Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Koolhydraatarm 50 dagen programma review.

Mijn eerlijke mening en ervaringen.

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
mm

Dit artikel gaat over het koolhydraatarm 50 dagen programma review. Wat zijn mijn ervaringen met dit programma en wat doet koolhydraatarm eten met je lichaam? Val je er nou erg van af? Lees gouw verder als je er meer over te weten wil komen.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een dieet waarbij je de bewerkte koolhydraten vervangt met gezonde vetten, eiwitten en onbewerkte producten. Door zo veel mogelijk de slechte koolhydraten niet in te nemen veranderd je energiebalans en je hormoonhuishouding. Indien je geen extra vetten en eiwitten inneemt zal dit dieet niet vol te houden zijn. Je zou dan regelmatig honger hebben en dan is de kans op snoepen groter.

Als je minder koolhydraten gaat eten wat doet dit met ons lichaam?

Het geheim zit hem in wat koolhydraten met je hormoonhuishouding doen. Als je gegeten hebt worden koolhydraten afgebroken tot enkelvoudige suikers (glucose). Deze suikers worden aan de bloedbaan afgegeven zodat je bloedsuikerspiegel om hoog gaat. Om de suiker uit de bloedbaan te kunnen opnemen maakt het lichaam het hormoon insuline aan. De insuline zorgt er voor dat cellen open gaan staan en dat de suiker opgenomen kan worden. Hier door daalt je bloedsuikerspiegel weer naar normalen waarden. Het hormoon insuline kun je beter niet te veel in je bloedbaan hebben. Als dat wel het geval is gaat je lichaam namelijk vet opslaan en vasthouden.

Koolhydraatarm 50 dagen programma  review, gerecht salade met gekookt ei.

Bij het koolhydraatarm dieet eet je minder koolhydraten. Daar door wordt de bloedsuikerspiegel en daarmee de insulinespiegel laag gehouden. Dit zorgt er voor dat het lichaam instaat is om je vet te gaan verbranden en daar door af te vallen. Het laag houden van je bloedsuikerspiegel is dan ook erg belangrijk. Je hebt koolhydraten die snel af gebroken worden en zorgen voor een stijging van je bloedsuiker. Die worden dan ook vermeden bij dit dieet. Er word gekeken naar het soort koolhydraten die je mag eten zoals de zogenaamde langzame koolhydraten die afkomstig zijn uit onbewerkt voedsel zoals groente en noten.

Koolhydraatarm 50 dagen programma review.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is een e-book met recepten voor wel 50 dagen. Het e-book is beschikbaar in PDF formaat dus je kan dit programma op elk apparaat openen. Alle recepten bevatten niet meer dan 50 gram koolhydraten per dag. Het doel is om op deze manier de vetverbranding te stimuleren. Waardoor je uiteindelijk gaat afvallen er beter uit gaat zien en je beter gaat voelen. De koolhydraten worden voor een groot deel vervangen door gezonde vetten en eiwitten. Door dit programma te volgen krijg je meer energie. En je raakt gewend om minder suiker in te nemen.

Over de auteur.

In de afbeelding zie je Niels de auteur van koolhydraatarm 50 dagen programma.

Het e-book koolhydraatarm 50 dagen programma heeft Niels Bosman geschreven, hij heeft ook een website gemaakt waar hij allemaal tips geeft over dit onderwerp. Niels heeft veel opleidingen gevolgd en weet dus waar hij het over heeft. Je ziet dat hij schrijft uit eigen ervaring en met veel passie. Je ziet dat Niels graag andere mensen inspireert met zijn recepten en blogs. Niels leeft zijn leven zo gelukkig en gezond mogelijk en haalt zijn voldoening uit om mensen hier mee te inspireren. Veel mensen die zijn programma hebben gebruikt of nog gebruiken schrijven veel succes verhalen over het koolhydraatarm 50 dagen programma. Ook op zijn facebook pagina beantwoord Niels veel vragen en geeft hij mensen tips. Dus met deze informatie zie ik niet in waarom Niels niet te vertrouwen zou zijn.

De 6 belangrijkje pijlers.

Niels laat zien in zijn boek dat je met een aantal aanpassingen je levensstijl drastisch kunt veranderen door koolhydraatarm te gaan eten. En door meer gezonde vetten en eiwitten te nemen. Deze verandering van leven hoeft niet ingewikkeld te zijn en zeker niet saaier. Je zal merken dat je juist meer energie heb door deze verandering.

Het moet niet moeilijker worden maar juist makkelijker!!

  1. Afvallen zonder te sporten? Veel mensen denken als je wil afvallen dat je uren in de sportschool moet staan. Dat hoeft niet zo te zijn, vaak als je minder koolhydraten gaat innemen dan zal je al wat gaan afvallen. Sporten mag natuurlijk altijd maar het hoeft niet om je streefgewicht te behalen..
  2. Minder kans op honger? De weekmenu’s die in het programma staan bestaan uit 6 verschillende momenten verspreid over de dag. Dus 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. De eetmomenten zijn goed verdeeld over de dag, zodat je geen hongergevoel hoeft te hebben. Dit komt vooral door de eiwitten die in de gerechten zitten die je een verzadigt gevoel geven.
  3. Eenvoudige recepten? De recepten zijn makkelijk klaar te maken. De producten die in de gerechten zitten, kun je gewoon bij elke supermarkt vinden, dus je hoeft niet stad en land af te zoeken voordat je een gerecht kunt maken. Je bent ook vrij om binnen het programma te wisselen met de soorten recepten die er instaan.
  4. Mag je brood eten? Tijdens het programma mag je gewoon brood eten. Er worden recepten gebruikt met koolhydraatarm brood zodat het voor de meeste mensen goed vol te houden is.
  5. Gezond en verantwoord afvallen? De recepten die in het programma staan bevatten vooral gezonden vetten, eiwitten en onbewerkte koolhydraten. Hierdoor ga je vanzelf afvallen.
  6. Is het geschikt voor het hele gezin? Het programma is voor iedereen te gebruiken je hoeft alleen het aantal ingrediënten aan te passen. Hier door hoef je niet apart te koken en iedereen doet mee aan een gezonde leefstijl.
Het complete keto-dieet kookboek
Afvallen met gezond en vooral lekker eten.
Killerbody Dieet.
Intermittent Fasting

De voordelen en nadelen van het Koolhydraatarm 50 dagen programma.

De voordelen zijn: Je heb 6 momenten op een dag dat je wat mag eten, bestaande uit 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Er zitten 40 koolhydraatarme recepten in en 50 dagmenu’s. Er is geen hongergevoel. Je mag zelf wisselen met de recepten als je iets niet lekker vind of als iets niet bij je past. Het programma is voor het hele gezin dus je hoeft niet apart te koken. En er is een 100% tevredenheidsgarantie. Je ontvangt geregeld leuke mailtjes met tips en opdrachten zodat je gemotiveerd blijft om je doel te bereiken.

De nadelen zijn: Het navigeren tussen de recepten kan voor sommige lastig zijn. Je heb geen fysiek boek in je handen. En het programma is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Aardappel past niet in een koolhydraatarm 50 dagen programma product.

Mijn eerlijke koolhydraatarm 50 dagen programma review.

De vormgeving van het e-boek met de informatie die te vinden is spreekt mij aan op de manier hoe het is aangepakt. De recepten zijn zeer afwisselend en gemakkelijk klaar te maken dus je hoeft geen top kok te zijn om hier aan mee te doen. Het is voor het hele gezin dus je hoeft niet apart in de keuken te staan alleen voor jezelf. Het programma is voor iedereen die er een gezondere lifestyle aan wil over houden zodat je weer op je streefgewicht komt.

Een koolhydraatarm dieet is voor mij niets nieuws. Maar wat ik fijn vond is dat Niels je stapsgewijs meeneemt door het programma. Elke week krijg je van Niels een compliment en een opdracht. Niels vraagt je ook of je contact wil houden om te praten over je doelen die je gemaakt heb. Je krijgt dan netjes binnen 24 uur antwoord op je vraag.

Ik heb zelf een paar weken deel genomen aan dit programma en merkte dat ik mij beter voelde en met meer energie de dag door ging. Ook had ik minder trek om te snoepen om dat de recepten zijn verdeeld in 3 maaltijden en 3 tussendoortjes. Door dat je de hele dag aan het eten bent denk je minder aan snoepen. Maar ook dat ik meer bewust wording kreeg wat voor voedingsmiddelen goed voor mij zijn en dat geeft mij ook een gezonder gevoel. Ik ben zelf een paar kilo kwijt geraak zonder veel moeite te hoeven doen, honger te lijden of uren in de sportschool te staan.

Het koolhydraatarm 50 dagen programma heeft bij mij een positieve ervaring achter gelaten om gezonder door het leven te gaan en op een verantwoorde manier af te vallen.

koolhydraatarm 50 dagen programma review, recept kwark met muesli.

100% afslank garantie- niet afvallen = geld terug.

Niels is overtuigd van zijn eigen programma. Daarom geeft hij je aankoop bedrag gewoon terug als het voor jou niet werkt. Daarnaast geeft hij je elke week tips en opdrachten zodat je gemotiveerd blijft om je doel te behalen. En als je vragen heb kun je gewoon een e-mail sturen met je vraag. Je ontvangt binnen 24 uur je antwoord.

Als je overtuigd bent om aan de slag te gaan met dit koolhydraatarm 50 dagen programma, dan ben je niet de enige. Er zijn inmiddels ruim 14.000 mensen je voor gegaan. Je krijgt het programma digitaal dat heel eenvoudig op elk apparaat te gebruiken is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *