Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Fitbit Black Friday 2021

Mijn top 10 sporthorloges van Fitbit

Gemiddelde leestijd: 23 minuten

Fitbit Black Friday 2021. Het is eindelijk zo ver de start van Black Friday. Wil jij ook graag dit prachtige sporthorloge, shop dan met Black Friday en krijg super hoge kortingen? Ik heb hieronder mijn top 10 sporthorloges van Fitbit voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Black Friday

In het Nederlands is dat zwarte vrijdag en is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Dan hebben de meeste werknemers vrij op die dag.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Veel winkels gebruiken deze mogelijkheid om te adverteren en te stunten met aanbiedingen. 

De laatste jaren heeft het ook in Nederland en België flink aan populariteit gewonnen deze dagen. Steeds meer Nederlanders en Belgen raken bekend met Black Friday Deals. Winkels pakken dan ook steeds vaker op deze dag uit met kortingen die je anders nooit vermogen durft te houden. 

Black Friday is in de VS de drukste dag van het jaar, en dat gaat het dit jaar ook bij ons worden. Dit jaar is Black Friday op 26 november 2021.

Nu ook dit jaar de beste deals en kortingen op deze fantastische sporthorloges. Dus mis deze kans niet en grijpt de beste deals voor u, want dit is de beste kans om uw geld te besparen.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Beste Fitbit Black Friday 2021.

Fitbit is een zeer bekend merk in de fitness wereld of je kunt wel zeggen in de  sportwereld.

Fitbit Versa 2

Bereik je fitness doelen met deze Fitbit Versa 2 smartwatch. Het heldere aanraakscherm en de eenvoudige interface maken het gemakkelijk om meldingen te controleren en applicaties te gebruiken, en dankzij de Amazon Alexa-intergratie kun je navigeren met spraakopdrachten. Fitbit Versa 2 smartwatch bevat een verscheidenheid aan fitness tracking functies waarmee het meest uit je workout kunt halen.

Fitbit Black Friday
Coolblue
Fitbit Versa 2 Roze Bekijk Deal!

Fitbit Versa 3

Overtref je gezondheidsdoelen met de hulp van deze Fitbit Versa 3 Smartwatch. Het zware aluminium technische accessoires ziet er geweldig uit bij deze Smartwatch en past bij elke outfit. Je kunt meldingen van je smartphone ontvangen met deze Fitbit Versa Smartwatch en is ook nog eens waterbestendig en bevat een hartslagmeter. Kortom een top horloge.

Fitbit Inspire HR Activity Tracker

Blijf actief met deze Fitbit Inspire HR fitnesstracker. Met meer dan 15 doelen gebaseerd op training kunt u verschillende training routines optimaliseren en 24 7 je hartslag bijhouden en je cardio activiteiten die je bij deze trainingen uitvoert. Hij houdt ook je rustperiode bij. Streef naar kwaliteit met de functie slaapfasen van deze Fitbit Inspire HR fitnesstracker. 

Fitbit luxe –  Activity tracker. zwart / wit  voor dames

Deze Fitbit luxe is een zeer mooie en stijlvolle tracker die je kan helpen om in balans te komen. En daardoor kan je meer in je kracht staan zodat jouw gezondheid vooruit gaat. Het registreert jouw slaap en jou stress en het creëert momenten van rust.

Met deze Fitbit luxe heb je een mooi apparaat die comfortabel om je pols zit. Hij is net even iets anders dan andere trekkers en is dus ook echt een sieraad.

Via de Fitbit app krijg je een compleet beeld van je gezondheid met statistieken zoals ademhalingsfrequentie, hartslagvariabiliteit en meer. 

Fitbit luxe –  Activity tracker dames Special Edition – Goud

Deze Fitbit luxe Activity tracker  is hetzelfde apparaat als de zwarte of witte variant maar dan een Special Edition.

Deze Edition is voorzien van een roestvrijstalen Parker schakelarmband van het tijdloze sieradenmerk gloriana in een schitterend goudkleurig kleur. Als je veel met water doet kun je dit apparaatje veranderen in een waterdicht klassiek bandje in pioen dat bij de gorjana Special Edition trekker helemaal is inbegrepen. 

Met de Fitbit Luxe +  Fitbit Aria Is een perfecte samenwerking die we in alle kleuren hebben.

Deze Fitbit luxe en de Fitbit Aria Kun je nog beter jouw gezonde leefstijl bijhouden zo wel natuurlijk al jouw activiteiten als jouw gewicht en gezondheid. De weegschaal meet niet alleen gewicht maar ook je BMI. Zo weet je precies wanneer je jezelf en je Fitbit Luxe aan het werk moet zetten om fit te worden. De fitbit Luxe is mooi en stijlvolle tracker die je kan helpen om in balans te komen  En daardoor Kan je meer in je kracht staan zodat jouw gezondheid vooruit gaat. Het registreert jouw slaap en stress en het creëert momenten van rust.

Met deze Fitbit luxe heb je een mooi apparaat die comfortabel om je pols zit. Hij is net even iets anders dan andere trekkers en is dus ook echt een sieraad.

Via de Fitbit app krijg je een compleet beeld van je gezondheid met statistieken zoals ademhalingsfrequentie, hartslagvariabiliteit en meer. 

Fitbit lonic

Maximaliseer workouts met dit Fitbit Lonic fitnesshorloge. Het biedt dynamische persoonlijke coaching en heeft een ingebouwde GPS mogelijkheid, hartslag metingen en opslag voor meer dan 300 nummers om u te helpen gemotiveerd te blijven door de meegeleverde batterij werkt dit Fitbit lonic fitnesshorloge meer dan 4 dagen na elke lading.

Fitbit Charge 4

Fitbit Charge 4 hartslag en fitness polsband zet je dagelijkse training motivatie in kaart. Deze houdt automatisch je activiteiten van de dag bij. Ook je lichaamsbewegingen en je slaapritme worden bijgehouden. Het beschikt ook over gepersonaliseerde trainingsmodi om realtime statistieken te bekijken. Dat is een manier om uw cardio fitness niveau bij te houden en begeleide ademhaling sessies om u te helpen momenten van rust in de dag te vinden. De Charge 4 zit boordevol smartphone meldingen die het meest nodig hebt en een nieuwe gestroomlijnd ontwerp met een interactief OLED-scherm. En is je perfecte metgezel voor de hele dag en voor jou workout.

Fitbit Black Friday
Coolblue
Fitbit Charge 4 Zwart
Bekijk Deal!

Fitbit Charge 5

De Fitbit Charge 5 is de meest geavanceerde trekker voor zowel jouw gezondheid als jouw bewegingsactiviteiten. Deze trekker heeft vele extra’s  zoals 6 maanden gratis toegang tot Fit mijn Premium. Ook natuurlijk Fitbit pay en ingebouwde GPS maar ook je slaap scoren bij te houden. Een nieuwe functie die binnenkort verkrijgbaar is de ECG app waarmee je jouw gezondheid van jouw hart in kaart kan brengen.

Dit is dus een zeer uitgebreide Activity tracker  voor mensen die aan hun gezondheid willen werken.

Fitbit Ace 3 Kids blauw / zwart en Minions –  Activity tracker kinderen

Dit Activity tracker voor kinderen is leuk om te zien maar je zal ook zien dat kinderen meer in beweging gaan komen. Op spelenderwijs kunnen er activiteiten gevolgd worden. De wijzerplaten kunnen groeien en er worden allerlei leuke afbeeldingen geprojecteerd waardoor het kind steeds dichterbij zijn doel zal gaan komen. Ook kunnen kinderen allerlei virtuele badges verdienen wanneer ze hun doelen hebben bereikt.  

De slaap herkenning van het kind wordt geregistreerd. Ook is het natuurlijk leuk voor het kind om te weten of je genoeg beweegt, deze tracker zal dit blijven motiveren om dit elke dag te doen. 

MobileMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *