Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

E-Cursus Nooit meer zorgen of stress? Mijn persoonlijk review.

Deze cursus kopen of toch niet?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

E-cursus Nooit meer zorgen of stress. In mijn persoonlijke review over deze e-cursus wil ik graag mijn mening en ervaringen met jullie delen. Als je in je dagelijkse leven veel zorgen of stress ervaart is dit niet goed voor je lichaam en geest. In het begin zijn de klachten vaak onschuldig maar na een langere tijd kan dit grote gevolgen hebben voor je gezondheid. Ben je opzoek naar meer rust in je zelf? Dan is deze cursus wel wat voor jou? Lees snel verder!

E-Cursus Nooit meer zorgen of stress. Mijn persoonlijke review.

Omdat je op deze pagina bent gekomen ervaar je waarschijnlijk, te veel zorgen en stress. Als je zorgen hebt en veel stress ervaart is dat heel zwaar voor je lichaam en je geest. Het is wel belangrijk dat je niet te lang door loopt met deze gevoelens en dat je ze kwijt raakt. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan en vaak in het huidige moment, hebben we niet eens door dat we te maken hebben met zorgen of stressvolle situaties.

Er kunnen bij te veel zorgen en stress allemaal vervelende klachten ontstaan. In het begin zijn de klachten vaak onschuldig, maar het is erg belangrijk dat je er niet te lang mee blijft lopen, voor dat de klachten ernstig worden.

e-cursus nooit meer zorgen of stress review.

E-Cursus Nooit meer zorgen en stress. Wie heeft het bedacht en gemaakt?

De maker van de e-cursus is Frank Moei. Frank is op het gebied van persoonlijke ontwikkeling een soort life coach, om je te helpen met een succes vol leven te hebben en te leren om je mooiste leven te leiden.

Op de verkoop pagina zal je geen uitgebreide uitleg krijgen over wat de cursus heeft te bieden, maar we hebben wel een kvk nummer gevonden dus dan mag je aannemen dat de uitgever betrouwbaar is en dat de cursus goed in elkaar zit.

Frank heeft zelf meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van persoonlijk meesterschap, ontwikkeling en ondernemerschap. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring op gedaan aan actieve persoonlijke ontwikkeling en dat heeft hem persoonlijk veel gebracht. Hieronder een aantal voorbeelden die Frank heeft door lopen.

  • Gecertificeerde Life-coach Neuro Associatieve Conditionering.
  • MIT Master of Informatie en technologie.
  • CDIA+Certified Document Imaging Architech.
  • Project+, Sales, Trainingen, Persoonlijke ontwikkeling en IT.
  • Cum Laude geslaagd in Positieve Psychologie.

Frank is een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach, is aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroep coaches) en het EMCC (Europien Mentoring and Coaching Council). Naast alle opleidingen maakt hij gebruik van al zijn levenservaringen, om mensen zo goed mogelijk te helpen.

Naast zijn succes volle carrière als life coach is hij ook eigenaar en maker van de website Newstart.nl. Op zijn website is hij actief bezig door het plaatsen van nieuwe blogs en berichten. Maar op zijn website zijn ook verschillende cursussen te vinden.

E-Cursus Nooit meer zorgen en stress, wat vindt de verkoper belangrijk?

Wat vind Frank Moei belangrijk in zijn e-cursus ‘nooit meer zorgen en stress’?

Hij hoopt door het schrijven van deze cursus, dat veel mensen deze cursus gaan volgen om meer ontspannen te zijn en meer geluk te ervaren, waardoor er een betere wereld ontstaat.
Frank merkt dat veel mensen gespannen zijn. Door zorgen te hebben en stress te ervaren gaat dat ten kosten van je levensgeluk. Daarom vindt hij het erg belangrijk om er voor te zorgen, dat je zelf de inzichten krijgt in waarom je iets ervaart en daar last van krijgt. Door het te zien als een puzzel of een spel en te achterhalen waar het probleem en de spanning vandaan komt. Dan pas kun je er ook iets aan doen. En zo ben jij bezig met jouw zoektocht naar jou mooiste leven.

Als je toch nog met vragen zit naar aanleiding van de cursus dan kun je die gewoon stellen door middel van een e-mail coaching sessie. Frank zal dan zo snel mogelijk contact met je zoeken en je vragen beantwoorden.

De inhoud van de cursus.

De e-cursus kan je overal volgen waar je maar wilt en op elk gewenst moment. Bij deze cursus krijg je de lessen in je mailbox. Je krijgt twee keer een mail in de week met het lesmateriaal. De cursus laat je zien dat jezelf een grote invloed hebt op je leven en dat je zelf je gedachte kan veranderen om jou mooiste leven te leiden. De cursus ‘Nooit meer zorgen of stress’ is een driedelige cursus waarin drie hoofdvragen centraal staan en die uitgebreid behandeld worden. De onderwerpen wie ben jij, welk probleem ervaar je, wat is de oorzaak van het probleem, wat kan ik doen om minder zorgen en stress te ervaren.

1 Kennismaking.

In het eerste deel van de e-cursus ga je vragen stellen aan jezelf, dat kan een beetje gek lijken maar wel erg belangrijk om te doen. En dat ga je ook het eerste deel van de e-cursus doen door middel van een aantal vragenlijsten. Zo leer je jou problemen in kaart te brengen. Je gaat eigenlijk van een afstandje naar jezelf kijken, zodat je jou patronen gaat herkennen. Dit kan erg converterend zijn maar wel erg verhelderend zodat je vervolg stappen kan gaan zetten.

2 Zoektocht.

Met de kennismaking is er uitgebreid gesproken hoe je jou problemen in kaart kan brengen en nu in het tweede deel komt het aanpakken van jou problemen aan bod. Je gaat zoeken naar oplossingen hoe je uit bepaalde negatieve situatie kan ontsnappen en ze kan omdraaien naar een situatie die je een positief gevoel kan geven. En je gaat leren om niet in hokjes te denken maar te kijken en ervaren dat er altijd meerdere manieren zijn om bepaalde situaties op te lossen.

3 Relax.

Als je deze delen uitgebreid heb door genomen ga je leren om te ontspannen in onaangename en stress volle momenten. Je leert in dit laatste deel van de cursus om je zo goed mogelijk te ontspannen en dat kan natuurlijk op heel veel verschillende manieren. Het is de bedoeling om te kijken welke manier bij jou past en waar jij je lekker bij voelt. Als zich een moment voor doet waarbij je je niet lekker voelt en waarbij je stress ervaart, kan je steeds sneller schakelen naar een situatie waar jij je fijn bij voelt.

e-cursus nooit meer zorgen of stress review.

Wat schrijven klanten over dit product.

Op het internet kun je ontzettend veel reacties en reviews lezen over dit product. Dit zijn vaak positieve reacties die voor iedereen anders en persoonlijk zijn. Niet iedereen heeft de zelfde mening en dat kan ook niet, want jou zorgen en stress zijn voor iedereen anders. En zijn persoonlijk en zelfs wel moeilijk te delen.

Wat is de prijs?

Deze complete cursus kost maar 59 euro en dat is mijn ogen een koopje. Omdat vaak andere cursussen veel duurder zijn en waar je al gauw 100 euro per sessie moet betalen.

Ook krijg je tijdelijk bij aanschaf van de e-cursus Nooit meer zorgen of stress. Er twee bonussen bij zoals een email coaching sessie met frank. Die wordt ook echt beantwoord door Frank zelf en dat kan een groot verschil maken hoe je verder gaat in jou mooiste leven. En het e-boek Inzicht in je eigen kracht.

E-cursus Nooit meer zorgen en stress. Mijn Conclusie.

Mijn eerste indruk op de e-cursus ‘Nooit meer zorgen en stress’ heeft een goede en professionele indruk gemaakt. De e-mails met de lesstof zijn zeer duidelijk geschreven. Hierdoor vond ik het makkelijk om de lessen te volgen en de vertaalslag van de stof wat toch wel converterend soms was, om te buigen tot iets positiefs. Door de kleine stapjes die ik heb gezet waren de gevolgen groot, ik voelde me lekkerder in mijn vel en gedroeg me hierdoor ook anders.

De duur van de cursus is twaalf weken en zit logisch in elkaar met een stappenplan die je makkelijk kan volgen. Het is wel belangrijk om de stappen te volgen van het begin tot aan het eind zodat je al je problemen kan aanpakken en dat je er controle over krijgt. Zodat je leert om niet geleefd te worden maar dat je jou mooiste leven gaat lijden hoe jij dat wil. De controle krijgen over je zorgen die je ervaart waardoor je stress kan krijgen, heb je niet in een paar dagen onder de knie. Maar als je open staat voor dit onderwerp en je heb de eerste stap gezet door de e-cursus Nooit meer zorgen en stress aan te schaffen kan het je zeker helpen.

Als je klachten zeer ernstig zijn raad ik je aan om een bezoek te brengen aan een professional. Een psycholoog of maatschappelijk werker. Daarbij kan deze cursus als extra ondersteuning bieden.

E-cursus Nooit meer zorgen en stress. Hier te bestellen?

Heb jij ook te weinig tijd om wat leuks te doen voor jezelf of met je gezin? Ben jij te druk
om aan een cursus deel te nemen, dan heb jij waarschijnlijk deze cursus het hardst nodig!!

Het is niet makkelijk om alles even los te laten en te gaan werken aan jezelf. Door dat deze cursus je stap voor stap mee neemt en dat je steeds een stukje verder gaat, zal zien dat het werken aan zelfontwikkeling het beste is wat je ooit heb kunnen doen voor jezelf.

nooit meer zorgen of stress

Nooit meer zorgen of stress? Er zijn al velen mensen voor gegaan!

Ga direct naar de kortingspagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *