmpjes.
  4. Oefeningen
  5. Informatie
  6. Bonusmodules

Als je aan de cursus begint is er een welkomst video van Rolf die precies uitlegt hoe de cursus en de online omgeving werkt. Zodat je zelf op je gemak de inhoud van de cursus kunt lezen hoe alles werkt.

1. Dagelijkse e-mails.

Je krijgt 8 weken lang elke dag geweldige mails toe gestuurd met uitleg over mindfulness. Daar ben je ongeveer iedere dag zo 30 minuten mee kwijt om de oefeningen te doen, die je via de mail binnen krijgt.

Iedere week is er een ander onderwerp die besproken wordt en die makkelijk toe te passen zijn in je dagelijkse leven.

Van de dagelijkse mails leer je om stap voor stap aan de slag te gaan en niet te veel informatie tot je neemt. De mails zorgen er voor dat je dagelijks met mindfulness bezig bent. Om dat de cursus 8 weken duurt is het de bedoeling dat mindfulness een gewoonte wordt. Door elke dag met mindfulness bezig te zijn, leert je brein om beter met stressvolle gedachte om te gaan waardoor je meer grip op jou leven krijgt.

2. Introductie.

Als je voor de cursus hebt ingeschreven begin je met een introductiefilmpje van niemand minder Alan Watts.

Alan Watts is voor veel mensen een inspirerend persoon geweest. Alan Watts was een Engelse filosoof maar is inmiddels overleden in 1973. Maar op het internet leeft hij nog altijd voort.

Hij had ontzettend veel kennis en dan vooral over het boeddhisme. Er wordt gezegd dat Alan Watts het boeddhisme naar het westen heeft gebracht. Dan vind ik deze man al geweldig en met zijn video word je even mee genomen om stil te staan bij het leven.

3. Audio’s en filmpjes.

Bij deze cursus krijg je iedere week een of meerdere audio bestanden toe gestuurd. Dat zijn stukjes gesproken tekst. Het is fijn om je ogen te sluiten tijdens deze oefeningen.

Je kan de oefeningen overal bekijken waar jij maar wil,t want we dragen tegenwoordig allemaal bijna een mobielen telefoon op zak. Ga dus zelf naar je favoriete plek om de oefeningen te doen. Je kan de audio’s en filmpjes zo vaak kijken als je maar wil.

4. De oefeningen.

Bij iedere week horen er verschillende oefeningen die je in je gedachten uitvoert tot praktijkgerichte oefeningen. Je leert om te mediteren en daar door ga je meer zelfkennis ontwikkelen.

Veel van de oefeningen kan je luisterend af. De oefeningen zorgen voor een andere kijk op het leven en dus een andere manier van denken. Je leert deze toe te passen in je dagelijkse leven.

‘Let go of yesterday. Let this morning be the new beginning of a beautiful day. And tomorrow.. We just do it again’.

5. Informatie.

Door elke dag een mail en alle andere PDF bestanden heb je een hoop informatie om je eigen leven aan te pakken in een rustigere staat van “zijn”.

Deze informatie is erg belangrijk voor je brein zodat je in je verdere leven andere keuzes kan gaan maken. De informatie die je krijgt is gebaseerd op wetenschappelijke feiten, persoonlijke kennis van Rolf en Melanie, met de informatie die hun in hun leven hebben opgedaan, uit andere cursussen en trainingen.

Je gaat leren om in het hier en nu te gaan leven…..en dat is zo mooi!!

6. Bonusmodule

Als je op dit moment denkt ik wil deze cursus aanschaffen dan krijg je er een Gratis Bonusmodulen bij. In deze module leer je praktische oefeningen die je kunt toepassen om jezelf meer weerbaar te maken zodat je je minder verliest in het moment. Zo blijf je meer Mindfulness op je werk.

Dit is een modulen die over het werk gaat. ‘Mindfulness op het werk’, en als we kijken naar onze tijd spenderen we veel tijd op het werk. Het is dus zeer waardevol om deze methode toe te passen op je werk zodat je minder stress ervaart. Je bent meer wakker en de informatie komt beter binnen.

De bonusmodulen bestaat uit een PDF bestand.

Deze Gratis Bonusmodulen is normaal 27 euro en die krijg je er nu helemaal voor niks bij.

mindfulness voor het dagelijkse leven review.

Garantie

Deze cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’ is voorzien van een prima garantie. Dat betekent dat je 30 dagen de tijd heb om de cursus uit te proberen. Je krijgt dus 30 mails met mindfulness oefeningen.

Als je na die 30 dagen echt niet tevreden bent kan je altijd een mail sturen naar Rolf en Melanie en zij zorgen ervoor dat het volledige aankoop bedrag wordt terug gestort op je rekening.

Wat is de prijs?

De prijs voor de cursus ‘Mindfulness voor het dagelijkse leven’ is 47 euro en dat is wat mij betreft een prima prijs voor dit product. Als je kijkt naar gelijksoortige producten zijn die vaak duurder dan deze.

Begin vandaag nog en ervaar de voordelen die mindfulness voor jou kan betekenen. Kom uit je vertrouwde omgeving en ontdek wat er nog meer te halen is uit het leven en jezelf.

Wat vinden klanten van de cursus?

De reacties die ik heb gevonden zijn erg positief en wat dan naar voren komt is dat de cursus waardevol is. Meer dan 1500 mensen hebben de afgelopen jaren gekozen voor deze prachtige cursus “Mindfulness voor het dagelijkse leven”.

De waardering daarvoor was gemiddeld een 4,7 uit de 5 sterren.

Mindfulness voor het dagelijkse leven? Conclusie.

Er zijn in onze samenleving veel mensen die tegen een burn-out aan lopen. En volgens Rolf en Melanie kunnen deze geholpen worden. In de cursus leer je negatieve gedachten en dat onrustige gevoel een halt toe te roepen waardoor je minder stress ervaart.

Dat heb ik ook ervaren en heb meer innerlijke rust, minder stress en meer energie gekregen. De cursus is totaal niet zweverig en dat is wel wat ik dacht toen ik het woord Mindfulness voor bij zag komen. De informatie is begrijpelijk en voor iedereen met duidelijke voorbeelden en oefeningen die ik heel fijn vond om te volgen. Mindfulness voor het dagelijkse leven vind ik een prima product.

Mindfulness voor het dagelijkse leven? Aanmelden voor deze cursus.

Wil je gaan starten met deze online cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven?

Dan kan je je hier aanmelden en ervaren wat de voordelen zijn die mindfulness met zich mee brengen. Ontdek wat jou mooiste leven kan zijn.

mindfulness voor het dagelijkse leven

Ontdek wat jou mooiste leven kan zijn?

Meld je aan en ervaar wat de voordelen zijn die mindfulness met zich mee brengen.

Ja! Ik wil meer informatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *