Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Blog

Benen trainen thuis?

Benen trainen thuis? Geen zin om iedere keer naar de sportschool te gaan, maar je wil wel graag sterker worden en afvallen? In mijn artikel heb ik 6 effectieve oefening om thuis je benen te trainen. Zonder daar apparaten of spullen voor nodig te hebben. Lees snel verder en begin er vandaag nog mee!

Lees verder

Billen Trainen Thuis?

Billen Trainen Thuis? Wie wil er nou geen strakke billen? In mijn artikel heb ik 7 effectieve oefening voor billen trainen thuis. Ze zijn niet moeilijk en je hoeft er niet voor de deur uit. Lees snel verder hoe jij thuis je billen kan trainen.

Lees verder

Beste online dieet programma 2020

Beste online dieet programma 2020! Of je nou gewicht wil verliezen of juist aankomen je kunt zelf je eigen dieet schema samenstellen. Je vult op de website in wat je lekker vind en hun maken een schema wat bij je past. Zo eet je nooit iets wat je niet lekker vindt. Hierdoor kan je het op lange termijn nog goed volhouden. In mijn artikel vertel in je er meer over. Lees snel veder!

Lees verder

Ademhalingsoefeningen?

Ademhalingsoefeningen. In mijn artikel wil ik je graag meer vertellen over ademhalingsoefeningen en wat het belang daarvan is. Er zijn verschillende soorten ademhalingsoefeningen die je kunnen helpen te ontspannen of om bijvoorbeeld je hoofd leeg te maken na een stress volle werk dag. Lees snel verder!

Lees verder

Keto Revolutie Review?

De Keto Revolutie is ontwikkeld voor iedereen die graag snel gewicht wil verliezen en daarnaast van vetrijk voedsel houdt. Het is dus goed dat je hier bent, want ik ga je proberen een zo duidelijk mogelijk beeld te geven over het programma de Keto Revolutie. Lees snel verder!

Lees verder

Biceps trainen thuis?

Biceps trainen thuis? Wie wil er nu niet zijn mooie spierballen laten zien. Een goed ontwikkelde biceps staat symbool voor kracht en fitheid. In mijn artikel vertel ik je het een en ander over je biceps trainen thuis. Met een aantal effectieve biceps oefeningen erbij. Lees snel verder!

Lees verder

FitChef Family Review

FitChef Family Review! In mijn persoonlijk review deel ik mijn ervaringen met jou over het boek FitChef Family. Heb jij ook lastige eters thuis en is het vaak strijd aan tafel? In dit boek zitten 99 gezonde recepten en tips. De gerechten zien er vrolijk en kleurrijk uit en zijn eenvoudig te bereiden. Lees snel verder als je hier meer over wil weten of beging vandaag nog met koken!

Lees verder

Thuis Trainen?

Thuis trainen? Heb jij ook geen zin om paar keer per week, ook nog eens de deur uit te gaan naar de sportschool? Het kost een hoop tijd en geld. Waarom niet zelf lekker thuis trainen, in je eigen omgeving en zelf je tijd in delen. In mijn artikel vertel ik je er meer over. Lees snel verder!

Lees verder

Spiermassa vrouw?

Spiermassa vrouw? Hoe bouw je nou op een effectieve manier spieren op? Dit vraagt de juiste mindset en doorzettingsvermogen, maar dat niet alleen. De juiste voeding en een goed trainingsschema spelen een belangrijke rol. In mijn artikel ga ik daar dieper op in en vertel ik je daar meer over. Lees snel verder!

Lees verder

Spiermassa man?

Spiermassa man? Hoe bouw je nou op een effectieve manier spieren op? Dit vraagt de juiste mindset en doorzettingsvermogen, maar dat niet alleen. De juiste voeding en een goed trainingsschema spelen een belangrijke rol. In mijn artikel ga ik daar dieper op in en vertel ik je daar meer over. Lees snel verder!

Lees verder

Yogamatten?

Yogamatten? Er zijn op de markt allerlei verschillende soorten yogamatten te koop. Gemaakt van verschillende materialen en verschil in prijs. In mijn artikel vertel ik over de verschillende soorten materialen waar de yogamatten van worden gemaakt en waar je op moet letten bij het aanschaffen van een yogamat. Welke yogamat past bij jou? Lees snel verder!

Lees verder

Rug trainen thuis?

Rug trainen thuis? Heb jij ook snel last van je rug en wil je er graag vanaf. Maar je weet niet goed hoe? Je kunt een zere rug beter voor komen dan genezen. Daarom is het zo belangrijk om regelmatig je rug spieren te trainen en dit kun je gemakkelijk thuis doen. In mijn artikel heb ik wat simpele oefening beschreven die je thuis gemakkelijk kan uitvoeren en niet veel tijd kost. Lees snel verder!

Lees verder
1 2 3 7