Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Blog

Helpt een roeitrainer om af te vallen?

Helpt een roeitrainer om af te vallen? Een roeitrainer is een van de beste fitnessapparaten om mee te trainen. Omdat je met een roeitrainer werkt aan de opbouw van je spieren en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Hierdoor zal je merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten en je energieker voelt. Lees snel verder!

Lees verder

Is Avocado Gezond?

Is avocado gezond? Wist jij dat een avocado vele gezondheidsvoordelen kent maar welke zijn dat dan? Een avocado bevat ook een hoop vitamines, mineralen en antioxidanten. In de artikel zal ik je er meer over vertellen. Lees snel verder!

Lees verder

Online Cursus Betere Relaties met Iedereen Review

Review online cursus: ´Betere relaties met iedereen´. Kosten sommige relaties jou ook veel energie en vind je het moeilijk je grenzen aan te geven? Word je vaak teleurgesteld in je relatie? Maar ben je het zat en wil je per direct dit gaan veranderen. Wil jij leren je relatieproblemen op te lossen en dieper contact te maken? Begin dan vandaag nog met deze online training en verbeter jou relaties. Lees snel verder!

Lees verder

De 5 basisbewegingen met lichaamsgewicht

De 5 basisbewegingen met lichaamsgewicht. Geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan, maar je wil wel graag in vorm blijven of komen. Dat komt helemaal goed met de 5 oefeningen die gemakkelijk thuis kan doen. Wanneer je vet wilt verbranden en sterker wilt worden, heb je alleen je eigen lichaamsgewicht nodig. Lees snel verder hoe jij je doel kan behalen!

Lees verder

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s. Ben jij ook opzoek naar een methode waardoor je beter gaat slapen en minder stress gaat ervaren? Wil jij ook graag af van je slechte gewoontes en overtuigingen? Ik ben op onderzoek uitgegaan en deel hier graag mijn eerlijke mening met je over Yoga Nidra: reis door de chakra’s en wat het voor mij heeft betekent. Lees snel verder!

Lees verder

Review Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Review eiwitrijke recepten kookpakket? In mijn persoonlijke review over dit eiwitrijke recepten kookpakket wil ik mijn mening en ervaringen hier over met jou delen. Dit kookpakket zou jou moeten helpen bij het behalen van een gezonde leefstijl en het verliezen van de nodige kilo`s. Sport je ook regelmatig dan is het ook belangrijk dat je eiwitrijke voeding eet om jou spieren te laten groeien. Want jij wil toch ook dat lichaam waar je van droomt. Lees snel verder!

Lees verder

Negatieve gedachten loslaten!

Negatieve gedachten loslaten. We hebben allemaal wel last van die negatieve gedachten. Gedachten die je leven beïnvloeden. Maar hoe fijn zou het zijn als je die gedachten kan los laten en er positive gedachten voor in de plaats kunnen komen. Zodat ook jij een gelukkig en succes vol leven kan lijden. Lees snel verder!

Lees verder

Review Blijvend zelfvertrouwen

Review ´Blijvend zelfvertrouwen´. Ben je onzeker over je werk of je privé leven? Maak jij je druk over wat anderen van je vinden en heb je last van verlegenheid? Veel mensen twijfelen aan zich zelf en aan hun eigen kunnen. Heb je het idee dat jou onzekerheid je belemmert in wat jij echt wil. Wil je graag weer geloven in je zelf, zo dat jij ook een gelukkig en succes vol leven lijd. Lees dan snel verder!

Lees verder

Schouders trainen thuis

Schouders trainen thuis. Mooie brede schouders zijn een sieraad voor je armen, zo wel voor mannen als voor vrouwen. Als je je lichaam wilt verbeteren, zijn goed getrainde schouders heel belangrijk. Gelukkig zijn de schouderspieren gemakkelijk thuis te trainen. Hier onder een aantal affectieve schouderoefeningen voor thuis. Lees snel verder!

Lees verder

Keto brood

Keto brood. De meeste mensen zijn gek op brood en in Nederland kunnen we bijna niet zonder brood. Eigenlijk kun je brood bij iedere maaltijd eten en wij Nederlanders zijn er dol op. Granen passen niet in het keto dieet of een ander koolhydraatarm dieet. Gelukkig zijn er goede alternatieven voor als je toch graag een broodje wil mee-eten. Lees snel verder!

Lees verder

Ademhalingsoefeningen?

Ademhalingsoefeningen. In mijn artikel wil ik je graag meer vertellen over ademhalingsoefeningen en wat het belang daarvan is. Er zijn verschillende soorten ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen te ontspannen of om bijvoorbeeld je hoofd leeg te maken na een stress volle werk dag. Lees snel verder!

Lees verder

Mindset veranderen?

Er zweven een hoop gedachten door ons hoofd, maar we komen er maar niet van af. Weg met die negatieve gedachten op naar een positieve mindset. Gelukkig kun jij je mindset veranderen. Heb jij wel eens nagedacht over jouw mooiste leven? Heb je wel eens aan jezelf gevraagd: waarom doe je wat je doet? Wat wil je echt? Lees snel verder?

Lees verder

Keto Revolutie Review?

De Keto Revolutie is ontwikkeld voor iedereen die graag snel gewicht wil verliezen en daarnaast van vetrijk voedsel houdt. Het is dus goed dat je hier bent, want ik ga je proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over het programma de Keto Revolutie. Lees snel verder!

Lees verder

Biceps trainen thuis?

Biceps trainen thuis? Wie wil er nu niet zijn mooie spierballen laten zien. Een goed ontwikkelde biceps staat symbool voor kracht en fitheid. In mijn artikel vertel ik je het een en ander over je biceps trainen thuis. Met een aantal effectieve biceps oefeningen erbij. Lees snel verder!

Lees verder

Thuis Trainen?

Thuis trainen? Heb jij ook geen zin om paar keer per week, ook nog eens de deur uit te gaan naar de sportschool? Het kost een hoop tijd en geld. Waarom niet zelf lekker thuis trainen, in je eigen omgeving en zelf je tijd in delen. In mijn artikel vertel ik je er meer over. Lees snel verder!

Lees verder

Benen trainen thuis?

Benen trainen thuis? Geen zin om iedere keer naar de sportschool te gaan, maar je wil wel graag sterker worden en afvallen? In mijn artikel heb ik 6 effectieve oefening om thuis je benen te trainen. Zonder daar apparaten of spullen voor nodig te hebben. Lees snel verder en begin er vandaag nog mee!

Lees verder

Spiermassa vrouw?

Spiermassa vrouw? Je hoeft geen superwomen te zijn jouw ideale lichaam te krijgen. Binnen een 8-16 weken op een effectieve manier je vetpercentage verlagen, voor een strakker lichaam wat mooier gevormd is. Strakke billen en er mooi uitzien met een platte buik! Dat willen we allemaal, maar hoe doe je dat? Ben jij die overige kilo`s ook zo zat? Ga er vandaag nog mee aan de slag. Lees snel verder!

Lees verder

Spiermassa man?

Spiermassa man? Hoe bouw je nou op een effectieve manier spieren op? Dit vraagt de juiste mindset en doorzettingsvermogen, maar dat niet alleen. De juiste voeding en een goed trainingsschema spelen een belangrijke rol. In mijn artikel ga ik daar dieper op in en vertel ik je daar meer over. Lees snel verder!

Lees verder

Billen Trainen Thuis?

Billen Trainen Thuis? Wie wil er nou geen strakke billen? In mijn artikel heb ik 7 effectieve oefening voor billen trainen thuis. Ze zijn niet moeilijk en je hoeft er niet voor de deur uit. Lees snel verder hoe jij thuis je billen kan trainen.

Lees verder

Beste online dieet programma 2020

Beste online dieet programma 2020! Of je nou gewicht wil verliezen of juist aankomen je kunt zelf je eigen dieet schema samenstellen. Je vult op de website in wat je lekker vind en hun maken een schema wat bij je past. Zo eet je nooit iets wat je niet lekker vindt. Hierdoor kan je het op lange termijn nog goed volhouden. In mijn artikel vertel in je er meer over. Lees snel veder!

Lees verder

Roeitrainer kopen?

Roeitrainer kopen? Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een roeiapparaat? Wist jij dat er vier verschillende soorten weerstand zijn, welke past bij jou en wat zijn de voor en nadelen ervan. In mijn artikel heb ik het een en ander voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Lees verder

Beste Roeitrainers?

Beste roeitrainers? Een roeitrainer is een apparaat waar mee je het hele lichaam traint. Dit apparaat boots de roeibeweging op het water na. Met een roeitrainer train je vooral je armen, benen en rugspieren. In mijn artikel heb ik mijn top tien beste roeitrainers voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Lees verder

Beste hometrainer

Beste hometrainer. Dit apparaat is het meest verkochte fitnessapparaat voor thuis. Zowel jong en oud maakt gebruikt van dit apparaat. Makkelijk voor in huis en je kan tijdens je workout je favoriete tv kijken of muziek luisteren. In mijn artikel heb ik een top 6 beste hometrainers voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Lees verder

Medicine ball kopen?

Medicine ball kopen. De medicijnbal is erg divers en wordt voor verschillende workouts gebruikt, zo wel thuis als in de sportschool. Hij wordt gebruikt om je spieren te versterken zoals je buikspieren, hamstrings en je bilspieren. Maar natuurlijk ook goed voor je arm spieren. Wie wil er nou geen strakke buik en billen. In mijn artikel hebben ik een aantal voor je op een rij gezet. Lees snel verder!

Lees verder
1 2 3 11