Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Blog

Een Voedingsplan voor meer Spiermassa

Een voedingsplan voor meer spiermassa. Op het gebied van spiermassa en voeding is er veel over te vertellen, in dit artikel neem ik je stap voor stap mee. Ik wil je laten zien wat je nodig hebt om die spiermassa te laten groeien. En de juiste stappen te zetten naast voeding zodat het voor jouw ook gaat werken, om die spiermassa op een duurzame manier te laten groeien. Lees snel verder!

Lees verder

Waarom verlies je spiermassa als gevolg van ziekte?

Waarom verlies je spiermassa als gevolg van ziekte? Stel je voor, je hebt net dat niveau bereikt waar je ontzettend trots bent op de spiermassa die je gekweekt hebt en dan ineens overkomt je wat. Dat kan een griep zijn, maar natuurlijk ook iets anders ernstigs, en dat je langere tijd op bed moet liggen. Dat betekent dat je dus niet aan je spiermassa kunt werken. Als dit gebeurt zal je zeker afvallen en zal je ook geheid spiermassa verliezen. In deze blog ga ik je hier meer over vertellen. Lees snel verder!

Lees verder

Wat doet jouw lichaam met Spiermassa?

Wat doet jouw lichaam met spiermassa? Hoe komt spiermassa tot stand? Welke voedingsstoffen spelen daarbij een belangrijke rol en hoe werkt dat nu eigenlijk in jouw lichaam? De theorie om aan jouw spiermassa te werken wordt vaak heel ingewikkeld gemaakt en het is natuurlijk ook een complex onderwerp. Maar in de praktijk hoeft dat zeker niet zo te zijn. Wil je meer weten wat jouw lichaam doet met spiermassa? Lees snel verder!

Lees verder

Beïnvloedt Alcohol de Groei van de Spiermassa?

Beïnvloedt alcohol de groei van de spiermassa? Veel mensen zullen de nadelen van alcohol tegenspreken. Men beweert vaak dat een glas wijn goed voor je kan zijn. Het zou goed moeten zijn voor het hart of de vaten in jouw lichaam. Maar meerdere onderzoeken laten zien dat alcohol niet gezond is. Zeker als je aan krachttraining doet en je wilt aan jouw spiermassa werken, dan is alcohol behoorlijk giftig en heeft deze stof veel nadelen. In mijn artikel ga ik jou hier alles over vertellen. Lees snel verder!

Lees verder

Snel Spiermassa Opbouwen? Waar moet je op letten

Snel spiermassa opbouwen? Als je begint met trainen wil je natuurlijk wel gelijk resultaat zien. Je hebt net geploeterd in die sportschool of thuis met alle gewichten, en je wil nu eindelijk die fantastische spiermassa zien die je net hebt opgebouwd! Er is geen snelle manier en ik zal je uitleggen waarom. Je kunt wel werken aan spiergroei en dus ook aan jouw spiermassa. Hieronder geef ik je een aantal tips die je kunt meenemen om resultaat te boeken en te zorgen dat jij op de snelste manier toch spiermassa kunt kweken. Lees snel verder!

Lees verder

Spiermassa Trainen na je 40ste. Waarom is dit zo belangrijk?

Spiermassa trainen na je 40ste. Ja! Zelfs als je 40,50,60,70,80 of 90 jaar wordt is het zeer de moeite waard om te beginnen met spiermassa op te bouwen. Als je begint met trainen moet natuurlijk het een en ander worden aangepast, zeker omdat je niet meer de jongste bent. In mijn artikel ga ik jou daar meer over vertellen en waarom bewegen zo belangrijk is als je ouder wordt. Lees snel verder!

Lees verder

Hoe werkt Intermittent Fasting? Uitleg + 6 voordelen.

Hoe werkt Intermittent Fasting? Uitleg + 6 voordelen. Intermittent fasting: is een methode om voeding tot je te nemen en in bepaalde periodes neem je niks in en ben je dus aan het vasten. Deze periodes kunnen heel verschillend zijn, een paar uur of een dag, maar kunnen ook langer duren. Ik ga je uitleggen hoe dit allemaal werkt en of het echt zo gezond is wat mensen beweren of dat het een hype is die weer overwaait. Lees snel verder!

Lees verder

Blessures voorkomen tijdens het trainen van spiermassa?

Blessures voorkomen tijdens het trainen van spiermassa? Niemand wil natuurlijk blessures oplopen bij het sporten? Maar het komt toch vaak voor dat mensen blessures oplopen en hierdoor niet meer verder kunnen sporten. Wist jij dat het belangrijk is om een warming up of cooling down te doen. Of je training langzaam opbouwen met behulp van een trainingsschema bijvoorbeeld. Lees snel verder!

Lees verder

Hoe onderhoud je spiermassa?

Hoe onderhoud je spiermassa? Als je 2 a 3 weken niet traint begin je al spiermassa te verliezen en zeker als je ouder bent zal dit veel sneller gaan. Het is belangrijk voor je lichaam om aan krachttraining te doen zodat je spiermassa behoud of opbouwt. In mijn artikel ga ik je meer vertellen over wat je allemaal kunt doen om je spiermassa te onderhouden. Lees snel verder!

Lees verder

Signalen dat je geen vet maar spiermassa verliest!

Signalen dat je geen vet maar spiermassa verliest! Iedereen wil graag vet verliezen en spiermassa opbouwen voor mooie benen, billen en buik. Maar het blijft vaak een strijd met je zelf en geen resultaat. Het kan zijn dat je gewicht verliest op de weegschaal en je denkt dat je vet aan het verliezen bent maar het eigenlijk spiermassa is. Waar herken je aan dat dit het geval is? In mijn artikel ga ik jou hier meer over vertellen. Lees snel verder!

Lees verder

Hoe krijg ik meer Energie?

Hoe krijg ik meer energie? Wil jij ook voldoende energie hebben om elke dag van ’s ochtends tot ’s avonds als een kanonskogel door het leven gaan. En zin hebben in het leven en daar ook van te kunnen genieten. Tijd voor je zelf te hebben en de hobby`s die je al zo lang had willen doen. Maar je heb er nooit tijd voor vrij gemaakt. Ik hoop je in ieder geval te enthousiasmeren en je handvatten geven om te kijken hoe jij zoveel mogelijk energie kunt halen uit het leven. Lees snel verder!

Lees verder

Review Online Cursus Leven in het NU!

Review Online Cursus Leven in het NU! Het is leven zoals je leven werkelijk is bedoeld: zonder druk, angst, stress, twijfel of haast. Veel mensen begrijpen wel wat leven in het nu betekent, maar in dit artikel wil ik graag uitleggen hoe het voelt. Want leven in het nu kun je niet bedenken, je moet het beleven. Lees snel verder!

Lees verder

Waarom zijn front squats zo belangrijk?

Waarom zijn front squats zo belangrijk? De front squat wordt veel al gebruikt bij crossfit. Met deze vorm van squaten train je meerder spiergroepen en verbeterd het jou mobiliteit. Door deze oefening te doen met een halter stang worden je rug spieren sterker en zorgt dit voor een goede houding. In mijn artikel ga ik je meer vertellen over de voordelen van de front squat. Lees snel verder!

Lees verder

Helpt een roeitrainer om af te vallen?

Helpt een roeitrainer om af te vallen? Een roeitrainer is een van de beste fitnessapparaten om mee te trainen. Omdat je met een roeitrainer werkt aan de opbouw van je spieren en het verbeteren van je uithoudingsvermogen. Hierdoor zal je merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten en je energieker voelt. Lees snel verder!

Lees verder

Is Avocado Gezond?

Is avocado gezond? Wist jij dat een avocado vele gezondheidsvoordelen kent maar welke zijn dat dan? Een avocado bevat ook een hoop vitamines, mineralen en antioxidanten. In de artikel zal ik je er meer over vertellen. Lees snel verder!

Lees verder

Online Cursus Betere Relaties met Iedereen Review

Review online cursus: ´Betere relaties met iedereen´. Kosten sommige relaties jou ook veel energie en vind je het moeilijk je grenzen aan te geven? Word je vaak teleurgesteld in je relatie? Maar ben je het zat en wil je per direct dit gaan veranderen. Wil jij leren je relatieproblemen op te lossen en dieper contact te maken? Begin dan vandaag nog met deze online training en verbeter jou relaties. Lees snel verder!

Lees verder

De 5 basisbewegingen met lichaamsgewicht

De 5 basisbewegingen met lichaamsgewicht. Geen tijd of zin om naar de sportschool te gaan, maar je wil wel graag in vorm blijven of komen. Dat komt helemaal goed met de 5 oefeningen die gemakkelijk thuis kan doen. Wanneer je vet wilt verbranden en sterker wilt worden, heb je alleen je eigen lichaamsgewicht nodig. Lees snel verder hoe jij je doel kan behalen!

Lees verder

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s

Review Yoga Nidra: Reis door de Chakra’s. Ben jij ook opzoek naar een methode waardoor je beter gaat slapen en minder stress gaat ervaren? Wil jij ook graag af van je slechte gewoontes en overtuigingen? Ik ben op onderzoek uitgegaan en deel hier graag mijn eerlijke mening met je over Yoga Nidra: reis door de chakra’s en wat het voor mij heeft betekent. Lees snel verder!

Lees verder

Review Eiwitrijke Recepten Kookpakket

Review eiwitrijke recepten kookpakket? In mijn persoonlijke review over dit eiwitrijke recepten kookpakket wil ik mijn mening en ervaringen hier over met jou delen. Dit kookpakket zou jou moeten helpen bij het behalen van een gezonde leefstijl en het verliezen van de nodige kilo`s. Sport je ook regelmatig dan is het ook belangrijk dat je eiwitrijke voeding eet om jou spieren te laten groeien. Want jij wil toch ook dat lichaam waar je van droomt. Lees snel verder!

Lees verder

Negatieve gedachten loslaten!

Negatieve gedachten loslaten. We hebben allemaal wel last van die negatieve gedachten. Gedachten die je leven beïnvloeden. Maar hoe fijn zou het zijn als je die gedachten kan los laten en er positive gedachten voor in de plaats kunnen komen. Zodat ook jij een gelukkig en succes vol leven kan lijden. Lees snel verder!

Lees verder

Review Blijvend zelfvertrouwen

Review ´Blijvend zelfvertrouwen´. Ben je onzeker over je werk of je privé leven? Maak jij je druk over wat anderen van je vinden en heb je last van verlegenheid? Veel mensen twijfelen aan zich zelf en aan hun eigen kunnen. Heb je het idee dat jou onzekerheid je belemmert in wat jij echt wil. Wil je graag weer geloven in je zelf, zo dat jij ook een gelukkig en succes vol leven lijd. Lees dan snel verder!

Lees verder

Schouders trainen thuis

Schouders trainen thuis. Mooie brede schouders zijn een sieraad voor je armen, zo wel voor mannen als voor vrouwen. Als je je lichaam wilt verbeteren, zijn goed getrainde schouders heel belangrijk. Gelukkig zijn de schouderspieren gemakkelijk thuis te trainen. Hier onder een aantal affectieve schouderoefeningen voor thuis. Lees snel verder!

Lees verder

Keto brood

Keto brood. De meeste mensen zijn gek op brood en in Nederland kunnen we bijna niet zonder brood. Eigenlijk kun je brood bij iedere maaltijd eten en wij Nederlanders zijn er dol op. Granen passen niet in het keto dieet of een ander koolhydraatarm dieet. Gelukkig zijn er goede alternatieven voor als je toch graag een broodje wil mee-eten. Lees snel verder!

Lees verder

Ademhalingsoefeningen?

Ademhalingsoefeningen. In mijn artikel wil ik je graag meer vertellen over ademhalingsoefeningen en wat het belang daarvan is. Er zijn verschillende soorten ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen te ontspannen of om bijvoorbeeld je hoofd leeg te maken na een stress volle werk dag. Lees snel verder!

Lees verder

Mindset veranderen?

Er zweven een hoop gedachten door ons hoofd, maar we komen er maar niet van af. Weg met die negatieve gedachten op naar een positieve mindset. Gelukkig kun jij je mindset veranderen. Heb jij wel eens nagedacht over jouw mooiste leven? Heb je wel eens aan jezelf gevraagd: waarom doe je wat je doet? Wat wil je echt? Lees snel verder?

Lees verder

Biceps trainen thuis?

Biceps trainen thuis? Wie wil er nu niet zijn mooie spierballen laten zien. Een goed ontwikkelde biceps staat symbool voor kracht en fitheid. In mijn artikel vertel ik je het een en ander over je biceps trainen thuis. Met een aantal effectieve biceps oefeningen erbij. Lees snel verder!

Lees verder

Thuis Trainen?

Thuis trainen? Heb jij ook geen zin om paar keer per week, ook nog eens de deur uit te gaan naar de sportschool? Het kost een hoop tijd en geld. Waarom niet zelf lekker thuis trainen, in je eigen omgeving en zelf je tijd in delen. In mijn artikel vertel ik je er meer over. Lees snel verder!

Lees verder

Benen trainen thuis?

Benen trainen thuis? Geen zin om iedere keer naar de sportschool te gaan, maar je wil wel graag sterker worden en afvallen? In mijn artikel heb ik 6 effectieve oefening om thuis je benen te trainen. Zonder daar apparaten of spullen voor nodig te hebben. Lees snel verder en begin er vandaag nog mee!

Lees verder

Spiermassa vrouw?

Spiermassa vrouw? Je hoeft geen superwomen te zijn jouw ideale lichaam te krijgen. Binnen een 8-16 weken op een effectieve manier je vetpercentage verlagen, voor een strakker lichaam wat mooier gevormd is. Strakke billen en er mooi uitzien met een platte buik! Dat willen we allemaal, maar hoe doe je dat? Ben jij die overige kilo`s ook zo zat? Ga er vandaag nog mee aan de slag. Lees snel verder!

Lees verder

Spiermassa man?

Spiermassa man? Hoe bouw je nou op een effectieve manier spieren op? Dit vraagt de juiste mindset en doorzettingsvermogen, maar dat niet alleen. De juiste voeding en een goed trainingsschema spelen een belangrijke rol. In mijn artikel ga ik daar dieper op in en vertel ik je daar meer over. Lees snel verder!

Lees verder

Billen Trainen Thuis?

Billen Trainen Thuis? Wie wil er nou geen strakke billen? In mijn artikel heb ik 7 effectieve oefening voor billen trainen thuis. Ze zijn niet moeilijk en je hoeft er niet voor de deur uit. Lees snel verder hoe jij thuis je billen kan trainen.

Lees verder

Beste online dieet programma 2020

Beste online dieet programma 2020! Of je nou gewicht wil verliezen of juist aankomen je kunt zelf je eigen dieet schema samenstellen. Je vult op de website in wat je lekker vind en hun maken een schema wat bij je past. Zo eet je nooit iets wat je niet lekker vindt. Hierdoor kan je het op lange termijn nog goed volhouden. In mijn artikel vertel in je er meer over. Lees snel veder!

Lees verder
1 2 3 13