Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

FitChef Turbo Review & Ervaringen.

Wat vind ik van FitChef Turbo?

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
mm

Wil je graag mijn review en ervaringen weten over FitChef Turbo van Mark van Oosterwijck? Ik ben zelf het boek gaan kopen en deel hier mijn mening dus lees snel verder!

De vormgeving van FitChef Turbo.

Fitchefcombi

Ik vind dat de boeken van FitChef Turbo duidelijk en gebruiksvriendelijk in de omgang zijn. Als je de bladzijdes open doet zie je gelijk prachtige foto’s. De indeling is duidelijk vorm gegeven. Er zit een harde kaft aan het kookboek dus het blijft met intensief gebruik nog lang goed. FitChef turbo is het vervolg van FitChef deel 1 wat ook al een prachtig kookboek was.

Mijn mening over FitChef Turbo.

Het klopt dat je niet langer dan 15 minuten bezig bent met koken. Ik heb ook een druk leven dus ik vind het niet fijn om lang in de keuken te staan. Het is fijn om iets gezonds klaar te maken met genoeg voedingsstoffen en niet met te ingewikkeld ingrediënten om de gerechten klaar te maken. De gerechten zijn zeer afwisselend en daar door leuk om er aan te beginnen. Als je een bepaald doel wil behalen kan dit boek je daar ook bij helpen.

Is FitChef Turbo een dieet? 

Toen ik begon aan het kookboek FitChef turbo dacht ik, is dit nu weer zo`n dieet kookboek met allemaal ingewikkelde stappen die gezet moeten worden? Maar als je gebruik maakt van het FitChef turbo kookboek heb je eigenlijk niet het idee dat je aan het diëten bent. En dat is een positief punt om dat je het dan langer kan volhouden en word het misschien wel een gewoonte om je levensstijl te veranderen. Dan kom je ook niet in het bekende jojo effect terecht en de gerechten zijn zo samengesteld dat genoeg voedingstoffen binnen krijgt. Zoals de juiste eiwitten, vetten en koolhydraten.

Het geheel over FitChef Turbo.

Er is over nagedacht dat je niet te lang in de keuken hoeft te staan en de voedingsmiddelen die je nodig heb voor de gerechten te bereiden zijn makkelijk te vinden. Je hoeft dus niet stad en land af te gaan voordat je de gerechten kan klaar maken. Je vind de ingrediënten meestal bij iedere supermarkt bij jou in de buurt. Wat zo leuk is aan FitChef Turbo is dat er een 5 stappen plan in zit dat zowel voor vrouwen als voor mannen te gebruiken is. Een weekmenu word samengesteld zodat je zelf niet hoeft na te denken of je het wel goed doet. Daarbij zit ook informatie over een boodschappen lijst en hoe je het beste je voedingsmiddelen kan bewaren. Dit kan dan weer tijd schelen in de keuken.

Voor wie is FitChef Turbo?

Dit boek is gemaakt voor mensen met een druk leven die dan toch van een gezonde maaltijd kunnen genieten. Het boek is voor een breed publiek die op verschillende niveaus hun doel kunnen behalen en ook nog op een gezonde en smaakvolle manier waarbij je niet uren in de keuken hoeft te staan.

De 5 belangrijkste punten die in dit boek worden benoemd.

Balans.

Alle recepten in dit kookboek worden met zorg samengesteld zodat alle belangrijke voedingstoffen erin zitten die je dagelijks nodig heb. Zo zorgt het er voor dat je er fitter van gaat worden en dat je meer energie heb gedurende de dag.

Eenvoud.

In dit geweldige kookboek zul je geen exotische ingrediënten vinden maar producten die je bijna bij alle supermarkten kunt krijgen. En alle gerechten staan binnen 15 minuten op tafel.

Smakelijk.

Ik verbaas me telkens weer dat nog steeds veel mensen denken als het gezond is dan smaakt het niet lekker of het is saai. Nou dit kookboek staat bomvol gevarieerd en smaakvol eten wat ook nog eens heel verantwoord is. Door al die verschillende gerechten bleef ik gemotiveerd en heb ik niet het gevoel dat ik elke dag het zelfde eet.

Verzadigt gevoel.

Doordat de gerechten betrekkelijk veel vezels en eiwitten bevatten geven ze je snel een verzadigt gevoel, zodat de trek naar slechte gewoonte op de achtergrond blijft. Ook loop je niet rond met een vervelend hongergevoel zodat je sneller kunt afvallen en je gezondere leefgewoonte beter kunt volhouden. Zo word je niet teleurgesteld in jezelf maar kan je trots zijn op jezelf omdat je doel haalbaar is.

Betaalbaar.

Ik ben zelf heel tevreden over dit kookboek omdat de gerechten zeer betaalbaar zijn. Je hoeft geen dure producten aanschaffen om deze gerechten te kunnen klaar maken. Er zijn alleen maar betaalbare ingrediënten gebruikt zodat de gerechten voor iedereen haalbaar zijn om te maken.

Wie is de auteur Mark van Oosterwijk?

mark van oosterwijk.

Met dit boek wil Mark van Oosterwijk laten zien dat zijn eigen strijd met overgewicht is overwonnen en dat er een passie is ontstaan voor gezonde voeding. Ook laat hij zien waar de voedingstoffen voor zijn en dat je bewuster word van je eigen lichaam zodat je beter in staat bent om je eigen doel te behalen. Mark van Oosterwijk kan zich op dit gebied al een hele expert noemen. Het is dan ook fijn dat hij verteld wat goede voeding inhoud en legt per voedingsmiddel uit wat het met je doet en hoeveel je er van kunt eten om je doel te bereiken.

Hij laat zien dat je met de gerechten uit dit boek je fitter gaat voelen dat je terug in balans komt. Dat je naar je streefgewicht gaat zonder honger te leiden, de gerechten zijn ook nog eens betaalbaar en heel erg makkelijk snel klaar te maken.

De auteur laat met dit boek duidelijke plaatjes en foto’s zien die de gerechten weer geven. Er zijn verschillende manieren om gerechten in te delen, er is rekening gehouden met de voedingsstoffen en het momenten van de dag. Zoals ontbijt, lunch, hoofdgerechten en tussendoortjes.

In de gerechten zitten veel eiwitten en dit heeft dan ook een positieve uitwerking op je gewicht, omdat je veel minder suikers binnen krijgt. Ook je spieren groeien en herstellen beter wanneer je genoeg eiwitten in neemt. Als je regelmatig sport dan zijn eiwitten onmisbaar in je dieet.

Conclusie.

Mijn conclusie. Dit boek is voor actieve mensen die hun lichaam belangrijk vinden. Die het belangrijk vinden om de juiste keuzes te maken zodat je met meer energie de dag door gaat. Ik zie dit kookboek als een handleiding om gezond te gaan leven op een verantwoorde manier.

Ik vind dit boek een aanrader zowel voor mannen als voor vrouwen. Of je nou gezonder wil gaan leven of meer in Balance wil komen dit boek gaat er voor zorgen dat je er beter uit gaat zien en daar door voel je je energiek.

Met behulp van die blauwe knop die hieronder staat is dit geweldige kookboek voor maar  29.95 euro al voor jou. En ontvang je dit boek de volgende dag al in je brievenbus. Daarnaast zijn de verzenkosten helemaal gratis. Ook is het fijn dat een 14 dagen niet goed geld terug garantie hanteert. Hierdoor loop je geen risico op een miskoop.

Fitchefcombi

Meer informatie over FitChef Turbo?

Er zijn inmiddels al meer dan 25.000 mensen je voor gegaan!

Ja! Ik wil meer informatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *