Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Review: FitBike Ride 5

Gemiddelde leestijd: 8 minuten

FitBike Ride 5 Review. In mijn artikel wil ik je graag meer vertellen over deze fantastische hometrainer. Tegenwoordig is dit een erg populair apparaat en heel effectief als je graag thuis wil trainen. Lees snel verder!

Review: FitBike Ride 5

De FitBike Ride 5 is enorm populair. Deze hometrainer is zeer stabiel, comfortabel, duurzaam en heeft ook nog een zeer aantrekkelijke prijs. Hij heeft ook nog eens verschillende trainingsmogelijkheden om zo je te helpen bij het bereiken van je persoonlijke doelen.

Materiaal

Deze hometrainer heeft een vliegwiel van 10 kg waardoor een soepele trapbeweging is gegarandeerd. Door het gewicht van het vliegwiel kun je de FitBike Ride 5 voor zowel rustige maar ook voor intensievere trainingen gebruiken. Hij is dus zeker ook geschikt voor fanatieke sporters. Daarnaast is er veel tijd besteed aan de stabiliteit. Dit apparaat kan een lichaamsgewicht van 150 kg dragen. De fluisterstille V-belt van deze hometrainer zorgt ervoor dat je op ieder moment van de dag kunt trainen.

Gebruiksvriendelijk

Deze hometrainer heeft een kleuren LCD scherm dat de weerstand elektronisch en eenvoudig doet verhogen of verlagen. Er zijn wel 16 verschillende weerstandsniveaus beschikbaar. Zo kun je jezelf blijven uitdagen en het gewenste niveau instellen dat bij jou past. Het is zeer eenvoudig in te stellen en je kunt het duidelijk aflezen op de display. Je eigen trainingsgegevens zijn ook makkelijk te bekijken. Zo kun je jouw tijd, afstand, snelheid en het aantal omwentelingen bijhouden. Het apparaat meet ook nog eens de omgevingstemperatuur, jouw aantal verbrande calorieën en je hartslag. Het is dus echt een alleskunner.

Het display

Met de FitBike Ride 5 heb je toegang tot 18 verschillende trainingsprogramma’s. Deze programma’s variëren van 12 voorgeprogrammeerde programma’s, 4 hartslag programma Kom maar een manueel programma en een persoonlijk in te stellen programma. Door de verschillende programma’s af te wisselen houd je jouw lichaam geprikkeld om resultaat te boeken waardoor je trainingsdoelen sneller worden bereikt.

Hartslag programma’s

Met de FitBike Ride 5 kun je trainen op basis van je hartslag samenstellen. Zo ben je beter in staat om je eigen persoonlijke doelen te bereiken. Als je bijvoorbeeld je conditie wilt verbeteren, dan kun je het display instellen op een belasting van 70% van je maximale hartslag. De Ride 5 heeft dankzij HRC programma de mogelijkheid om, indien je te hoog of te laag in je hartslag zit, de weerstand die je voelt geheel automatisch te verhogen of verlagen. Op deze manier kun je effectief werken aan je verbranding, conditieverbetering en het versterken van je spieren.

Conclusie

Deze hometrainer, de FitBike 5, is een apparaat dat door de meeste mensen als een totaalplaatje wordt gezien. Ook voor mij heeft deze hometrainer echt alles, zowel voor professioneel gebruik maar ook zeker voor thuis. Deze hometrainer voelt zeer comfortabel aan en is ook nog eens fluisterstil. Door het fantastische LCD-scherm kun je goed je trainingen bijhouden en je persoonlijke doelen zien. Door al deze gemakken wordt het trainen op de FitBike 5 een waar feestje!

Ook andere review’s van de FitBike 5 zijn allemaal zeer positief te spreken over dit apparaat. Deze FitBike Ride 5 is ook uitgekozen tot de best gewaardeerde hometrainer van dit moment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *