Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Garmin Forerunner 245 Black Friday 2021

Gemiddelde leestijd: 4 minuten

Garmin Forerunner 245 Black Friday 2021. Het is eindelijk zo ver de start van Black Friday. Wil jij ook graag dit prachtige sporthorloge, shop dan met Black Friday en krijg super hoge kortingen? Lees snel verder!

Garmin Forerunner 245 Black Friday
Bol.com
Garmin Forerunner 245 music
Bekijk Deal!
Garmin Forerunner 245 Black Friday
Bol.com
Garmin Forerunner 245
Bekijk Deal!

Garmin Forerunner 245 Black Friday

Black Friday.

In het Nederlands is dat zwarte vrijdag en is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Dan hebben de meeste werknemers vrij op die dag.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Veel winkels gebruiken deze mogelijkheid om te adverteren en te stunten met aanbiedingen. 

De laatste jaren heeft het ook in Nederland en België flink aan populariteit gewonnen deze dagen. Steeds meer Nederlanders en Belgen raken bekend met Black Friday Deals. Winkels pakken dan ook steeds vaker op deze dag uit met kortingen die je anders nooit vermogen durft te houden. 

Black Friday is in de VS de drukste dag van het jaar, en dat gaat het dit jaar ook bij ons worden. Dit jaar is Black Friday op 26 november 2021.

Nu ook dit jaar de beste deals en kortingen op deze fantastische sporthorloges. Dus mis deze kans niet en grijpt de beste deals voor u, want dit is de beste kans om uw geld te besparen.

MobileMobile

Welke Garmin Forerunner pas bij jou en jouw hardloop niveau?

Of je nu een beginnende of een gevorderde hardlopen bent waarschijnlijk heb je weleens van hardloophorloges gehoord en de Garmin Forerunner hoort daar zeker bij. Speciaal voor hardlopers hebben wij onze soorten Forerunner hardloophorloges op een rij gezet. Een collectie van diverse sporthorloges die ontzettend geschikt zijn voor de beginnende of gevorderde lopen.

De sporthorloges van Garmin Forerunner zijn er dus is in alle soorten en maten. Er is altijd wel een sporthorloge die bij jou past. Wat voor hartloop niveau je ook heb. Of het nou van een gebruiksvriendelijke GPS horloge is tot een geavanceerde Smartwatch met vele extra`s. Ze hebben een lange batterijduur en opslagruimte voor jouw favoriete afspeellijst op bijvoorbeeld Spotify on Deezer.

Garmin Forerunner 245 (music):  het sporthorloge voor de gevorderde hardloper.

De Forerunner 245 (music) is voor de fanatieke hardloper die graag zijn data analyseert. De Forerunner 245 bevat een functie die je trainingsstatus evalueren zoals VO2 max, aeroob en anaeroob trainingseffecten en training status. De nieuwe veiligheidsfunctie stelt je ook in staat om jouw locatie te delen met de gekozen contactpersonen als er bijvoorbeeld wat ergs is gebeurd.

Met de music versie kun je jouw favoriete nummers synchroniseren via Spotify en Deezer en kun je wel 50 nummers beluisteren zonder jouw smartphone. Wel heb je een Bluetooth headset hiervoor nodig.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *