Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Garmin Forerunner Black Friday 2021

Mijn top 9 beste Garmin Forerunner sporthorloge`s!

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Garmin Forerunner Black Friday 2021. Het is eindelijk zover de start van Black Friday. Wil jij ook graag zo`n prachtig sporthorloge, shop dan met Black Friday en krijg super hoge kortingen? Lees snel verder!

Black Friday

In het Nederlands is dat zwarte vrijdag en is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Dan hebben de meeste werknemers vrij op die dag.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Veel winkels gebruiken deze mogelijkheid om te adverteren en te stunten met aanbiedingen. 

De laatste jaren heeft het ook in Nederland en België flink aan populariteit gewonnen deze dagen. Steeds meer Nederlanders en Belgen raken bekend met Black Friday Deals. Winkels pakken dan ook steeds vaker op deze dag uit met kortingen die je anders nooit vermogen durft te houden. 

Black Friday is in de VS de drukste dag van het jaar, en dat gaat het dit jaar ook bij ons worden. Dit jaar is Black Friday op 26 november 2021.

Nu ook dit jaar de beste deals en kortingen op deze fantastische sporthorloges. Dus mis deze kans niet en grijpt de beste deals voor u, want dit is de beste kans om uw geld te besparen.

Beste Top 9 Garmin Forerunner Black Friday.

Garmin Forerunner 55 hardloophorloge.

De Garmin Forerunner 55 is het nieuwste sporthorloge. Dit sporthorloge met GPS die jouw tempo en hartslag statistieken bijhoudt  is het perfecte sporthorloge die veel data kan verzamelen, op het gebied van hardlopen met functies als Garmin coach en hiit training, VO2 max raceprognose en herstel advies kun je slimmer trainen en ga je verder dan alleen tempo en hartslag technieken. 

Om je lichaam nog beter te begrijpen zit hier een wellness functie op deze sporthorloge die je ademhaling bijhoud.  Dankzij de lange levensduur van de batterij die in het horloge zit  kun je een lange tijd zonder opladen al jouw activiteiten doen.

Garmin Forerunner 55 hardloophorloge te verkrijgen bij Bol.com in de kleuren Aqua, grijs, wit en zwart.

Garmin Forerunner 55 hardloophorloge te verkrijgen bij Coolblue in de kleuren wit, grijs, zwart en blauw. En ook te verkrijgen met de Garmin HRM-DUAL hartslag borstband.

Garmin Forerunner 745

De Garmin Forerunner 745 is de nieuwste sporthorloge weer op dit moment is onder de garmin horloges. Dit is een zeer veelzijdig sporthorloge Die voor de echte hardlopen is gemaakt en de triatleten onder ons. Dit sporthorloge kan jouw prestaties naar een hoger niveau brengen dit horloge is echt de ideale partner om je loopt statistieken en herstel bij te houden en effectief trainingen mee te kunnen doen. 

De Garmin Forerunner 745 is een top apparaat die jou naar dat hoger niveau kan tillen.

Te verkrijgen bij Bol.com in de kleuren Mega Red, Neo Tropic, Wit en Zwart.

Garmin forerunner 735XT sporthorloge.

Dit sporthorloge houd uw gezondheid in de gaten en het bevat een activiteitentracker  Zodat u kunt zien wat u elke dag doet, en ’s nachts kunt u slaap volgen om te zien hoe goed je slaapt. En Garmin Forerunner sporthorloge bevat ook een waarschuwing zodat je weet wanneer te lang hebt gezeten.

Garmin Forerunner 945 ( triathlon bundel):  voor de wedstrijd hardloper en triatleet.

De Garmin Forerunner 945 is het perfecte sporthorloge als je een echte atleet bent en wedstrijden loopt. Met een batterijduur van maar liefst 40 uur en GPS modus en 60 uur in Ultratrac-modus is de 945 voor de echte doorzetter. Met de ongevallen detective tijdens geselecteerde activiteiten en een assistentie die beiden jouw tijden bijhoudt en doorsturen naar de contactpersonen die jij hebt opgegeven voor noodgevallen.

Ook is de 945 voorzien van een music functie, contactloos betalen met de Garmin pay, mapping, training load balans geavanceerde hardloop dynamica en een triathlon activiteitenprofiel. Dit sporthorloge de Garmin Forerunner 945 is voor de echte atleet of voor degene die van al deze extra’s houd. 

Garmin Forerunner 645 sporthorloge. 

Met dit sporthorloge kun je genieten van elke training, luister naar favoriete liedjes en winkel met een Garmin Forerunner 645 music hardloophorloge met bluetooth. De ingebouwde opslag die bied plaats aan meer dan 500 nummers en met de Garmin pay kun je contactloos betalen. Je kunt goederen kopen zonder contant geld. En je blijft gefocust op je fitness doelen dankzij de geavanceerde prestatiemeting van Garmin Forerunner 645 music hardloophorloge.

Garmin Forerunner 35 sporthorloge.

Met dit sporthorloge de Garmin Forerunner 35 wordt je fit. Het is een echt hardloophorloge en heeft een ingebouwde GPS die je hardloopt sessies volgt, inclusief afstand en snelheid, zonder dat je een telefoon hoeft mee te nemen. Een hartslagmeter aan de pols in het Garmin Forerunner hardloophorloge registreert de hele dag uw hartslag zodat u eenvoudig fitness niveau kunnen volgen.

Garmin Forerunner 935 sporthorloge.

Met het sporthorloge of  triathlon horloge word je echt een toegewijde atleet het bewaakt uw hartslag 24 7 zonder dat u een speciale riem nodig heeft, zodat u altijd een basislijn heeft om uw cardio te meten, en het bevat ingebouwde activiteiten voor nauwkeurig gegevensverzameling. Prachtige prestatie bewaking laat u precies meten hoe je het doet met een Garmin Forerunner hardloop triathlon horloge.

Garmin Forerunner 45 en Garmin Forerunner 45s.

De Garmin Forerunner 45 en de 45s:  Hardloophorloge voor de beginnende hardloper.

De Forerunner 45 en de Forerunner 45s is een hardloophorloge die perfect is voor mensen die willen beginnen met hardlopen. 

De Verschillen tussen de Garmin Forerunner 45 en de Garmin Forerunner 45s is heel klein. De 45s is iets kleiner en heeft een 39 mm scherm. De 45 heeft een scherm van 42mm. Toch ogen ze beide elegant. Voor de dames of voor de heren die niet van zo’n groot sporthorloge houden is dit een prima watch. De nieuwe Garmin Forerunner 45 en 45s zijn de opvolgers van de oudere Forerunner 35,  deze nieuwe sporthorloges zijn net iets je duurder. Maar er is enorm veel functionaliteit bijgekomen. De hartslagmeter, de GPS de VO2max bepalingen. Er zijn nog meer dingen bijgekomen zoals de Activity tracker, Garmin coach support, incident detective En er zit nu een kleurenscherm met instelbare gezichtsherkenning op. De bediening is vrijwel gelijk gebleven. Alle Opties zijn snel te vinden.

garmin forerunner 45 black friday
Bol.com
Garmin Forerunner 45 Bekijk Deal!
garmin forerunner 45 black friday
Coolbleu
Garmin Forerunner 45 Bekijk Deal!

Garmin Forerunner 245 (music):  het sporthorloge voor de gevorderde hardloper.

De Forerunner 245 (music) is voor de fanatieke hardloper die graag zijn data analyseert. De Forerunner 245 bevat een functie die je trainingsstatus evalueren zoals VO2 max, aeroob en anaeroob trainingseffecten en training status. De nieuwe veiligheidsfunctie stelt je ook in staat om jouw locatie te delen met de gekozen contactpersonen als er bijvoorbeeld wat ergs is gebeurd.

Met de music versie kun je jouw favoriete nummers synchroniseren via Spotify en Deezer en kun je wel 50 nummers beluisteren zonder jouw smartphone. Wel heb je een Bluetooth headset hiervoor nodig.

Garmin Forerunner 245 Black Friday
Bol.com
Garmin Forerunner 245 music
Bekijk Deal!
Garmin Forerunner 245 Black Friday
Bol.com
Garmin Forerunner 245
Bekijk Deal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *