Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Fitbit Black Friday 2020

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Fitbit Black Friday 2020. Het is eindelijk zo ver de start van Black Friday. Wil jij ook graag dit prachtige sporthorloge, shop dan met Black Friday en krijg super hoge kortingen? Lees snel verder!

Fitbit Black Friday
Coolblue
Fitbit Charge 4 Zwart
Bekijk Deal!

Fitbit Black Friday
Coolblue
Fitbit Versa 2 Roze Bekijk Deal!

Fitbit Black Friday
Coolblue Fitbit Inspire HR Lila
Bekijk Deal!

Fitbit Black Friday
Coolblue
Fitbit Sense Grijs Bekijk Deal!

Fitbit Black Friday
Coolblue
Fitbit Ace 2 Blauw Bekijk Deal!

Fitbit Black Friday
Coolblue
Fitbit Ace 2 roze Bekijk Deal!

Inhoudsopgave

Fitbit Black Friday

Black Friday.

In het Nederlands is dat zwarte vrijdag en is in de Verenigde Staten de dag na Thanksgiving Day. Dan hebben de meeste werknemers vrij op die dag.

Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen. Veel winkels gebruiken deze mogelijkheid om te adverteren en te stunten met aanbiedingen. 

De laatste jaren heeft het ook in Nederland en België flink aan populariteit gewonnen deze dagen. Steeds meer Nederlanders en Belgen raken bekend met Black Friday Deals. Winkels pakken dan ook steeds vaker op deze dag uit met kortingen die je anders nooit vermogen durft te houden. 

Black Friday is in de VS de drukste dag van het jaar, en dat gaat het dit jaar ook bij ons worden. Dit jaar is Black Friday op 27 november 2020.

Nu ook dit jaar de beste deals en kortingen op deze fantastische sporthorloges. Dus mis deze kans niet en grijpt de beste deals voor u, want dit is de beste kans om uw geld te besparen.

Black Friday 2020Black Friday 2020

Beste Fitbit Black Friday 2020.

Fitbit is een zeer bekend merk in de fitness wereld of je kunt wel zeggen in de  sportwereld.

Fitbit Charge 3 Black Friday 2020.

Rust beter uit met deze Fitbit Charge 3 fitnesstracker. Het is waterbestendig tot 50 meter, dus u kunt de zwemafstand en het tempo bijhouden, en heb je toegang tot smartphone en meldingen over gebeurtenissen ontvangen en up-to-date te blijven. Deze zwarte Fitbit Charge 3 fitnesstracker voelt lichtgewicht aan dus zit heerlijk de hele dag.

Fitbit Versa 2 Black Friday 2020.

Bereik je fitness doelen met deze Fitbit Versa 2 smartwatch. Het heldere aanraakscherm en de eenvoudige interface maken het gemakkelijk om meldingen te controleren en applicaties te gebruiken, en dankzij de Amazon Alexa-intergratie kun je navigeren met spraakopdrachten. Fitbit Versa 2 smartwatch bevat een verscheidenheid aan fitness tracking functies waarmee het meest uit je workout kunt halen.

Fitbit Versa 3 Black Friday 2020.

Overtref je gezondheidsdoelen met de hulp van deze Fitbit Versa 3 Smartwatch. Het zware aluminium technische accessoires ziet er geweldig uit bij deze Smartwatch en past bij elke outfit. Je kunt meldingen van je smartphone ontvangen met deze Fitbit Versa Smartwatch en is ook nog eens waterbestendig en bevat een hartslagmeter. Kortom een top horloge.

Fitbit Inspire HR Activity Tracker Black Friday 2020.

Blijf actief met deze Fitbit Inspire HR fitnesstracker. Met meer dan 15 doelen gebaseerd op training kunt u verschillende training routines optimaliseren en 24 7 je hartslag bijhouden en je cardio activiteiten die je bij deze trainingen uitvoert. Hij houdt ook je rustperiode bij. Streef naar kwaliteit met de functie slaapfasen van deze Fitbit Inspire HR fitnesstracker. 

Fitbit lonic Black Friday 2020.

Maximaliseer workouts met dit Fitbit Lonic fitnesshorloge. Het biedt dynamische persoonlijke coaching en heeft een ingebouwde GPS mogelijkheid, hartslag metingen en opslag voor meer dan 300 nummers om u te helpen gemotiveerd te blijven door de meegeleverde batterij werkt dit Fitbit lonic fitnesshorloge meer dan 4 dagen na elke lading.

Fitbit Charge 4 Black Friday 2020.

Fitbit Charge 4 hartslag en fitness polsband zet je dagelijkse training motivatie in kaart. Deze houdt automatisch je activiteiten van de dag bij. Ook je lichaamsbewegingen en je slaapritme worden bijgehouden. Het beschikt ook over gepersonaliseerde trainingsmodi om realtime statistieken te bekijken. Dat is een manier om uw cardio fitness niveau bij te houden en begeleide ademhaling sessies om u te helpen momenten van rust in de dag te vinden. De Charge 4 zit boordevol smartphone meldingen die het meest nodig hebt en een nieuwe gestroomlijnd ontwerp met een interactief OLED-scherm. En is je perfecte metgezel voor de hele dag en voor jou workout.

Fitbit Ace 2 Activity tracker Black Friday 2020.

Houd je dagelijkse stappen en actieve minuten van je kind bij met deze Fitbit Activity tracker voor Kinderen. Je kunt activiteiten en doelen instellen en volgen, en uw kind wordt beloond met leuke berichten voor het behalen van de mijlpalen. Deze Fitbit Activity tracker voor kinderen houdt ook hun slaapduur bij, zodat je zeker weet dat je kinderen voldoende rust krijgen.

MobileMobile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *