Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

FitChef Family Review

Mijn persoonlijke mening en ervaringen?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

FitChef Family Review! In mijn persoonlijk review deel ik mijn ervaringen met jou over het boek FitChef Family. Heb jij ook lastige eters thuis en is het vaak strijd aan tafel? In dit boek zitten 99 gezonde recepten en tips. De gerechten zien er vrolijk en kleurrijk uit en zijn eenvoudig te bereiden. Lees snel verder als je hier meer over wil weten of beging vandaag nog met koken!

FitChef Family Review

Wil je gezond gaan eten? Dan doe je dat met FitChef Family! Goed eten doe je met het hele gezin. Vind jij het belangrijk dat je kinderen genoeg voedingstoffen binnen krijgen om optimaal te groeien en te presteren? Dan is dit kookboek een verplicht onderdeel in je keuken.

Mark van Oosterwijck brengt na het succes van het eerste boek FitChef en het tweede boek FitChef Turbo, nu een derde boek uit genaamd FitChef Family. Met dit boek is het de bedoeling dat het hele gezin een gezonder eetpatroon creëert.

Wat voor boek is FitChef Family?

Het boek FitChef Family is de opvolger van de succesvolle voorganger FitChef en FitChef Turbo. Deze boeken bevatten ontzettend veel informatie over heerlijke, leuke en makkelijke gezonde maaltijden. Ook bevatten deze gerechten veel eiwitten wat weer belangrijk is als je regelmatig sport of wil afvallen. Al deze boeken hebben al tienduizenden mensen bereikt en geholpen om gezonde maaltijden in een handomdraai op tafel te zetten.

In het boek FitChef Family staan 99 gezonde recepten met smaken waar het hele gezin van kan gaan genieten. Als je van eten houdt is dit boek echt voor jou. Maar dit boek is vooral voor mensen die het moeilijk vinden om met veel soorten voedingsproducten te werken en koken. FitChef Family kan dan echt een uitkomst zijn. Zowel ontbijt als lunch en diner worden ook uitgebreid besproken en dan heb je natuurlijk ook nog die heerlijke tussendoortjes die niet mogen ontbreken.

Al deze recepten zijn eenvoudig te maken en zoals de naam van het boek al aangeeft, is het voor de hele familie. FitChef en de Family neemt je mee langs recepten die weinig tijd kosten en die je doordeweeks in nog geen 15 minuten op tafel kunt zetten. Maar er zijn ook uitgebreide recepten om te bereiden als je wat meer tijd hebt in het weekend of met feestdagen. In het boek FitChef Family staan veel tips en informatie en vrolijke kleurrijke plaatjes die je kinderen zullen aanspreken.

Wie is Mark van Oosterwijck?

mark van oosterwijk

Mark van Oosterwijck is een online voedingscoach en auteur van de boeken FitChef deel 1 en FitChef Turbo deel 2. Nu heeft hij nog een boek uitgebracht met de naam FitChef Family. Met zijn boeken en de voedingsschema’s via zijn website helpt hij online duizenden mensen om af te vallen, fitter te worden en dus een leuker leven te lijden.

Wat is het doel van FitChef Family?

Met de vorige twee boeken wilde Mark van Oosterwijck mensen helpen om af te vallen. Bij dit boek gaat het net even iets anders. Hij wil met dit boek gezinnen helpen om een gezond voedingspatroon te krijgen. Gezond eten is namelijk niet alleen belangrijk voor volwassenen maar ook cruciaal voor kinderen. Dit is de mening van Mark van Oosterwijck maar ook zeker de mening van mij, dus ik sluit me hier voor de volle 100% bij aan! Het kookboek heeft als doel om met z’n allen gezellig te gaan eten en ook nog eens genoeg belangrijke voedingsstoffen binnen te krijgen die het lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen presteren.

Het lichaam van jouw, je partner en kind is dan in staat om op de juiste manier te gaan groeien. Kinderen hebben veel energie nodig om goed te kunnen presteren op school, en dat kan alleen als ze in balans zijn met zichzelf en als ze natuurlijk gezond eten. Het boek FitChef Family gaat ervoor zorgen dat jouw hele gezin beter gaat presteren, dat iedereen beter in hun vel zit en dat het ook nog eens een gezellige boel gaat worden aan tafel!

FitChef Family Review

Gezond eten met FitChef Family

Gezond eten is natuurlijk ontzettend belangrijk maar niet altijd gemakkelijk vooral door het hectische bestaan van een gezin. Het kookboek FitChef Family maakt gezond eten leuk, makkelijk, lekker en ook nog eens toegankelijk voor het hele gezin!

Voordelen van FitChef Family?

Als je lastige eters thuis hebt, zorgt het kookboek FitChef Family ervoor dat kinderen meer groente gaan eten. Dus kinderen, maar eigenlijk het hele gezin, krijgen meer gezonde voedingsstoffen binnen. De gerechten zijn zo samengesteld dat groente eten voor elk kind meer haalbaar gaat worden, en dat het ook nog eens veel leuker wordt om samen te eten en samen te koken.

Wat is de prijs van FitChef Family?

Wil je gezellig koken met je partner en je kinderen en er ook nog voor zorgen om de juiste voedingsstoffen binnen te krijgen? Dan is dit geweldige kookboek FitChef Family echt iets voor jou. Maar wat zijn de kosten van dit boek? Als je dit boek wilt aanschaffen moet je rekening houden met het bedrag van 29,95 euro. Voor dit bedrag wordt het boek naar huis gestuurd. Je hoeft dus geen rekening te houden met extra verzendkosten. Maar hier word ik nou enthousiast van: als je twee boeken tegelijk bestelt krijg je ook nog eens 10 euro extra korting op deze boeken FitChef Family.

Je betaalt voor deze twee boeken een totaalbedrag van 49,90 euro. Dat is 24,95 euro per boek! Ik vind de prijs van dit kookboek prima. Zo kun je het kookboek ook nog eens weggeven aan een ander of als een kado. Ik heb al veel plezier gehad aan dit kookboek dus ik vind het bedrag van 29,95 euro het dubbel en waard. Als je meerdere boeken tegelijk wilt bestellen raad ik je aan om met FitChef contact op te nemen, zij maken dan een interessante prijs voor jou.

FitChef Family Review

Zijn er nog extra bonussen?

Als je dit boek FitChef Family aanschaft hoef je geen rekening te houden met bonussen. Dit kookboek is van zichzelf al zeer uitgebreid en er staat alles in wat het gezin nodig heeft. FitChef biedt wel andere mogelijkheden. Die bestaat uit het kiezen tussen twee abonnementen, een maandabonnement of een jaarabonnement. Gedurende deze periode krijg je een compleet uitgeschreven menu voorgeschoteld die de benodigde voedingsstoffen bevat die je nodig hebt. Dit menu is precies zo afgestemd op je lichaam en wat je lekker vindt. Meer informatie vind je hierover op de website van FitChef. Dit is dus een extra dienst.

Niet overtuigd? Dit zeggen andere mensen.

De eerste druk van dit boek komt uit in september 2020. Deze review is aan het eind van september geschreven. Ik heb dit boek nu 10 dagen in eigen bezit en heb dus al aardig wat gerechten op tafel gezet. Op het internet zijn er ook al een heel aantal reviews te vinden die allemaal zeer positieve bevindingen hebben. Deze bevindingen sluiten exact aan op die van mij. De naam zegt het al: het is voor de familie dus ook mijn familie. Ik heb meerdere gerechten met mijn familie genuttigd en we waren zeer te spreken over de inhoud van dit kookboek. Mark van Oosterwijck heeft dus goed werk afgeleverd.

FitChef Family Review: Dit zijn mijn ervaringen?

Nog niet overtuigd? Ik kan het bijna niet voorstellen want ik kan eigenlijk geen minpunten benoemen. Het boek zit namelijk goed en uitgebreid in elkaar. De naam Family zegt het al, het is voor het hele gezin. Dus het is ook echt super tof om met dit boek aan de gang te gaan, de recepten zijn zeer duidelijk afgebeeld en uitgelegd. Hierdoor kan een kind al een voorstelling maken van hoe het eruit gaat zien en met een beetje verbeelding de heerlijke smaken al proeft van de recepten. Dit boek is voor het hele gezin. In het kookboek staan gezonde recepten waar je kinderen een hoop plezier aan kunnen beleven en de gerechten bevatten ook nog eens genoeg voedingsstoffen. Met dit kookboek FitChef Family sla je dus twee vliegen in één klap.

Lees ook mijn andere Review over FitChef en Fitchef Turbo.

Fitchef Family

Gezond en lekker koken alleen of samen met het gezin!

Samen met het gezin gezellig aan tafel door de 99 gezonde en kleurrijke family recepten uit dit boek “FitChef Family”!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *