Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Beste springtouw?

Dit is mijn top 3 beste?

Gemiddelde leestijd: 11 minuten
mm

Beste springtouw? Wist je dat touwtje springen een zeer goede effectieve workout is. En je heb er alleen een springtouw voor nodig, verder geen ingewikkelde apparaten die veel ruimte in beslag nemen. Hieronder mijn top 3 beste springtouwen. Lees snel verder!

Beste springtouw

Het kiezen van het beste springtouw kan een erg moeilijke klus zijn omdat er op dit gebied veel verschillend zijn qua materialen maar ook prijsklasse en merken spelen hierbij een rol.

Het touwtje springen is een intensieve sport. Als je het touwtje springen oppakt zul je merken dat je je fitter gaat voelen en dat je calorieën eraf zullen vliegen. Tijdens het touwtje springen gebruik je veel spieren en daardoor ben je fitter. Maar ook je conditie zal omhoog gaan. Touwtje springen wordt door veel sporters gebruikt als toevoeging tot hun training. Het is een goede manier om je lichaam warm te krijgen, je conditie te verbeteren maar ook zeker om calorieën te verbranden. Met deze drie springtouwen ga je een topconditie krijgen. Je zult merken dat je weer makkelijk de trap op en neer kan lopen en je kinderen makkelijk bij kunt houden zonder te moeten uitpuffen en je te schamen voor dat rode hoofd.

Positive Things – Springtouw Premium – verstelbaar springtouw zwart van staal

Met dit springtouw kun je een super snelheden bereiken en ook nog eens in lengte verstellen. Dit springtouw van Positive Things is geschikt voor elke workout die je maar kan bedenken. Of je nou een volwassene of een kind bent, dit springtouw is echt voor iedereen en voor elke sport die je maar kunt bedenken.

Kwaliteit springtouw

Dit springtouw is van premium kwaliteit gemaakt. Het is van het merk Positive Things en is van hoogwaardige materialen gemaakt. Het handvat is van aluminium en is voorzien van een anti lipstick stuur. Dit zorgt voor de extra nodige grip die je nodig hebt tijdens het touwtje springen. Dit springtouw is van staaldraad gemaakt met een PVC coating van slechts 2,5 mm dik. Deze is dus ideaal voor elke workout die je maar kunt bedenken en als je het wil tempo verhogen is dat natuurlijk ook geen probleem. Dankzij de 360-graden kogellagers raakt het touw niet in de knoop tijdens het springen. Zelfs niet bij de hoogste snelheden!

Voor iedereen?

Het springtouw is drie meter lang en de kabel kun je eenvoudig inkorten en afstellen op jouw gewenste lengtemaat. Het is geschikt voor iedereen, of je nou een beginner bent, een kind, een vrouw, een man of een professionele sporter. Je kunt met dit springtouw alle kanten op.

Wat is de garantie?

Als dit nog niet genoeg is, hebben ze bij dit springtouw nog een 30 dagen niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent over de kwaliteit, of je denkt bij jezelf dit springen is niet voor mij weggelegd, dan krijg je dus het aankoopbedrag teruggestort op je bankrekening. 100% tevredenheidsgarantie voor risicoloos online winkelen.

Dit springtouw is te verkrijgen voor:

ProCircle – HIGH QUALITY – nieuwste generatie springtouw

Deze nieuwste generatie springtouw hoort in mijn ogen bij één van de beste soorten. Of je nou aan crossfit doet of wilt gaan boksen of fitnessen, dit sport springtouw kun je gebruiken voor elke workout. De ProCircle behoort tot het beste springtouw wat er te krijgen en is geschikt voor alle soorten sporten en eenvoudig voor iedereen in lengte te verstellen.

Handvaten met zeer goede grip

De crossfit springtouw is voorzien van zeer hoge kwaliteit lichtmetalen handvaten. De handvaten liggen lekker in de hand en je hebt extra veel grip door de groeven die erin zijn gemaakt. Dus ook als je handen gaan zweten zul je grip hebben bij de workout.

Verstelbare kabels

Verstelbare kabels. Dit springtouw is heel makkelijk te verstellen in lengte en heeft een rvs kabel dat is omwikkeld met een laagje van plastic. Dit laagje plastic wordt ook wel coating genoemd en zorgt dat dit springtouw extra duurzaam is. Op de bovenkant van het handvat kun je heel gemakkelijk in lengte verstellen. Je kunt er voor kiezen om tijdelijk dit te verstellen of door een stuk af te knippen maar dan is die lengte wel definitief. Je kunt ook de tabel hieronder gebruiken voor de juiste lengte van jouw springtouw.

Lichaamslengte
Springtouw lengte
160 cm=264 cm
163 cm=249 cm
165 cm=254 cm
168 cm=259 cm
170 cm=262 cm
173 cm=264 cm
175 cm=266 cm
178 cm=269 cm
180 cm=262 cm
183 cm=274 cm
185 cm=277 cm
188 cm=279 cm
191 cm=282 cm
193 cm=285 cm
196cm=289 cm
198 cm=295 cm
201 cm=297 cm

Dit springtouw is te verkrijgen voor:

beste springtouw

Armenti Springtouw

Dit springtouw is goed voor professioneel gebruik maar ook zeker voor de thuissporter. De Armenti is makkelijk te verstellen. Met dit springtouw kun je makkelijk calorieën verbranden en spieren kweken en opwarmen. Je kunt het uitbreiden met de gewichten die daarbij horen.

Prestaties behalen

De handvatten zijn ergonomisch ontworpen zodat je makkelijk het springen kunt uitvoeren. De kogellager is samen met het ontwerp perfect geïnteresseerd voor de soepele beweging. De handvaten zijn zelfs van schuim gemaakt en liggen lekker in de hand.

Welk gewicht past bij jouw?

Bij het springtouw zijn er verschillende kleuren springtouwen met gewicht blokken. Ons assortiment bestaat uit 180 gram of 350 gram in de kleuren rood, zwart, groen of blauw. Als je dus kiest voor het 350 gram gewichtsblok, helpt dat vooral voor het versterken van je spieren maar als je juist erg aan je conditie wilt werken en heel snel wilt gaan springen kun je dat met de 180g gewichtsblok doen. Je kan ze ook als set nemen.

Dit springtouw is te verkrijgen voor:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *