Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Keto Revolutie (Mitchel van Duuren) Review & Ervaringen: Goed programma?

Snel gewicht verliezen met het keto dieet?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
mm

Keto Revolutie review. De Keto Revolutie is ontwikkeld voor iedereen die graag snel gewicht wil verliezen en daarnaast van vetrijk voedsel houdt. Het is dus goed dat je hier bent, want ik ga je proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over het programma de Keto Revolutie. Na het lezen van deze review kun je zelf bepalen of deze manier van afvallen bij jou past. Begrijpen wat Keto Revolutie voor jou kan betekenen is een eerste stap om erachter te komen wat het keto dieet precies inhoudt. Lees snel verder!

Wat is het Keto Revolutie dieet?

De Keto Revolutie van Mitchel van Duuren is gebaseerd op het ketogeen dieet. Het keto of ketogeen dieet is een extreem koolhydraatarm dieet dat zich vooral richt op vetrijke voeding. Bij een ketogeen dieet worden alle koolhydraatbronnen strikt beperkt. Het doel is dan ook om onder de 50 gram koolhydraten per dag te blijven. Koolhydraten zijn wel één van de belangrijkste energiebronnen van ons lichaam. Als we onvoldoende koolhydraten binnen krijgen dan breekt ons lichaam vet af in ketogenen.

Het ketogeen dieet dwingt op die manier het menselijk lichaam om het vet te verbranden. Het duurt meestal een paar dagen om de staat van ketose te bereiken. Te veel eiwitten of koolhydraten eten kan ervoor zorgen dat je weer uit die ketose komt. Voor de meeste mensen betekent het keto dieet dat zij flinke aanpassingen moeten aanbrengen in hun eetpatroon. Het voordeel is natuurlijk wel dat je razendsnel vet zult verbranden als je met het Keto Revolutie gaat beginnen en weet vol te houden.

Het keto dieet bevat veel vetten. Dus als je gaat beginnen met het keto dieet zal iedere maaltijd vetrijke voeding bevatten. De exacte verhouding kan per persoon verschillen, maar ga ervan uit dat minstens 70% van de calorieën in het dieet uit vetten bestaat. Vooral de verzadigde vetten zoals ghee, kokosolie, vette vis en eieren maken onderdeel uit van het dieet. De enkelvoudig onverzadigde vetten van avocado’s en extra vierge olijfolie worden ook aanbevolen om veel te eten.

Wat krijg je in de Keto Revolutie?

De Keto Revolutie is een all-in-one pakket. Je gaat leren om op een andere manier effectief af te vallen en dat komt omdat je jouw vetreserves aanspreekt met deze voeding. Het geeft je een veel hogere dosis energie en dat kan je in je dagelijkse leven wel gebruiken. De Keto Revolutie bestaat uit: drie boeken, een maaltijdplanning met een boodschappenlijstje en een complete online videocursus. Je krijgt het boek ´De Keto revolutie´, het ebook ´Intermittent Fasting´ en het ebook ´21 dagen keto revolutie´ kookboek.

keto revolutie

Wat is mijn ervaring met de Keto Revolutie?

Ik heb zelf al een heel aantal diëten uitgeprobeerd. Mijn doel is om erachter te komen wat dit dieet met mijn gevoel, mijn lichaam en mijn dagelijks energie doet. In het begin moest ik vooral even wennen aan de andere manier van eten. Eigenlijk bestaat alles om je heen uit koolhydraten en dit moet je behoorlijk terugschroeven om aan dit dieet te willen voldoen. Ik wilde niet zozeer kilo’s kwijtraken maar ik wilde erachter komen of deze manier van eten bij bevalt. De manier van eten spreekt mij aan. Ik ben sowieso niet een ontzettende brood eter en het voelt gezonder doordat ik meer groente en meer vetten binnen krijg. Om dit vol te houden is de omgeving de uitdaging. Want overal zijn er koolhydraten om ons heen.

Wat is nou echt belangrijk bij het Keto Revolutie dieet?

Je leert met de Keto Revolutie om minder afhankelijk te zijn van voeding. Voeding gaat steeds minder een grote rol spelen in je leven, en je kunt die tijd dus besteden aan de dingen die jij echt belangrijk vindt. Meer tijd voor zelfontwikkeling, tijd voor relaties, vrienden, je kinderen en hobby’s. In Amerika is het ketogeen dieet al ontzettende populair.

Het feit dat je supersnel vet zal verliezen spreekt veel mensen aan. Meerdere studies hebben aangetoond dat het ketogeen dieet een effectieve manier is om je te helpen bij het afvallen. Want het is niet alleen een snelle manier om buikvet te verbranden of gewicht te verliezen maar je hoeft ook niet meer die vervelende calorieën te tellen. Ook dit zorgt ervoor dat je meer tijd overhoudt voor leuke dingen in het leven in plaats van steeds verplicht je calorieën te moeten tellen omdat je wil afvallen.

101 keto recepten kookboek

Wie is de maker van de Keto Revolutie en is hij betrouwbaar?

De maker van de Keto Revolutie is niemand minder dan Mitchel van Duuren. Deze naam had ik al een paar keer voorbij zien komen. Hij is in mijn ogen dan ook een grote speler op het gebied van afvallen en gezondheid. Mitchel was voor mij het meest bekend van de website paleo.nl of de website van foody.nl De website paleo.nl is misschien wel de grootste paleo website van Nederland. Je kunt dus wel zeggen dat Mitchel al lange tijd werkzaam is als gezondheid blogger.

Mitchel van Duuren heeft onderhand al een aantal boeken geschreven:

  • De Paleo Revolutie.
  • 101 Paleo recepten
  • 15 minuten paleo
  • Paleo a la carte
  • Super simpel paleo
  • Paleolicious
  • Paleo budget
  • Vegetarische paleo
  • Paleo Kids
  • Paleo toetjes

Dit is al een behoorlijke lijst met verschillende boeken die hij heeft geschreven. Het zijn wel bijna allemaal boeken die te maken hebben met het onderwerp paleo. Met zijn receptenboeken heeft Mitchel het paleo dieet in Nederland op de kaart gezet. Mitchel van Duuren is zich daarna gaan richten op het keto dieet. Eigenlijk kun je het keto dieet wel zien als een doorontwikkeling van het paleo dieet. Voordat hij met de Keto Revolutie bezig ging, had Mitchel nooit gedacht dat hij dit product zou gaan maken. Over het onderwerp keto heeft Mitchel een aantal digitale producten gemaakt waaronder de Keto Revolutie, 101 Keto recepten en de Keto Challenge. Al deze producten zijn terug te vinden op de website keto.nl

Keto Challenge

Falen bij een normaal keto dieet?

Bijna iedereen heeft een druk bestaan en een traditioneel keto dieet is dan ook niet makkelijk te volgen. Wat een veelvoorkomend probleem kan zijn bij het keto dieet is de zogenaamde ’keto griep’. Vaak in de eerste week hebben de meeste mensen er last van. Vooral tijdens de tweede tot vijfde dag! Het heet de keto griep met een reden en dat komt doordat de symptomen lijken op die van de griep.

Je hebt vaak hoofdpijn, je voelt je heel erg moe, je bent meer geïrriteerd, ervaart een gebrek aan motivatie en kan je zelfs misselijk voelen. Deze keto griep zorgt ervoor dat je een energieloos gevoel hebt en dat gaat vaak gepaard met grote honger die in je gedachten niet te temmen valt, dus een grote drang naar zoetigheid. Dit zorgt ervoor dat je niet goed kunt functioneren. Als je dus deze vormen allemaal hebt kan het zijn dat je alleen maar meer gaat eten, maar ook weer vet zal opslaan. Dit willen we natuurlijk niet.

De keto revolutie is succesvol bewezen

Als jij hebt beslist dat jij een keto dieet wil gaan volgen is dit pakket de Keto Revolutie een goede manier om te gaan afvallen. Na drie dagen kun je al een verandering gaan voelen. Je zal meer energie gaan krijgen en minder trek hebben in suiker. Je spijsvertering gaat veranderen en je vetreserves worden aangesproken om brandstof te gaan maken. Huidproblemen kunnen minder worden en je zal minder last hebben van stramme gewrichten en spieren. Ook de gezondheid van de schildklier gaat veranderen.

Is de Keto Revolutie iets voor jou?

Als je nog niet overtuigd bent kun je via het internet veel succesverhalen lezen. Want wie wil er nou niet een leven met meer energie waar je niet perse bij hoeft te gaan sporten en dat je toch afvalt, dat je hersenen beter werken en jouw huid meer gaat stralen? Ik kan natuurlijk niet voor jou bepalen of dit iets voor jou is. En als je een lichamelijke aandoening hebt zoals een nieraandoening, diabetes of in verwachting bent, kun je beter deze vraag bij de dokter neerleggen of huisarts. Ik kan je wel vertellen dat als je dit allemaal niet hebt, je deze vraag dan aan jezelf moet stellen. Als jij bereid bent om deze cursus te willen volgen kun je er mooie resultaten mee behalen.

Het programma de Keto Revolutie is ideaal voor mensen die al veel diëten hebben geprobeerd maar nog steeds niet echt verandering zien. De Keto Revolutie is een programma dat echt je leven kan veranderen en als jij last hebt van overgewicht ga je dit gegarandeerd kwijtraken.

De keto revolutie kopen met korting?

Wil jij ook net als vele anderen starten met de revolutionair dieet? Een dieet dat jou echt gaat helpen bij het afvallen? Start dan nu met de Keto Revolutie en maak tijdelijk gebruik van 60% korting op je aankoop. Klik hieronder op de knop en claim binnen enkele muisklikken jou gegarandeerde afvalpakket!! Bij deze wens ik je alle geluk van de wereld bij het afvallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *