Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Garmin Forerunner 945 Black Friday 2021

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Garmin Forerunner 945 Black Friday 2021. Het is eindelijk zo ver de start van Black Friday. Wil jij ook graag dit prachtige sporthorloge, shop dan met Black Friday en krijg super hoge kortingen? Lees snel verder!

Garmin Forerunner 945 Black Friday

Black Friday.

In het Nederlands is dat zwarte vrijdag en is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Dan hebben de meeste werknemers vrij op die dag.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Veel winkels gebruiken deze mogelijkheid om te adverteren en te stunten met aanbiedingen. 

De laatste jaren heeft het ook in Nederland en België flink aan populariteit gewonnen deze dagen. Steeds meer Nederlanders en Belgen raken bekend met Black Friday Deals. Winkels pakken dan ook steeds vaker op deze dag uit met kortingen die je anders nooit vermogen durft te houden. 

Black Friday is in de VS de drukste dag van het jaar, en dat gaat het dit jaar ook bij ons worden. Dit jaar is Black Friday op 26 november 2021.

Nu ook dit jaar de beste deals en kortingen op deze fantastische sporthorloges. Dus mis deze kans niet en grijpt de beste deals voor u, want dit is de beste kans om uw geld te besparen.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Welke Garmin Forerunner pas bij jou en jouw hardloop niveau?

Of je nu een beginnende of een gevorderde hardlopen bent waarschijnlijk heb je weleens van hardloophorloges gehoord en de Garmin Forerunner hoort daar zeker bij. Speciaal voor hardlopers hebben wij onze soorten Forerunner hardloophorloges op een rij gezet. Een collectie van diverse sporthorloges die ontzettend geschikt zijn voor de beginnende of gevorderde lopen.

De sporthorloges van Garmin Forerunner zijn er dus is in alle soorten en maten. Er is altijd wel een sporthorloge die bij jou past. Wat voor hartloop niveau je ook heb. Of het nou van een gebruiksvriendelijke GPS horloge is tot een geavanceerde Smartwatch met vele extra`s. Ze hebben een lange batterijduur en opslagruimte voor jouw favoriete afspeellijst op bijvoorbeeld Spotify on Deezer.

Garmin Forerunner 945 ( triathlon bundel):  voor de wedstrijd hardloper en triatleet.

De Garmin Forerunner 945 is het perfecte sporthorloge als je een echte atleet bent en wedstrijden loopt. Met een batterijduur van maar liefst 40 uur en GPS modus en 60 uur in Ultratrac-modus is de 945 voor de echte doorzetter. Met de ongevallen detective tijdens geselecteerde activiteiten en een assistentie die beiden jouw tijden bijhoudt en doorsturen naar de contactpersonen die jij hebt opgegeven voor noodgevallen.

Ook is de 945 voorzien van een music functie, contactloos betalen met de Garmin pay, mapping, training load balans geavanceerde hardloop dynamica en een triathlon activiteitenprofiel. Dit sporthorloge de Garmin Forerunner 945 is voor de echte atleet of voor degene die van al deze extra’s houd. 

MobileMobile

Garmin Forerunner 945 Black Friday
Garmin Forerunner 945 Tri Bundle Bekijk Deal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *