Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Droog Trainen protocol review.

Mijn mening en ervaringen?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
mm

In mijn review wil ik je graag alles vertellen over het droog trainen protocol. Maar ook over hoe ik het ervaren, om aan de hand van dit protocol droog te trainen en de nodige kilo`s te verliezen. Lees gouw verder hoe ik mijn doel behaald heb met behulp van het DTP.

Achtergrond informatie over het Droog Trainen Protocol.

Ik wilde wel weten waar al die informatie vandaan komt, en wat er in het droog trainen protocol beschreven is. Toen kwam ik erachter dat het Droog Trainen Protocol (DTP) een product is van de droogtrainenacademie Dit is een hele grote website in de fitness wereld en ze hebben wel 50.000 fans op facebook. In mijn ogen hebben ze zich al bewezen en de makers van DTP vinden het ook echt belangrijk dat de doelen behaald worden die jij voor jezelf heb uit gezet. Voor hun is een gezond lichaam echt belangrijk en willen jou hun passie mee geven.

Veel mensen halen hun doelen niet. Dat komt ook door dat er veel informatie te vinden is zoals hoe word je snel gespierd of met deze oefeningen zit je binnen een week op je gewenste gewicht. Dat bestaat niet, maar mensen trappen er toch in en zijn dan teleurgesteld in zich zelf. In het DTP staan doelen die wel haalbaar zijn om slanker en gespierder door het leven te gaan.

Vrouw eet gezonde voeding met het droog trainen protocol.

Wie zijn de gezichten achter het Droog Trainen Protocol.

Auteurs Henry en Rinus van het droogtrainen protocol.

De auteurs van het DTP zijn Henry en Rinus. Zij hebben samen het droog trainen academie opgericht om mensen te helpen een droog en gespierd lichaam te krijgen. Het droog trainen academie is een website waarop zij hun producten aanbieden en geven ze informatie via blogs. Henry was vroeger marinier en heeft na zijn dienst zich gericht op fitness en voeding. Rinus is de compagnon van Henry. Samen weten zij met hun ervaring en kennis er veel vanaf en roepen ze niet zo maar wat. Zij hebben er voor gezorgd dat ze het hele jaar een droomlichaam hebben. Dat komt omdat er word nagedacht voor de lange termijn. Dit vertellen ze uitgebreid in het DTP.

Inhoud van het Droog Trainen protocol.

Als je het programma besteld krijg je een mail met bevestiging van je aankoop en je factuur. Je krijgt ook een persoonlijke mail met je inlog gegevens. Hier in vind je een overzicht met al jou producten. Het kan heel goed zijn wanneer je dit leest, het programma al verder is uitgebreid. Want na de aanschaf van het DTP heb je levenslange toegang tot dit product en krijg je de nieuwe update`s er gratis bij. De informatie die word weer gegeven gaat vooral over voeding en trainen. Maar wat ook erg belangrijk is en dat word besproken in het begin van de training je mindset. Dit zijn een paar producten die erbij zitten.

 • Informatie over voeding.
 • Informatie over krachtsport.
 • 12 weken trainingsschema
 • Oefeningen om thuis te doen.
 • Macronutriënten (voedingstof) calculator.
 • Voedingslijst
 • E book objectief progressie meten.
 • Data progressie meter.
 • 3 daags training schema.
 • 5 daags training schema.

Voor welke doelgroep.

De tools en informatie worden je aangeboden maar je moet het zelf gaan doen. Als je zo min mogelijk wil gaan doen dan is dit programma niks voor jouw. Je moet bereid zijn om je energie op mentaal en op lichamelijk vlak voor de volle 100% te geven. Als je dit doet zal je mooie resultaten gaan behalen. Als je niet voor spiermassa gaat maar alleen wil afvallen is dit ook zeker mogelijk, maar dan moeten je wel een paar aanpassingen doen in het training schema.

Henry en Rinus willen met het DTP zo breed mogelijk publiek aanspreken. Het DTP is geschikt voor mensen die net beginnen met sporten maar ook voor ervaren sporters. Zowel vrouwen als mannen kunnen aan de slag gaan met het DTP, er is voor iedereen een compleet programma. Je mindset moet wel goed zitten want er word verwacht dat je aan de bak gaat.

Man is aan het droog trainen op de sportschool.

Het Droog Trainen Protocol is niet geschikt voor??

 • Als je snel vet wil verliezen en geen moeite ervoor wil doen.
 • Jonger dan 18 jaar bent.
 • Al een laag vetpercentage hebt dat lager is dan 10%
 • Als je al van te voren weet dat je het programma niet gaat toepassen.

Is het Droog trainen Protocol voor vrouwen en mannen het zelfde?

Het antwoord is nee. Henry zag dat er veel vrouwen in de sportschool behoefte hadden naar meer informatie over krachttraining. Zoals ik hier uitleg is dit protocol dus speciaal voor vrouwen ontwikkeld en is uniek in haar klasse. Er is veel voor mannen ontwikkeld maar niet zo veel voor vrouwen. Dit krachttraining protocol is voor vrouwen die fit en sterk willen worden of gewoon wat extra kilo’s kwijt willen. Je moet er dus ook net zo hard voor werken als de mannelijke DTP, maar de magische formule is net even iets anders.

Mijn eerlijke Droog trainen Protocol review.

Nu je weet wat en door wie dit protocol is gemaakt zal ik mijn review en ervaringen met je delen. Wanneer je het e-book voor de eerste keer ziet, zie je dat er veel aandacht is besteed aan de opmaak. Het ziet er professioneel en verzorgd uit. Het is een e-book die je niet zomaar snel door leest, het zijn behoorlijk wat hoofdstukken waar je door heen moet gaan.

Vork met leedlint eet met maten.

Aan de slag.

Ik ben zo iemand die meteen aan de slag wil gaan, maar ik moest me zelf inhouden en ben dus eerst wat gaan lezen. Ik ben voedingsschema`s gaan maken aan de hand van de voedingslijst en de berekeningen die ik heb gemaakt. Toen ik hier mee bezig was merkte ik wel dat je er alleen voor staat. Er is niemand die je een duwtje in de rug kan geven als je het even niet meer zo ziet zitten. Je moet je zelf aansporen om door te gaan. Je kan er voor kiezen om lid te worden van de Facebook groep van het droog trainen protocol. Zodat je vragen kan stellen en steun van andere kunt krijgen.

De uitdaging.

Ik heb dit zelf niet gedaan omdat ik zelf de uitdaging aan wil gaan. Ik ben twee keer per week naar de sportschool gegaan en heb de rest van de training aangepast om oefeningen thuis te gaan doen. Ik merkte dat het best veel is om iedere keer naar de sportschool te gaan. Maar ook de motivatie om thuis aan de gang te gaan na een dag werken. Maar na een paar weken zag ik daadwerkelijk resultaat in de spiegel en in de progressie tabel. De oefeningen uit het DTP zijn erg effectief omdat ze de nadruk leggen op krachttraining. Ik deed wel aan sport vooral aan cardio en buikspier oefeningen. Nu ik mijn hele lichaam train is de vetverbranding juist optimaal en mag het resultaat er wezen.

Goed en compleet programma dat werkt.

Het programma werkt de tools die je aangeboden krijgt zijn ook echt toe te passen en dus van toegevoegde waarde. Na 12 weken had ik mijn doel bereikt en zag ik in de spiegel het grote verschil. Dankzij het droog trainen protocol heb ik mijn doel kunnen behalen. Als je mindset goed is en je gaat door met het programma dan ga je het halen. Ik kan het, dus jij ook maar je moet het ook echt willen.

Het droog trainen protocol is zwaar om te volgen. Sommige mensen zullen beter gebaat zijn als ze langzaam het protocol gaan volgen, in plaats van er vol in te gaan en je 100% te geven. Er is veel discipline voor nodig en je levensstijl moet ook veranderen, maar als je dat doet…gaat het ook echt werken.

Moeder met kind blij en gelukkig de juiste mindset.

Garantie

90 dagen niet goed-geld-terug garantie.

Als je het programma begint en je merkt dit is niks voor mij dan kan je dit binnen 90 dagen per e-mail laten weten. Dan krijg je het volledige bedrag terug. Zo kun je zonder risico gewoon aan de slag gaan en kijken of dit programma bij je past. Dit noemen we eens klantgericht handelen.

Met behulp van die blauwe knop die hieronder staat, is dit geweldige Droog Trainen Protocol voor maar 67 euro al voor jou. Dit is een geweldige prijs. Of je nu de vrouwelijke variant of de mannelijke variant kiest de prijs is het zelfde. Na je bestelling kan je direct aan de gang want je krijgt het programma namelijk gelijk in je mailbox.

Betalen doe je met iDeal, je creditcard of via PayPal in een veilige omgeving.

Als je in België woont dan kan je ook betalen via Bancontact.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *