Energiefiteten.nl De website over energie fit eten!

Beste online dieet programma 2020

Gewicht aankomen of afvallen, stel je eigen dieet schema samen?

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
mm

Beste online dieet programma 2020! Of je nou gewicht wil verliezen of juist aankomen, je kunt zelf je eigen dieet schema samenstellen. Je vult op de website in wat je lekker vind en hun maken een schema wat bij je past. Zo eet je nooit iets wat je niet lekker vindt. Hierdoor kan je het op lange termijn nog goed volhouden. In mijn artikel vertel in je er meer over. Lees snel veder!

Beste online dieet programma 2020

Beste online dieet programma 2020!

Start vandaag nog met jou persoonlijk dieet schema, helemaal samengesteld op wat jij lekker vind. Zodat volhouden op lange termijn een makkie is!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Beste online dieet programma 2020

Tegenwoordig zijn er allerlei diëten te vinden die zeggen dat hun dieet werkt en dat ze de beste zijn. In mijn ogen werkt een dieet eigenlijk alleen als je het zelf wilt. Allereerst moet een dieet leuk zijn en je moet een doel voor ogen hebben. Maar je moet ook kunnen eten wat je wilt. Natuurlijk moet je sommige dingen laten en we houden allemaal van lekker eten. Maar het is belangrijk om te denken aan de lange termijn resultaten. Met dit dieet zal je merken dat je het zal volhouden en dat het een makkie gaat worden. 

Dit dieet heeft een persoonlijke coach die klaar voor je staat en samen met jou een gedetailleerd dieet gaat samenstellen. Mensen vinden gezond eten steeds belangrijker en daarmee zich lekker fit voelen en met veel energie het leven ingaan. Als jij op zoek bent naar een stap in de goede richting van gezonde voeding, dan kan dit dieet je daar heel goed bij helpen.

Hoe werkt dit persoonlijke dieetprogramma?

Stap 1. Eerst vink je jouw voorkeur aan zoals bijvoorbeeld vis, vlees of vegetarisch.

Stap 2. Vul je gewicht, lengte en hoe vaak je beweegt in op een formulier. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je dit eerlijk doet.

Stap 3. Nu komt het neer op de betaling. Betaal eenmalig €29,95  voor je persoonlijke dieet schema.

Stap 4. Je persoonlijke coach staat nu klaar om aan de gang te gaan. Maximaal 30 minuten na de betaling wordt je persoonlijk schema toegestuurd per mail.  24 uur per dag en 7 dagen per week staan ze voor je klaar.

Is dit dieet schema een gezonde en verantwoorde keuze?

Dit dieet schema is gebaseerd op gezonde voeding. Als je volgens dit schema gaat eten dan zul je op de juiste manier aan gewicht verliezen. Het is natuurlijk ook belangrijk om de juiste resultaten te behalen en dat je tegelijkertijd genoeg voedingsstoffen binnenkrijgt. Zo bereik je  binnen één a twee weken op een  verantwoorde manier de juiste resultaten. Je kunt je anders gaan voelen en we hopen natuurlijk dat je deze getallen op de weegschaal terugziet. Maar met dit dieet schema is het vooral belangrijk dat het op een gezonde verantwoorde manier gebeurt. Dan kan je in de spiegel kijken en trots op jezelf zijn op je eigen inzet.

Beste online dieet programma 2020

Waar bestaat het dieet schema uit?

Dit dieet schema bevat 6 maaltijden per dag. Deze kun je onderverdelen in 3 grote maaltijden en 3 kleinere maaltijden We beginnen natuurlijk in de ochtend met het ontbijt en in de loop van de ochtend krijg je nog een tussendoortje. Daarna komt een lunch en heb je nog een middag tussendoortje. Dan het avondeten en later op de avond ook nog een tussendoortje. Je ziet het al, met dit dieet zal je zeker geen honger hebben. 

Je kunt zelf op de website aangeven wat je lekker vindt. Er wordt gevraagd of je vlees, vis of vegetarisch wilt en welk beleg je lekker vindt. Ook vragen ze of je van tussendoortjes houdt en of je bijvoorbeeld noten lekker vindt. Dat maakt dit dieet schema juist zo speciaal.

·         De PDF die wordt verstuurd bestaat uit 6 pagina’s en ziet er zeer netjes uit en is mooi vormgegeven. De PDF bestaat uit:

·         Pagina 1: een inleiding met algemene gegevens en de berekeningen van waardes en schema’s en er wordt advies gegeven voor sporten.

·         Pagina 2: algemene tips voor tijdens het dieet schema.

·         Pagina 3: het persoonlijke voedingsschema die voor jou is samengesteld.

·         Pagina 4: uitleg over tips en tricks als je jouw voedingsschema wilt aanpassen en meer variatie wilt.

·         Pagina 5: variatie aanbrengen, tips en tricks deel 2.

·         Pagina 6: kalender en notitieboekje voor eigen gebruik om zelf je voortgang bij te houden.

Voor wie is dit dieet schema bedoeld?

Dit dieet schema is bedoeld voor mensen die de eerste stap willen zetten richting een gezond leven. Deze ontwikkelde tool is volledig uniek en is al enkele jaren actief. Wij hebben deze tool custom made gebouwd. Dat houdt in dat wij de enigen zijn die over dit dieet beschikken en dus de enige partij die over dit dieet beschikken. Ieder dieet schema wordt samengesteld en is 7 dagen per week beschikbaar en 24 uur per dag.

Dit unieke dieet schema wordt binnen een uur en vaak al binnen 30 minuten aangeleverd. Zo snel heb je jouw persoonlijke schema al op de mail. Je hoeft dus niks meer te doen dan alleen jouw persoonlijke dieet schema te volgen. Je zal zien dat er veranderingen plaats gaan vinden. Is het niet in gewicht, dan is het wel hoe je je voelt. Je energielevel gaat omhoog en je zal merken dat je beter in je vel gaat zitten.

Kan je een nieuw schema laten maken als je het oude schema even zat bent?

Dat is zeker mogelijk. Als je je eerste schema even zat bent of je wilt wat anders, kan dat altijd. Je kunt altijd andere mogelijkheden aankruisen, zo kun je altijd blijven variëren met jouw schema. 

Beste online dieet programma 2020

En als je diabetes heb kan je dan aan dit dieet schema doen?

Als je diabetes hebt dan wordt je niet geholpen. Het is dan te riskant om een goed schema voor je te kunnen maken.

Jouw voorkeur staat er niet in….wat nu?

Als jouw voorkeur niet in ons systeem staat, dan is er een pagina waar je dat kan melden. Als wij je voorkeur dan ook een goed idee vinden wordt binnen 24 uur geprobeerd om jouw voorkeur in ons systeem te zetten.

Beste online dieet programma 2020 aanmelden en kosten?

De levertijd duurt ongeveer 1 uur als jij je online hebt aangemeld om jouw dieet schema te laten maken. De kosten van je dieet schema kost eenmalig €29,95. Het is dus geen abonnement en je zit nergens aan vast.

Beste online dieet programma 2020

Beste online dieet programma 2020!

Start vandaag nog met jou persoonlijk dieet schema, helemaal samengesteld op wat jij lekker vind. Zodat volhouden op lange termijn een makkie is!

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *